Naime imam problem sa svojim Sensationom, jednostavno mi se nekad nece spojit na 3G mrezu, tj na internet. Konkretno, u Zgb mi se normalno spajao, dosao sam u Bjelovar i nije se htio i onda napravim restart i normalno se spaja. Dalje idem u Vukovar i tamo ista priča, opet moram restrat iu onda se...
pozdrav ljudi...imam telefon HTC Smart koji sam kupio u Telenoru i radi samo na telenor karticama..kad ubacim druge kartice ne trazi pin code vec samo ne prepoznaje karticu,tj nema mrezu i kao da kartica ni nije ubacena...da li neko zna kako da ga dekodira?molim vas,puno biste mi pomogli..hvala...
pravila nema, dok ga ugasim ili resetiram da se radna memorija ocisti on posalje x poruka na x brojeva, nema pravila kome ni kakve poruke... neki dan je 3mms-a poslat dok sam ga upalio jel je krepala baterija.... sad evo isto mi krepao, upalim ga i javi kolega da je dobio 3 poruke od mene, a...
imam Wilfire pa me zanima kako ga koristiti preko usb na laptop a da koristi kao ruter? Ili postoji kakav program koji to radi instalirao HTC Sync ali on nema te opcije spajanja.
Kupio sam 16gb karticu i htio bih sa stare 4gb prebactiti sve na novu. Imam dva pitanja: 1. Ako čitavu karticu iskopiram na komp, pa sve na novu, hoće li mi se instalirane aplikacije očuvati ili ih moram opet instalirati? 2. Mogu li napraviti particije ext3 (ili 4?) za eventualno buduće...
Na wildfire-u već pola godine imam sync-an gmail, i dobivao sam mailove čim bi mi stigli na gmail, ali u zadnje vrijeme primjećujem da mi emailovi kasne i po pola sata. Auto sync mi je upaljen, i background data isto. Znači sa ovim postavkama mi je sve radilo prije... Je li netko ima sličan...
Naime, radi se o problemu koji se događa od kada sam napravio redovni update software-a, te nakon toga određenim osobama ne mogu poslati poruku, ispišem poruku i stisnem "send", ali poruka ne odlazi nego samo stoji, koje je moguće rješenje ovog problema?
Dakle, da li ima netko tko provjereno zna, zašto i što napraviti kada na Desire/HD/Z ne želi poslati MMS, te kaže error, generic network failure. Prije svega, postavke su dobre, mreža bilo koja, Tele2, VIP, T-m, radi dva dana, pa počme zezati. Vađenje baterije, restart, ponovno reset APN-a, i...
Daklem, kupio sam novi HTC desire HD u T-mobile-u :angry: situacija je sljedeca, kao sto vjerovatno vi vec znadete HTC modeli u T-mobileu su radjeni za istocno trziste (Madarska, slovacka, rusija itd) i nemoze se prebacit na neki drugi jezik osim ovih u izborniku (engleski varijante slovacka,...
HTC Desire kupljen oko Božića u Vipnetu od prvog se dana nenormalno grije dok koristim GPS, često zablokira na netu, a nedavno su poblesavili kamera i LED - kad pozovem kameru, ekran se zatamni (pozadinsko osvjetljenje radi) i ne mogu nikako izaći. LED se ne pali kada ga pokušam upaliti kroz...
imam htc wildfire 2.2 i prilikom spajanja na wifi onda pocne sve da steka,ili se ugasi,POMOC??:banme::hrv:
Market radi ali opcija "My Apps" ne radi kako treba, nisu nabrojani svi programi i uvijek je isti redoslijed aplikacija (prije su na vrhu bile one koje imaju update). Čak ni to nije toliki problem redoslijeda nego u popisu imam 10 aplikacija a instalirano je 20+ i kad aplikacijama dođe update ja ga...
Pozdrav, imam veliki problem sa DHD-om. Naime, prvo mi se mobitel strahovito usporio, pa sam mislio da je problem do neke aplikacije i reinstalirao sistem (Wipeao Data i Cache) i reflashao RevolutionHD 5.1.3, no problem je ostao te sam uključio dmesg log preview kod boota te primjetio da mi ima...
spojim mob i comp sa usb odaberem disk drive i nece kompjuter da mi prepozna mob,dođe mi na comp poruka USB DEVICE NOT RECOGNIZED!! (windows xp sp3) inace moj prvi android i stvarno sam prezadovoljan sa njime... unaprijed zahvaljujem!!
Imam jos godinu dana garancije za htc desire, do sada nisam imao nikakvih problema, zakljucan je na vip, pa me zanima sto vi kazete da li da ga otkljucam na sve mreze..? sumnjam da ce se mobitel pokvariti zato sto pazim na njega.. :)) hvala i da imam slcd model, mislim da on moze i na tomato ali...
Imam jedno pitanje imam HTC Wildire i dobio sam obavjest da ga nadogradim na Android 2.2 i sve je super prosla nadogradnja ali nakon nadogradnje vidjeo sam da mi ne zeli ucitat SD Karticu i pise "Unaviable" i kada slikam mi kaze da unesem SD Card i vidjeo sam kada udjem na Facebook ili u poruke da...
Daklem, imam Desire malo više od pola godine, počeo sam odnedavno imati dosta problema s power tipkom, zbog čega mi je otključavanje/zaključavanje mobitela dosta problematično. Par pitanja: 1. Mobitel je otključan da radi na drugu mrežu, usto je i rootan (barem bio), logična pretpostavka mi je...
Pozdrav svima! Ponosni sam vlasnik Desire HD uređaja. Nakon prelaska na 2.3.3. (Ultimate Droid 3.3.0) ne radi mi više sljanje i primanje MMS-ova. Probao sam više Custom ROM-ova i MMS nije radio ni na jednom. Ista priča je i sa običnim HTC Desire-om. U čemu je problem i kako to popraviti...
pokusao sam s gparted ali mi ne prepoznaje usb card reader
Naletio sam na netu na neku glasinu da bi HTC mogao na MWC '11 predstaviti novog nasljednika HTC Desirea. Vise na linku Po meni lijepo izgleda, plus je to sto ima prednju kameru, a minus sto nema trackpad :(. No ovo bi bila idealna prilika da HTC "probije led" na podrucju dual-core procesora...
LP gdje ima za kupiti zaštitna torbica za desire!hvala
Za početak da odmah kažem da sam novi u svijetu HTC-a, i shodno tome ništa ne znam o izradi aplikacija,ali možda netko tko zna može moju ideju pretvoriti u djelo. Znači ideja je došla od toga da imam DM karticu za bodove,konzum karticu za bodove, i još par njih i kad ih sve stavim u novčanik...
Pozdrav, koje slušalice i po kojoj cijeni mi možete preporuciti za Wildfire (link na trgovinu dobro dosao) !
Jel uspio tko podesiti općenito neki android da se preko VPN (PPTP) veze spaja na net? Situacija je sljedeća, imam mali LAN (u biti VLAN, sve je spojeno na AP) s jedne strane a s druge komp koji ima izlaz na net. Sve je to skupa spojeno u VPN i preko kompa koji ima izlaz na net imam izlaz na net....
poz kupio sam korišteni wildfire, i prvo da obznanim da mi je ovo prvi smartphone ikad, prvi android uređaj ikad i prvi htc koji imam... drugo, ništa ne kužim na njemu :fright: :D ama baš ništa, moda zvuči smiješno i neozbiljno ali tako je... pa bih najiskrenije zamolio za pomoć za ova...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma