http://www.gsmarena.com/htc_tattoo-2932.php
pozz svima..eto nasao da konacno radi root za wildfire.. pogledao ja taj unrevoked3,skinuo i sta sad? kako se radi to?? eto linka http://unrevoked.com/rootwiki/doku.php/public/unrevoked3 ..ali nema tutorijal.. jel zna tko kako se roota sa time?
Dakle imam Cyanogenmod 7 na mobu (HTC Wildfire) i imam 3 problema: -Ne mogu ući u market -"Search" button mi ne radi -"Home" button mi ne radi Search i Home tipke su na touch! Nadam se pomoći! :king: Povijest : Flešnio CM7 (sve preko ClockWorld Recovery-a) pa flešnio google appove za njega...
Kako se na Wildfireo neki mp3 file postavi kao melodija za dolazni poziv ili poruke ? Ja sam prebacio kabelom nekoliklo mp3 fileovana sd karticu i preko Astro File managera sam pokušao kliknuti na mp3 file i odabrati "Set as ringtone" međutim ništa se ne događa.... Molim pomoć :)
Molio bi nekog da mi provjeri koliki je postotak prevedenog na HRV jezik, da ne rootam mobitel i flasham rom bezveze, hvala unaprijed!
Da li se može ikako promjeniti ikona baterije u statu baru ili nekako natjerati da mi pokazuje u postocima (%) koliko još baterije imam os je Revolution HD 3.1
ekipa snova, dobra večer! jako mi se sviđa navedeni mobitel: HTC ChaCha http://www.gsmarena.com/htc_chacha-3787.php :love: priznajem, ime mu neko ;D
Imam Desire star 3 i po mjeseca kupljen u vipa i na donjem lijevom rubu, kao i na gornje dijelu ekrana po sredini, mi probija pozadinsko osvjetljenje, stim da je dolje lijevo mnogo vise. Ovo je najuocljivije kada ekran generira crnu dakako. Sada me zanima dali sam pokriven garancijom na ovo, jer...
Desire HD, root napravljen sa Visionary r14, S-OFF sa Easy Radio Toolom. Problem se javlja u aplikaciji RootTools, koju god opciju odaberem (Block most ads, install custm animation i ostalo) dobijem grešku "Unable to remount filesystem read/write" U VISOINary je označeno "Run V.sh after root",...
Imam leedroid 2.3d, a problem je kad se hoću konektirati na WIFI, widgetom traje 2-4 minute a preko menu-settings -wireless oko 30sec. do minute! Pomoć!
Pokušavam naterati DesireHD da proradi push mail. Imam 4 mail accounta i niti na jedom ne mogu namjestiti push. Na iPhoneu sam globalno namjestio PUSH i svi accounti bi odmah dobivali mailove. Imam 1 gmail Exchange, 1 gmail IMAP i 2 firmina koji su na linux serveru sa cpanel11. Kako naterati da...
Instalirao sam morelocale2 na Desireu, lijepo stavio HR jezik, razocarao se prevedenim (nisam ni ocekivao vise), i lijepo restartam mob. nemam vise signala i telefon me pita nesto u smislu Tele2 Norway i Tele2 Swe, nista mi nije bilo jasno i obrisao sam taj blesav morelocale2, jedini problem koji...
Dal postoji to, se može negdje skinut?
Eto,da li netko zna program sa kojim se može rottati Wildfire na Androidu 2.2.1 (Froyo). Ako nitko nezna,zna li netko bar kako umanjiti lag u igricama.Rootao bi ga da mogu staviti cyanogenmod da mi sve ide BRŽE. Pa,ako tko ima ideja,slobodno stavljajte. :) P.S.Proguglo sam,ima onaj...
Dakle, mobitel se svaki put resetira nakon što ga spojim sa kompjuterom i odaberem "Disk Drive", po defaultu se spoji na "charge only" i dok je na tome nema problema, čim ga prebacim on se resetira. Nakon reseta prvu put kad ga spojim treba mu dosta da mi uopće ponudi kako ga želim spojiti. i da...
Pozdrav. Napravio sam službeni update na 2.2 OS Pa malo gledal po youtube za napravit WildPuzzle..(live wallpaper itd)- prilikom bootanja, sve on to fino napravi i onda OPAA, trokut i moram restart i njente.. nemrm dalje.. Pa bi molio pomoć.. Ostalo radi ko beba.. Hvala.:blush:
Posjedujem navedeni telefon i poprilično se snalazim, no imam jedan problem. Odnosi se na download videa s nekih stranica. Stranice su xhams..r i phoner..ica. Obje stranice su verzije za mobitele i nude download xxx videa. No kad pokrenem download videa na wildfire-u pokrene se streaming (što je...
Imam HTC Tattoo koji sam dobio i ne radi mu kamera, tj ja ju pokrenem , a ona samo stoji i nista se ne dogadja. Neznam dali je netko ga je flashao ili sl. Dali postoji neki tutorial kako da ga ja flasham, mislim probao sam ono rootanje ,ali ne kuzim bas proceduru kako i sto
Nakon spajanja na pc odjednom mi svi programi koji su bili instalirani na sd više ne rade . Javlja poruku "The linked program is no longer installed on your phone" . Kad odem na manage app tamo se vide da su aplikacije na sd , jedino što su ikonice na tim aplikacijama sve iste i sive. Jedino...
Na MWC kongresu u Barceloni,HTC je pored novih Desirea S,Salsa i ChaCha predstavio i Wildfire S :) U odnosu na "obicnog" Wildfirea on donosi bolju rezoluciju,koju su svi najvise zamjerali njegovom predhodniku. Takodje tu je i 512MB Rama,dakle vise nego na Wildfireu,zatim nesto malo jaci procesor...
Ovak.. 1.riknula bljeskalica.. (i u kameri i kao flashlight) 2. tjedan dana nakon toga i kamera (stisnem na nju i pojavi se crni ekran) 3. ne kuzi kada mu ustekam slusalice (kod protresanja dobi ali i izgubi kontakt) 4. otkazuje mu touch.. znaci mob se ne zaledi........ jer pritiskom na...
...za ANDROID OS na HTC-u? Zanima me jel' to provaljeno ili još nije nitko uspio? Čuo sam da su Symbiana provalili,pa me zanima jesu li i Androida,mislim ako netko zna? Thanks for reply if you know!?:hrv:
Koliko vidim, gospodin sieempi sa xda je napravio alat za otključavanje SIM kartica na lockanim Desireovima. Više informacija na : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=943726 Osobno nisam isprobao, ne vidim nikakvo upozorenje za brickanje mobitela. Mislim da bi možda bilo pametno...
Da li je netko kupio ili barem isprobao veću micro SD karticu? Kad se stave sve mape, nešto glazbe i videa ovih 4GB postane tijesno. Ima li veća kartica i veću potrošnju, odnosno hoće li smanjiti trajanje baterije?
Evo posjedujem od prije deset dana Htc desire telefon, ali pošto sam novi što se tice androida molio bi nekoga ako hoce da mi pomogne.Jednom sam pokušavao da se spojim sa comp preko kabla koji sam dobio i to sam espjeo.Na compu mi se pojavi kao disk i to otvorim na compu i tamo imam neka cetri...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma