http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/mobilni-telefoni/nagradna-igra Pa ajd da vidimo ko i kad planira stat u red???? Vrhunsko!
...redovno skidam app sa android marketa i naravno one se spremaju u memoriju telefona. sad mi se dogodilo da je memorija full puna. ako hoću i dalje skidati app moram ih brisati, neka naravno da da , a neke moraju ostati...da li mogu nekako app iz memorije telefona prebaciti na SD karticu...
Slike i video snimljene sa HTC Desire-om možete vidjeti u ovoj temi: http://cafe.mobil.hr/threads/67376-HTC-Desire-slike-i-video Moje mišljenje: slike izgledaju poprilično dobro za mobitel... malo je mutna ona sa cvijećem. (možda nisi makro upalio ili nešto) I da, daj koju sliku po...
http://www.engadget.com/2010/03/23/htc-evo-4g-is-sprints-android-powered-knight-in-superphone-armo/ Mrak. Jao si ga konkurenciji. Ako je uopće bude s ovakvim specifikacijama.
Evo i službeni mejl od VIPneta za sređivanje APNova za GPRS,MMS i Email postavke. Internet postavke Kretanje unutar izbornika aparata odvojeno je / znakom. Podebljano su označene postavke koje je potrebno upisati u aparat. U zagradama se nalaze dodatna objašnjenja. Molimo Vas da detaljno...
Pozz, ekipa :comp: već nekoliko puta bezuspješno prebacujem kontakte iz Outlooka, probavao razne kombinacije imena, prezimena, zareza, bez zareza u outlooku i uvijek se dešava to da ne slaže se po redosljedu na magicu, neki kontakti fale brojevi, neki u imenu nemaju prezime i sl. Također...
Izišao je update 1.6 za magic
Na Internetu kruže za sada još samo glasine kako Google sprema svoj smartphone, pokretan naravno na Android OS-u? Također glasine govore kako će uređaj biti slobodan u prodaji tj. neće biti u ponudi operatera te da će sukladno tome raditi na svim mrežama, odključan.
Pozdrav svima, već duže vrijeme sam pratio forum no sad prvi puta imam priliku i napisati nešto (a pritom se i registrirati). Naime, korisnik sam gore navedenog mobitela oko 3 tjedna no nakon svega par dana mobitel je počeo emitirati viskofrekvencijski zvuk koji se pojačava kako baterija slabi....
Google je predstavio kratku seriju YouTube filmova kako je razvijen Nexus One uređaj. Serijal se sastoji od pet epizoda, s time da su tri već vani, dok se dvije naknadno očekuju. Tako imamo: Concept & Design, Display and 3D Framework te Testing, a očekojuemo: Manufacturing i Nexus One: Day One....
evo vidin da nema nijedna tema o ovom mobitelu... mobitel izlazi ovih dana...prodavat ce se u velikoj britaniji,spanjolskoj,italiji... cijena nekih 450 eura.. zanimaju me vasi dojmovi na prvu ruku, sudeci po informacijama s neta... meni ovaj mobitel izgleda odlicno...
Ljudi pomagajte, ne mogu nikako natjerati mms da proradi, 3g radi ali nece skida mms. Zna li netko što treba upisati pod APN?
Zna li netko koju verziju mobitela isporučuju u VIP centrima? Dakle, postoje 32a i 32b verzije. Prva ima 288MB memorije sa 192MB za usera, a druga 192MB ukupno a oko 90MB za usera. Oni na stranicama kažu da se radi o 192MB, ali radi li se to o ukupnoj memoriji ili ? Pretpostavljam da je ovo prvo,...
Pozdrav -par pitanjca za koricnike tog uređaja ako može odgovor Spajanje preko BT ide sa kompom ili ne -prepozaje uređaje ali se ne želi spojiti radi li se o ne ispravnosti ili nešto drugo . Radi sa samsungovom BT slušalicom , ne radi sa mob. SE spikerfonom , Sa kompa se neda poslati sa...
pozdrav svima. evo opet ja. htc magic mi je iščupao ono malo živaca što sam imao. Naime o čemu se radi: Opet sam instalirao neku aplikaciju koju sam skinio iz marketa. Radi se o nekoj budilici. Uredno instaliram znači aplikaciju, navijem budilicu, ugasim mobitel i sad nastaju problemi....
pozdrav svima. molim pomoć. ja očito nemam srece sa svojim htc magic-om. naime danas prilikom prebacivanja nekih fajlova sa pc na htc odjednom iskoči prozor u kojem piše: "can't read from the source file or disk". radilo se o nekim fajlovima iz sigyc navigacije koji su i prije bili u htc. ...
Ne zvoni nego samo vibrira. Ima ko kakvu ideju?
Pozdrav svima,to je moj prvi post,imam HTC magic i super sam zadovoljan (mislim preći sa sony ericson V640 na Magic ).Instalirao sam dosta aplikacija preko Android Marketa i do tuda sve ok,pokrenuo sam aplikaciju Weather i aktivirao widget za nju ,nakon što sam isprobao kako radi, uninstal sam...
caos,jel zna neko kako se to radi ili ako moze postavit neki liink ili tutorijal moze i na engleskom nije problem,imam magic koji je kupljen u vipu al je kupljen sim free,videh na netu da treba da se skine rom 2.0 sa htc sajta pa se raditi update sa 1.5 na 2.0 al na htc sajtu nema nigde mesta gde...
Ovako imam HTC HERO i u application manager mi pise da mi je instaliran SIM Toolkit ali u meniu mi ga nema, a gledam na internetu videao od hero-a i vidim da drugi imaju ??? I za sta to sluzi ???
Danas je na sajmu CES u Las Vegasu predstavljen novi smartphone iz tvornice HTC. Radi se o modelu HTC Smart pogonjenom na novoj mobilnoj platformi Brew Mobile. Inače o uređaju se još davno pričalo, znanom pod imenom HTC Touch.B. Napomenuo bih još kako mu je HTC dodao i svoj već popularni Sense...
Kao i bezbroj puta ekipa sa xda napravi nešto vrijedno za WM uređaje. Pa tako i ovaj put temu Android (Hero) Sense UI na WM uređaj. Podrška za WVGA i VGA ekrane. Osobno postavio i na QVGA rezu, malo čačkanja i izađe nešto. Što vam za to treba, je Mobile Shell 3.5.1 ili noviji te MobileSense....
Ovako znaci instaliram sve potrebno, i valja mi kad zelim koristiti karticu (znaci copyrat na karticu brisat,....) ali preko onog programa HTC Sync na njega mi nece spojit, na mobitelu mi pise da trazi progam na kompjuteru ali bezuspjesno !!! jel mozda problem sta imam Windows 7 64-bit ????
Jel mi moze neko pokazat ili napisat link tutoriala kako napravit update na HTC Hero ???? Sada mi je verzija 1.5 a vidim da se pise da postoji 2.1 !!!! Hvala !!!
Ako netko zna gdje nabaviti držač za HTC Hero sa auto punjačem bio bih više nego zahvalan za informaciju. Na stranicama zastupnika (Movens d.o.o.) baš i nema takvih stvari :hm:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma