Htc desire hd , udaren od sto i od tad upali samo do animacije i tako se restartuje stalno, posto mi telefon izgleda jako izdrzljiv i sto zbog udara nista vanjsko nije slomljeno da li je moguce da je ostetit softver, tj da li bi se moglo popravit ubacivanjem novog
Kontakti na htc DesireS mi se nalaze u MyPhonebook i na SIM kartici. Kako da ih prebacim na Google?
Pozz društvoo hitno mi je znaci Htc mi je blokava zadnjih par dana i izvadim bateriju i ponovo upalim treba mu malo duzee al se upali al od jutros nikako sam stoji onaj Htc pocetni zaslon i vratim na tvornicke postavke opet isto i sad prebaci al je ekran cili crn i nece nistaa da reagiraa ajd molin...
Evo na napišem ukratko o ovom modelu pošto ga posjedujem. HTC OFFICIAL Specifikacije: - 4.7" Capacitivni touchscreen, 480 x 854 pixels (~208 ppi) - Quad-core 1.2 GHz Cortex-A53 (x64) - LTE i NFC - 1GB RAM-a - 8GB interne + micro SD - 5MP + VGA
Imam problem sa svojim HTC M8, ne želi spremiti kontatke na google račun. Svaki novi kontakt koji spremim zadrži se otprilike 1 minutu na mobitelu i nestane???!!! Odnosno ne spremi se, kada spremam na SIM ili telefon kontakt je uspješno spremljen. Ima itko kakvu preporuku što napraviti?! Hvala.
Novi sam u svjetu root- anja pa bio bih zahvalan ako mi neko moze objasniti kako rootati ovaj uređaj
Pozdrav, Imam HTC M8, zanima me dali postoji neka aplikacija koja se sinkronizira sa računalom (dali putem bluetootha, wirlessa, usb-a), putem koje bi imao mogućnost obavljati pozive, javljati se na pozive? Radi se o tome da su mi potrebne obje slobodne ruke za računalom kada radim, htio bi...
HTC je na CES-u predstavio nasljednika low-end modela Desire 310 - Desire 320. Jedini upgrade možemo vidjeti u novijem OS-u i malo većoj bateriji. Na našim prostorima, za razliku od prethodnika, dolazi u jačoj 1+8 verziji. Specifikacije: - 4.5" FWVGA TFT - quad @ 1.3GHz (najvjerojatnije...
-1080 x 1920 pixels, 5.5" -Android OS, v5.0.1 (Lollipop) -Snapdragon 615 octa core,2GB RAM -kamera 13MP,AF,LED flash,video 1080p,prednja kamera 4MP (Ultra Pixel) -baterija 2600 mAh -LTE,micro SD utor.... izvor
molija bi za pomoč greškom-nepažnjom je izbrisan OS na HTC Desire 601. koliko san vidia po netu to je popriličan problem pogotovo jer mi konpjuter - HTC sync Manager ne prepoznaje mobitel pa nemogu uspostavit vezu između konpjutera i mobitela. u mobitelu je instaliran TWRP 2.81 zanima me moguli...
c/p sa GsmArene Rumor mill patron @upleaks is back with more on the HTC Hima – the upcoming One (M8) replacement – and this time there's an AnTuTu screenshot to back up the claimed specs. Going against the flow of the market, HTC will keep the 5" screen size for its next flagship instead of...
Da li se negdje moze kupiti doticni mobitel?
-IPX7 certifikat -5,2" 1080x1920 display -13mp prednja i stražnja kamera,1080p video -chipset Snapdragon 801,Adreno 330 GPU -2400mAh baterija nije izmjenjiva -32GB int.memorija,2GB RAM link
Bok. Nisam našao temu o rootanju dual sim modela HTC ONE, pa sam otvorio novu. Ak kršim kakva pravila, nek admin spoji s postojećom temom. Uglavnom, imam navedeni model i htio bih ga rootat, međutim zapeo sam na instalaciji custom recoveryja. Bootloader je otključan i kao uspješno flasham...
Molim neku provjerenu stranicu za unlock htc desire 310 preko IMEI-a zaključanog na VIP hvala
Bok ljudi, Vidim da ovdje ima dosta ljudi koji se bave unlockanjem HTC-ova i mijenjanjem ROM-ova. Nedavno sam se i ja upustio u takvu avanturu, ali sada trebam vasu pomoc. Naime, upustio sam se u sve to da otkljucam mobitel za sve operatere. Radio sam po uputama koje sam nasao na web-u i stavio...
Desire 816 je dobio nasljednika - Desire 820. Ovo je drugi osmojezgreni i drugi 64-bitni model. Pokreće ga novi S615 koji se sastoji od 4 A53 jezgre @ 1 GHz i 4 A53 jezgre na 1.5 GHz. U prodaju kreće krajem rujna, a u ponudi će biti i DS verzija. Specifikacije:
Pozdrav, izgleda da sam ja nešto zajebao ili se zajebalo samo od sebe. Naime, koristim HTC Desire i MIUI custom ROM. Svaki puta kada uslikam sliku sa Camera defaultnim programom ili Camera 360 - oni spreme sliku u folder DCIM na SD kartici. Sve je to super, ja odem u Astro File Manager i vidim da...
Bok novi sam na forumu i trebala bi mi pomoc...imam htc one m7,zakljucan na Tele2 mrezu probao Sam ga otkodirati preko unlockunita al poslali su krivi kod,kako da otkodiram mobitel...svaka pomoc dobro dosla
Već se neko vrijeme šuška o nasljedniku modela One Mini, a nedavno si izašle i prve slike. Moguće specifikacije: - S400 quad @ 1.7GHz - 4.5" HD - 1 GB RAM-a - 16 GB interne + micro SD
Di u zg ili preko neta kupit/naručit memorijsku karticu za navedeni uređaj ide micro SD Minimalno 32gb po sto povoljnijoj cijeni bio sam u 2-3 ducana i cijene su od 160-200kn za 32gb koja je razlika izmedju clas 4 i 10
Pozdrav, moze li se dekodirati HTC One Max (na VIP-u) preko IMEI broja preko ovih međunarodnih online servisa? Ima li netko iskustava? Lp
Može li mi netko na mom području (Split i okolica) pomoći SIM-otključati HTC One (M7), a da nije preko neta? Hvala
Pozdrav Imam Htc Desire 300 i otključao sam ga preko htc stranice, i sada mi ne radi kompas. Sada bi želio ga vratiti na original zaključanu verziju valjda bi onda trebao raditi i kompas. Postoji li kavo rešenje a da ga ne šaljem u ZG? Hvala
Da li je ovo realna cijena za ovaj mobitel? Da li se može prodati za veću cijenu? http://webshop.vipnet.hr/vipme/Vipme-kompleti/Vipme-komplet-HTC-Desire-310-bijeli/10914
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma