Pozdrav, kupio sam prije tjedan dana HTC One X i sad sam skužio mrtvi pixel. Zna netko koja je politika agramservisa po tom pitanju?
Znaci u njemu je engleski ali nema hrvatski prijevod pa me zanima ima li neka aplikacija za skunut da mi prevede u mobitelu na hrvatski!!
dakle, mob rootan, pomrdao sam CWM jer imam premium i forsao je close kod updatea samog sebe stalno, sada telefon mogu upalit al nemrda dalje od logoa HTC. da pokusavao sam volume down tipku i power tipku al clear data mi ne postoji kako sam nasao vec. SDK sam probo stavit i nemogu fastoobt u...
Dakle imam HTC desire sa Cyanogenmodom, i nemogu primiti poziv samo sa jednog broja(ako je skriveni mogu primit) i kaze "Nema odgovora", ja sam prikopa ja mislim sve opcije i nisan nasa nigdi di se to moze iskljucit il tako nesto aplikacija ima mižerija na njemu Go Weather App2SD Facebook...
Namjeravam kupiti neki hardware za Wildfire (Buzz), ali govore da je za mobitele sa IC-om? Pa što je pobogu IC? Raspucavaju se sa tim kraticama kao da ih svaki dan koristim
Internacionalna verzija J Butterfly/Droid DNA modela ce biti predstavljena imenom Deluxe, a imat ce 5" display (440ppi), quad core Snapdragon i 2GB RAMa.
Danas mi se iz čista mira pokvario touch, više ne reagira, dok se zaslon najnormalnije prikazuje, dali ima smisla naručiti novi LCD + digitizer...
evo sta se tice rootanja, ja sam ovako radio i sve je glatko islo http://igyaan.in/2011/01/how-to-root-htc-desire-hd-included-downgrade-from-1-72-405-3-to-1-32/ ovde je zaista sve objasnjeno u detalje i ko zna engleski nece imat problema nikakvih, samo malo strpljenja a strah ostavite u...
Pozdrav ekipa , evo imam problem , več par dana pokušavam nešto shvatit kako ovo riješit al neide, proba sam razne downgradowe , traženje cis-a kartice ,ma sve ča ima na xda forumu i jok ništa. ali evo ča piše u fastboot-u nakon vol- i power botuna . Dakle ja bi vratija na original software , ako...
Kolko sam vidio tema nije bila, jedino je bilo u vezi scrola u marketu. Mobitel imam vec godinu dana. Radio je oke i nije bilo štekanja i prije nekih 2mjeseca je poceo zezat npr lokacija i temperatura ispod sata se pomjere i stoje tak stalno. Paljenje ekrana isto. Kod koristenja nekih aplikacija...
Pozdrav, imam HTC Desire C i jedno vrijeme sam imao micro SD i odjednom je crkla.Kako su se sve slike s vibera pohranjivale na karticu, sad kad je ona crkla više ne mogu otvoriti ni skinuti sliku koju mi netko pošalje, pa me zanima jel mogu kako prebaciti da se slike pohranjuju na memoriju...
Pozdrav, dal netko mozda zna kako da rijesim problem sa lock screenom? Znaci kad se mob upali i sada kad se treba uci u menu stavio sam sifru. Eh sada il sam zaboravio sifru ili sam krivu neku upisao pa sad nezam koja je vise. Zanima me sta i kako napraviti? Dal se moze nekako tvornicke postavke...
HTC Incredible je novi Android smartphone iz HTC-a sa zadnjim Android 2.1 operativnim sustavom. Korisnicko sucelje je doradjeno HTC-ovim Sense prikazom a sto se tice hardwarea, u 2010. je postao standard Snapdragon, te ce se naci i u ovom uredjaju. Radna memorija je navedena kao malo manja,...
Molio bih nekoga tko je probao da mi iz prve ruke kaze koja je najbolja navigacija za HTC wildfire. Probao sam Sygic ali je sve mutno a i znao se zablokirat kad mi je najvise bio potreban. Hvala.
Pozdrav svima! Imam HTC HD2 više od dvije godine ( kupljen kod nas u T-mobilu) i instalirao sam prije godinu i pol preko SD kartice Android 2.3.7. ( dual boot) i sve je to radilo savršeno, dok mi nije ljetos crko digitizer. Dao sam u privatni servis i promijenjen mi je kompletan ekran s...
Jel ima netko točne postavke za mms, na tele2, jer ja sam upisao ove standardne, ali ne mogu primit mms. Znači napravio sam jos jedan aps profil i upisao: Naziv profila: Tele2 MMS Server poruka: http://mmsc.tele2.hr APN: mms.tele2.hr Proxy: 193.012.040.066 Ali i dalje odbija suradnju,...
pozz drustvo novi sam i ovo mi je prva tema nadam se da sam odabrao podforum dobar! e ovako imam jedan veliki problem kupio sam hd2 sa android 4.0.4. verzijom krenuo sam skidati sa trgovine fejs mesendzer viber itd. krenem kameru da pokrenem dobivam upozorenje " NAZALOST ZAUSTAVLJEN JE PROCES...
Pozdrav svima! Sensation mi se jako zagrijava nakon 10-15 min aktivnog rada na njemu, pretezno surfanje po intenetu..i to mi sada jako smeta jer ja stvarno jako vruc..jel se moze kako to sredit? Jel to do baterije?
Unesao sam apn za vip mms rucno,sve postavke kako sam nasao na forumu bas za htc uredaje. Da li treba jos nesto unesti ili aktivirati u samom uredaju? Novi sam korisnik na androidu,pa molim pomoc oko ovog problema. EDIT: Problem riješen! Nisam stavio kod pristupne točke za internet pod...
Ekipa jedno pitanje.... Mob je bio unlockan, rootan i sa S-OFFom, gore je bio Leedroid V5.4. Kako je izašao službeni ICS išao sam ga staviti. Sve procedure sam napravio: stavio PG86IMG i instalirao ga, nakon toga preko RUU-a nadogradio, preko CMD-a zaključao HBoot (piše relocked jer je...
Pozdrav. Planiram uzeti doticni uređaj pa me zanimaju iskustva iz prve ruke jer sam se načitao svega i svačega. Zanima me koliko traje baterija i da li vam se uređaj pregrijava. Neki kažu da im baterija ne traje niti dan (i to idle)te da im se uređaj zbog pregrijavanja čak i gasi !?! Ja vjerujem...
Ajmo svi koji ste instalirali neki custom rom predložite najbrži i najstabilniji
Dakle, postoji li kakav program ili procedura? zadnji put sam to radio za Magiciana prije ohoho godina i fino sam pokrenuo nesto, unlockao i mirna bosna... a sad nikako da nadjem nesto na netu... a mozda i nema... hvala
:hm: Molio bih ako netko zna upute kako napraviti unlock HTC hero mobitela zaključanog na VIP.:mad: Hvala,
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma