Mogu li se nekako mjenjati teme ili moram rutati mobitel?
@tutlek iPhone ima 3,5" display, EVO 4,3", znači puno veći ekran pa i troši puno više energije. @yager, znam, takav sam, pazim na svaki detalj, znam da to nekada i nevalja, al preko ovih slika stvarno nemogu preći.. Nije stvar u rezoluciji, stvar je u tome kako ta slika izgleda.. ja opalim sliku...
Pozdrav, Imam HTC wildfire i njega spoji USB kablom na PC, pokrenem Mobile Go odem pod App tamo kliknem na Install App from PC, odaberem .apk file i bilo što kad hoću instalirati dođe mi do neki određeni postotak instalacije i stane te ispiše poruku "install app to device failed" U čemu je...
Pozz.svima.Najvjerovatnije mi je crkla sd card jer mi stalno izbacuje poruku(damage sd card) ali je nemogi ni formatirati prakticki nista ko da je nema.Moze li se ista napravit da bar vratim slike sa nje?jos jedan problem mi je sve slikano fotoaparatom mi se pohranjivalo na nju kako namistit...
Pozdrav,hitno mi je pa otvaram novu temu znači imam htc wildfire, prije je bio custom rom na njemu trenutno original android, na mobitelu je napravljen s off i ima revolutionary. Problem je u tome što mob treba na servis pa me zanima hoće li mi priznati garanciju tako? ako ne kako mogu...
Kako mi je stigao jedan, vrijeme da govorimo o iskustvima i testovima. Prvi dojmovi jako pozitivni, aluminijski dizajn i tezina zbilja leze ovom uredjaju, cini se vrlo cvrst. Radi brzo, no kad ga opteretim vidjet cemo :) Za sada mi se jako svidja! :)
Dakle nasao san na ebayu bateriju HTC Battery BG86100 for SENSATION XE XL 4G EVO 3D G17 1730mAh e sad, od obicnog Sensation je BG56100 ali negdi pise da je XE i obicni isto a negdi da nije i meni nista nije jasno, jel se moze uzet ova gore baterija te oce li ikakvu stetu nanjet mobitelu?
Dakle predstavljen je novi HTC model pod nazivom "Rhyme". Dolazi sa zgodnim headsetom koji svijetli kada primate pozive ili SMS poruke, zgodno kada ste u buci ili okruženi masom ljudi. Ima i docking stanicu koja služi za punjenje uređaja i naravno kao sat/budilica, a dizajnerski gledano uređaj...
Ovo je tutorial za kreiranje GoldCard kartice koja sluši da bi ste kasnije mogli root-ati i fleshati svoj android uređaj sa različitim rom-ovima potrebno vam je: microSD kartica (ne mora biti ona koju mislite koristit, može biti i neka rezervna) računalo sa Windowsima ADB (dio tools foldera...
nakon traženja po netu jedino uspješno rješenje je http://htccode.com otključava provjereno t-mobile, dat ce vam kod da pokušate i druge Pozdrav
Pozdrav, Postoji li kakvo rješenje za otkljucat Preminum navigation (Car panel) na Desire-u Hd, Istekle su mi licence a volio bih nastavit koristit tu navigaciju posto mi se pokazala kao jako dobra. Radi se o Route 66 mapama, a licence su pre skupe... Stavio sam i Navigon za prvu ruku ali evo...
Imam problem, oznacena mi je hrvatska tipkovnica ali su mi i dalje y i z zamijenjeni, ne mogu se na to naviknuti i strasno mi smeta. inace mi je jezik stavljen na engleski, ali decko ima na hrvatskom i isto su mu zamijenjeni. skinula sam bas hrvatsku tipkovnicu ali mi se ona ne svida jer su mi...
Pozdrav, upravo mi se javila frendica da joj je jučer krepala na mobu baterija i kad je došla doma pokušala ga je upaliti ali nije išlo. S obzirom da nemam pojma o HTCima ništa, može pomoć? Ima li kakav način da se napravi neki reset i da ga se pokrene? Ili nešto slično kako iphone ima restore u...
imam jedan problem, promijenio sam bateriju u mobitelu i kad ga upalim ne mogu se spojit na gmail, android market, facebook, nece sam podesit vrijeme i datum i na brojacu internet prometa stoji promet od jucer. vremenska prognoza i dolphin browser rade normalno, ovi iz bonbon-a kazu da kod njih...
Pojavile su se slike i specifikacije još jednog Android uređaja. Doduše specifikacije smo već vidjeli. * 3.2-inch HVGA AMOLED capacitive touchscreen * 600MHz Qualcomm MSM7227 processor * 5 megapixel camera with LED flash * Bluetooth 2.1+EDR * WiFi * Quadband GSM /...
pozz želio bih staviti custom rom na wildfire, no nisam to do sad radio pa trebam pomoć, upute.. rootao sam mobitel pomoću ovog tutoriala- http://www.youtube.com/watch?v=_sw_mgVHWYo&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=xlO8QtMVq6g&feature=related (nije wildfire u videu al je...
Za početak, pozdrav svima, Imam HTC Wildfire, obični, kojeg sam prije 8 mjeseci u Vipu uzeo. A u zadnja 2 mjeseca mobitel kao da se počeo vući, postao spor. Listanje pjesama, ili aplikacija u meniju nije glatko, nego, šteka. Dok sam na internetu svako malo se zamrzne, pa onda moram izaći iz...
Muči me kako se spojiti preko Bluetooth-a sa računalom te na taj način pristupiti memoriji karice i telefona?? Imate li preporuku kako da najlakše učinim, trenutna verzija softwera je: 2,2,1
Planiram si uzet wildfire s iza usa, pa vidim na ebayu da su ovi na mrezi jeftniji. Je l' moguće otkljucat' ih ovde, da li je potrebna neka kartica ili sta? Znam da je brat otkljucavao blackberry, dobio neki cod preko neta, ili kako vec, nisam siguran. Da li dovoljno flashovati telefon, ili su...
Pozdrav, nekako mi se cini da mi je mobilni internet (VIP operater) dosta spor da li se može povečati brzina korekcijom neki postavki telefona? Za sad mi je Network Mode podesen na: GSM/WCDMA auto. Hvala!
pozdrav za sve najprije da svima cestitam novu 2012 i da vam pozelim puno zdravlja a ostalo kako vam bog da.da pokrenem temu interesuj me kako da spojim pc i htc desire bezicno tj da recimo kad slikam nesto desireom da mogu bezicno da prebacim na pc i obrnuto.pc i android su spojeni preko...
Da ne duljim, unrevoked i Alpharev su udružili snage i pokrenuli projekt pod nazivom REVOLUTIONARY (u daljnjem tekstu REV), ta metoda prvenstveno isključuje NAND zaštitu tzv. S-OFF (za više informacija klikni ovdje i ovdje) te omogućava instalaciju ClockWorkMOD-a "alata" za instaliravanje ROM-ova,...
kako to napraviti i s kojim programom...
ovako, mobitel više neće biti kod mene tj prodat cu ga,i krenuo sam brisati accounte s njega ali mi ne da da obrisem google acc,kaze da ga jedino mogu izbrisati tako da vratim mob na tvornicke postavke. posto nikada to nisam radio,zanima me sljedece, mob je otkljucan na sve mreze i kada ga vratim...
Imam htc desire froyo(stock rom) tvornički Jučer sam tražio po xda i ovom forumu, ali malo se priča o trajanju baterije. Možda svega ima nekoliko postova gdje se usput spomene baterija sa rom-om OpenDesire i DeFrost Prije dok sam imao 2.1andorid na Desire, prije update-a, sa estrong...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma