Imam htc sensation vec duze vreme. U poslednjih mesec dana poceli su problemi sa automatskom rotacijom ekrna, naime normalno radi i odjednom prestane da radi onda ja restartujem telefon i ponovo proradi. Ali sada je potpuno prestala da radi, pokusao sam sve factory reset, g sensor calibration, ali...
5.0-inch, Super LCD3 rezolucija 1920 x 1080, 440ppi quad-core Qualcomm APQ8064 Snapdragon S4 1.5Ghz 2GB RAMa, 16GB + microSD, LTE, NFC i sve to.. Jedino mi nije jasno kako uvek kiksaju sa baterijom 2,020mAh. Neznam dali će i kad doći kod nas.
Pozdrav, unlock code ne radi...... kazu da ne radi jer je T-Mobile custom firmware unutra. Ta teorija je istinita ili?
Pozdrav svima! Imam HTC One X (T-mobile) i dobio sam na zahtjev unlock code za njega. E sad, problem je s unosom istog. Ne pojavljuje mi se ekran za unos SIM unlock koda. Znači, ugasim mob, stavim novu karticu (Tele-2), upalim mob i ne pojavljuje se ekran za unos SIM koda. Može li se...
Pozdrav, od prije mjesec dana imam problem sa mobilnim, naime pri dnu horizontalno oko 0.5 cm ekrana ne reaguje na dodir. E sada, razgledao sam na ebay-u digitizere, krecu se od 3 $ pa prema gore. Po mom skromnom misljenju, ovdje je ekran ok, samo mi treba novo staklo i radice ok, koji cjenovni...
Tema se nalazi ovdje: HTC Evo 3D - S-OFF, root, recovery, unroot... A u ovu temu postavljajte pitanja vezana za tutorial ili eventualne probleme
Android OS, v2.3 (Gingerbread) HTC Sense v3.0 UI 4.3 inches, 540 x 960 pixels 1 GB storage, 768 MB RAM 8 MP,video recording 1080p@30fps 1.2 GHz dual-core processor, Adreno 220 GPU Li-Ion 1520 mAh Wi-Fi 802.11 b/g/n, DLNA, Wi-Fi hotspot Po meni odlican model...
Pozdrav, imate li preporuku za neki ne ovlasteni HTC servis? Agram ne dolazi u obzir. Imam problema s HTC ONE DUAL SIM... Hvala
dobio sam HTC desire S i treba mi pomoc oko neki stvari koje nikako nemogu da skuzim.... (( Da li mogu da se dodaju gradovi u Weather kojih nema na listi???? Kako da napravim folder u galeriji gde su mi slike???? I kako da postavim sliku za neki kontak u imeniku???
evo službeno je predstavljena i mini izvedba modela One. -DISPLAY LCD2,720 x 1280 pixels,4.3 inches -MEMORY Internal 16 GB,1 GB RAM -CAMERA 4 MP, 2688 x 1520 pixels, autofocus,Video 1080p@30fps,HDR -Android OS, v4.2.2 (Jelly Bean) -Chipset Qualcomm Snapdragon 400,CPU Dual-core 1.4 GHz...
Koristi li netko neki custom rom na Sensationu i moze par rijeci o istom? :)
Novi HTCov flagship model. Datum izlaska se polako bliži, cijena kod nas prema trenutnom informacijama bi trebala biti 6500kn u trgovini. Kod operatera vjerojatno manje. Krenule su i recenzije uređaja. Evo što je AndroidCentral rekao o ekranu: The HTC One X has the best display we've ever...
pozdrav svima nedavno sam na HTC One X stavio Cyanogen 10.2 i od tada imam problema sa GPS-om..jako jaaako dugo traži satelite a onda se još duže konektira na XDA forumu je bila preporuka da se vrati stock rom i obilježe sve ponuđene postavke u Menu/locations što sam i napravio i vratio na...
Pozdrav. Dobio sam telefon iz naslova. Kada je redjen upgrade oficijelni telefonu je izvadjena baterija i samo stoji HTC. Probao sam da ga resetujem ali nista. Zanima me po vama ima li mu spasa i gdje bih mogao da nadjem official rom za njega?
Pozdrav svima... Imam veliki problem.HTC LEGENDE mi se zamrzne.Jednostavno sat radi,ako je na punjacu pokazujemi da se puni,ali ne mogu nista raditi.Kad izvadim bateriju on opet radi.. Unaprijed hvala.
HTC Desire X je u rasponu između low-level Desire C modela i srednjeg smartphonea One V. HTC Desire X odlikuje 4 inčni WVGA 480 x 800 točaka razlučivosti super LCD , uz optičku laminaciju obrade kao kod One X modela, Qualcomm MSM8225, dual-core, 1GHz Snapdragon S4 procesor izgrađen na ARM...
Bok, molio bih ako netko zna gdje ili kako otključati HTC ONE X ? putem koda ili doći direktno u servis je sasvim svejedno. znam da je jedan tu korisnik spomenuo da je uspio otključati ga za 30$ ali nije naveo koji servis. hvala
Pozdrav, Ovako, frend je kupio novi Desire i htio ga je rootati. Vidio je moj HOX i moj VenomX ROM i to je njemu izgledalo sve super i zakon, no upoznao sam ga s rizicima. Ipak, pred jedno dva tjedna uspio sam mu rootati Desire, no jučer mu se dogodio jedan debilan problem. Power tipka mu se...
Lijep pozdrav svima.. --- Ispričavam se ako sam temu otvorio na pogrešnom mjestu ali tražio sam po forumu ali nigdje ne mogu naći rješenje za sličan problem koji imam. --- Pošto se jako slabo razumijem u mobitele, pogotovo u te smartphone,androide i to molio bih za razumijevanje a ja ću probat...
Znaci u 4 dana potroseno 380mb, 3g iskljucen, e sad nisam siguran jel sam pogasio update aplikacija ili sto god jos treba da ne cucla tolko ? koristen je samo face, whatsapp i pogledan mozda jedan video od minute Hvala
http://www.gsmarena.com/htc_desire_300-5666.php Cijena:1699kn Danas sam kupio ovaj uređaj Tko ima pitanja neka pita. Meni je naizgled jedini nedostatak bljeskalica
Pored modela One i One mini sad je tu i One Max....ime sve govori :big smile2: -164.5 x 82.5 x 10.3 mm,217 g -Fingerprint sensor -DISPLAY Capacitive touchscreen,1080 x 1920 pixels,5.9 inches -HTC Sense 5.5 -BoomSound dual front stereo speakers -microSD,16/32 GB,2GB RAM
molim vas pomagajte !!! kako da odkljucam htc desire C ! ovo su informacije hboota: GOLFU PVT SHIP S-ON RL HBOOT-1.28.0000 RADIO-1.05.98.11M3 eMMC-boot May 17 2012, 16:19:28 pomagajte telefon trebam pokloniti a radi samo na vip !!! hvala dobri ljudi !
Tutorial se nalazi ovdje: http://cafe.mobil.hr/threads/73003-SENSATION-Root-S-off-recovery-unroot-... A u ovu temu postavljajte pitanja vezana za tutorial ili eventualne probleme ;)
Pozdrav prijatelji, ovako, dobio sam HTC One S iz Njemačke koji je fabrički na t-com. Da li postoji mogućnost da ga flashujem preko RUU i tako odključam za ostale mreže?? Ako je to moguće, gdje mogu da skinem najnoviji ruu i ako je to nemoguće koja je procedura otključavanja?? hvala i najljepši...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma