Imam HTC Incredible S. Na Vip mreži sam. Sinoć sam imao nekakav update, ne znam je li OS-a ili HTC Sense-a na verziju 2.3.5. Uglavnom, od tada neprekidno primam poruke sa broja 50 sa sadržajem "DJ VRPOLJE" ILI "V. KOPANICA". Kratice se odnose na Đakovo, Vrpolje i Veliku Kopanicu i koliko znam, tu...
Pozdrav, rootao sam wildfire, i imao sam spremljen backup originalnog rom-a, ali sam ga slučajno pobrisao. Sad bi htio unrootati, ali nisam siguran koji rom da koristim (gledao sam na stranici shipped-roms). Da li netko možda ima original rom s kojim je dolazio Wildfire kupljen u Vipu? Hvala
Problem je u sljedećem: kad je mobitel zaključan i pritisnem tipku za pali/gasi i otključavanje na displayu se pojavi ona "tab" s nazivom mrežnog operatera, te prikazom vremena i datuma koji treba povuč dolje za otključavanje telefona, a na tom tabu mi sat uvijek kasni 1h za stvarnim vremenom....
Pozdrav!! Nisam naišao na sličnu temu, pa sam se odlučio na otvaranje svoje. Nadam se da nema zamjere (u slučaju da tema več postoji)?? Naime, imam problem sa funkcioniranjem skype-a na mom wildfireu. Za početak bi rekao, da sam obišao sve i svašta. Bio na skype forumu u temi za ovaj...
prvi mobitel s quad core procesorom..... -CPU Quad-core 1.5 GHz processor -Capacitive touchscreen, 16M colors,720 x 1280 pixels, 4.7 inches -OS Android OS, v4.0 (Ice Cream Sandwich) -Camera 8 MP, 3264x2448 pixels, autofocus, LED flash,Video 1080p....
-2.5GHz quad-core APQ8064 CPU and 1GB of RAM -4.5-inch 1280 x 720 display -OS Android(Ice Cream Sandwich) -32GB of storage space -8 megapixel camera with dual-LED flash and 1080p video recording http://www.gsmarena.com/htc_zeta_images_leak_has_a__25ghz_processor_and_runs_ics-news-3389.php
Ljudi pomoć molim vas, vidim na svakoj stranici se ljudi javljaju sa istim problemom za različite modele, no jednostavno nigdje, pa niti na xda, čak niti pomoću searcha nisam pronašao rješenje. Kolegi sam složio root, recovery i s-off po najnormalnijem postupku i sve radi točno kako treba, poanta...
Kao sto u naslovu pise, Zanima me , da li je moguce nekako postaviti razlicite melodije za dolazni sms i za obavijest o isporuci poslanog sms-a?? Razlicite su mi melodije za primljeni sms i za obavijest da je sma poslan (ne nuzno i isporucen), ali kad ukljicim delivery raport, onda mi on zvoni...
Prije dva dana sam bio žrtva razbojništva tijekom kojeg mi je otuđen HTC desire kupljen u vipu. Odmah sam nazvao policiju, dao IMEI i nazvao službu za korisnike da mi blokiraju sim karticu te naprave zamjensku. Zanima me mogu li još što poduzeti kako bih našao svoj ukradeni mobitel (recimo, tip...
Telefon je dijelom upao u vodu, tj. uhvacen u letu ka vodi. Imao na sebi zastitnu masku. Ekran je ostao raditi, tj. nije se ugasio, ali nije reagovao, a telefon je odmah rastavljen (zastitna maska, poklopac, i baterija), i stavljen u rizu (kazu da izvlaci vodu). Stoji vec nekih 5 dana, pa me...
Imao sam sledecu kombinaciju : Desire S S-off, root Stock 1.47.401.4 i Revolutionary boot 6.98.xxxx Morao sam da ga fleshujem sa Stock romom ( exe file ), jer sam mislio da mi radio zeza navigaciju, i time sve pobrisao, osim hwboota, koji je ostao Revolutionary. Tada sam hteo da onaj su...
Da li je netko isprobao novi HTC Magic update koji donosi Sense UI? Može se skinuti i ovdje http://www.4shared.com/file/20318944...pe_305401.html
Pozdrav ljudi...da li radi unlock code za wildfire sa stranice htccode.com? Jer jučer sam pokušao kupiti kod na određenoj stranici pa se na kraju ispostavilo da kod nemaju.Vratili su mi novac uredno, ali ipak bih trebao nekako unlockati mob.Jučer sam ga kupio u Vip-u i lockan je na vip , a ja bih...
Slucajnio sam obrisao neku aplikaciju i sada nemogu da za svaki kontakt dodam poseban ringtone, a imao sam je. Imam samo mogucnost da mi jedan ringtone bude isti za sve. Kako se zove taj *.apk zaduzen za to? Kako da pogledam sta je u crash log fajlu pisalo ?
Pošto se namjeravam početi ozbiljnije baviti rekreativnim trčanjem treba mi armband da mogu snimati vježbe a i slušati muziku dok trčim. Dakle gledam po RH i nigdje nisam mogao nači Armband za HTC Desire. Ima li tko od vas kakvih iskustava da me uputi gdje ga mogu nabaviti i po kojim cijenama? ...
eto izgleda stigo froyo (android 2.2) za nas wildfire.. eto tu vidio.. http://developer.htc.com/ .. e sad ja to skidam na komp..ima nekih 90 mb .. a kaj dalje s tim? kako napravit update? jel tko vec probao?
Danas je i službeno predstavljen HTC Wildfire. Wildfire dolazi s Android 2.1 Eclair OS-om, te sa Sense sučeljem, a naglasak kod ovog mobitela je na društvenim mrežama. Wildfire podsjeća na umanjeni Desire, ali nema fizičke tipke ispod ekrana, nego ima tipke osjetljive na dodir, ispod kojih se...
Pozdrav, nakon kupljenog mobitela iz druge ruke (htc desire) htio sam napraviti dvije particije da mi se aplikacije spremaju na sd karticu. Skinuo sam GParted i vidio da dvije particije postoje - jedna EXT3 od 1GB (piše da je 116MB used???) i druga je FAT32 (imam memorijsku karticu od 8GB), tako da...
Da ne objašnjavam previše, sve se nalazi na linku Revolutionary i obavezno pročitati dokumentaciju. Podržani telefoni: HTC Desire (bravo) 0.93.0001, 1.02.0001 HTC Desire CDMA (bravoc) 1.06.0000 HTC Wildfire (buzz) 1.01.0001 HTC Aria (liberty) 1.02.0000 HTC Incredible S (vivo) 1.09.0000 and...
Necu se opce ni osvrtat na to da HTC nije mogao staviti neku futrolu sa uređajem koji kosta 5k kn:mad: Kvalitetna kozna torbica njih kosta cc 30ak kuna, znači 0,65% cijene uređaja, ali ne, puno je to. Uglavnom trazim koznu futrolu, sto jednostavniju i tanju. Konkretno sluzbena verzija je...
Ovaj potupak radite, ako ste prije toga root-ali svoj HTC Desire Potrebno vam je: 2 microSD kartice (jedna goldcard i druga koju će te koristiti) računalo sa Windowsima (osobno preporučam i ubuntu CD) Download: ako koristite Windows, skinite ovaj fajl (pushfiles) ako koristite Ubuntu...
http://www.facebook.com/HTC.Hrvatska/posts/190327444349573
Imam zyxel P-660HW-T1 v3 i na njega budem spojen sa Wildfireom ali mi se često sam odspoji i po pola sata se ne spoji opet na njega, nije problem u jačini signala jer je uvijek pun ili fali jedna crtica do punog. Na isti router imam spojen laptop wirelessom i nikad ne puca veza. Kada se spojim na...
Idem preko gparted, napravim fat32, napravim ext4, sve super kad refresham karticu, prikazuje mi ovaj error kod ext4 particije; na dodatnim informacijama dobijem ovo:
Imam Desire kupljen u VIP-u i iritira me što ne mogu kupovati aplikacije na Marketu. Mogu instalirati samo besplatne. Još jedna stvar mi se dešava, da kad na Marketu odaberem Just In i probam skrolati prema dolje, Market aplikacija se skrši. Napravio sam Factory Data Reset i formatirao...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma