Za one koji želi imati wallpapers ili ringtones od Nexus One: Download Google Nexus One Wallpapers Download Google Nexus One Ringtones
Pozdrav svima. Molim za pomoć!!! Instalirao sam (mislim da je u pitanju smart alarm, pronasao sam ga u market)na svoj htc. podesio budilicu i ugasio mobitel. Probudio sam se prije alarma i da ću upalit mob. MEđutim ništa, uređaj se počme palit, kada dođe do pred kraj ponovo se restarta. Odnio...
Prvi puta sam kupio dotični telefon u t-mobileu i prvi puta sreo se s Android OS.Oduševljen sam sustavom (prije sam koristio nokiu e66 tj symbian) i moram priznati da je puno složeniji od symb. E sad pitanje je nadogradnje Androida tj verzije sofa s 1.5 na novi 2.0.Nigdje nisam našao software koji...
Kako sam nedavno instalirao ROM od HTC Hero na svoj Magic, volio bih sada vratiti na originalni Magic ROM. gdje mogu pronaći popis originalnih rom-ova i download, ali nebih neke previše modificirane ako nije problem.... te ja imam HTC Magic od Vodafona odnosno 32b. te dali onda ja mogu odbrati...
bog, ovako imam HTC Magic te sam instalirao ROM od HTC Hero i sve super radi i odlično izgleda :respect: ali ja neznam sljedeće :cry: s obzirom da sam u tome svemu nov, zanima me na koji način s programom ASTRO koji je već instaliran , kako sa tim programom instalirati ostale programe kao...
Pozdrav svima, Imam problem sa spajanjem na WIFI. podesio sam wirelsee na modemu, htc uredno nađe mrežu,spojim se i konekcija je super. Ali internet ne radi niti mi rade widgeti(mail,weather). sad zanimljiviji dio,na listi mreža mi je neka default..preko nje se spojim i net uredno radi.i tu mi...
Neznam kako započeti sa postom. Pa ću samo reći kako HTC radi na novom (starom) uređaju, odnosno u tijelo Hero-a će "upucati" QWERTY tipkovnicu. Što znači da će HTC Espresso biti drugi HTC-ov Android uređaj sa fizičkom QWERTY tipkovnicom. Prvi je bio HTC Dream (G1). Još se nezna puno o samim...
Kako je početkom tjedna u javnosti procurilo novo predstavljanje Android verzije 2.1. Tako se danas piše o novim HTC Android baziranim uređajima, koji bi trebali biti predstavljeni sljedeće godine. Radi se o uređajima kodnih imena: Bahamas, Bravo, DesireC, Dragon, Dream, Espresso, Halo, HeroCT,...
Pozdrav! Frend mi složio net kod kuće i sve aplikacije tipa google mail, google talk, youtube, facebook rade, a browser i Android Market ne. kak taj problem riješit? :hm: please help! :angel:
Već duže vrijeme na Internetu postoje najave, više kao neslužbene o HTC-u Dragon (Zoom 2). Uređaj bi trebao biti baziran na Androidu 2.0 i ujedno prvi HTC-ov 1000MHz Android. Dimensions: 65 x 120 x 12 millimetres OS: Android 2.0 CPU: 1GHz memory: RAM 256MB, ROM 512MB display: 4.3" 480x800,...
"iscurio" ranije nego su ga planirali predstaviti http://www.gsmarena.com/androidbased_tmobile_g1_is_set_for_announcement_today_leaks_earlier-news-600.php
http://www.gsmarena.com/htc_g1-2533.php
Na Engadget stranici pojavile su se prve fotografije HTC-ovog Dreama, mobitela pokretanog Googleovim Androidom. Na bočnoj stranici Drama možemo vidjeti T-Mobile logo pa ga za sada možemo očakivati samo u SAD-u. OS izgleda odličano!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma