mob je spojen na wi-fi, i 3g je ukljucen, al kada odem recimo na mail ili you-tube 3 od 10 puta mi se pojavi da se nemre spojit na internet i da upalim wi-fi ili network data (3g).. a oboje upaljeno i spojeno.... uzasno me zivcira to... kako rjesit problem? tnx
Pozdrav! Da li netko zna kako napraviti dodatni folder ali na SD kartici u koji bi pasteao melodije za Calendar? Naime postojeće melodije su mi pretihe i prekratke da u glasnim sredinama skužim podsjetnik od kalendara. Za zvono sam već na SD kartici po nekom tutorijalu kreirao Ringtones folder...
Negdje sam čitao da se može staviti ROM od Nexusa u Desire i da je s tim ROM-om moguće napraviti update na Froyo 2.2. E sad, nemogu nać u history-u tu stranicu. Dal neko može staviti kompletni tutorial kako staviti ROM od Nexusa u Desire pošto sam novi u Android svijetu. Pitanje još jedno...
evo ako želite noviju youtube aplikaciju sa mogučnosti gledanja u HD-u po defaultu onda instalirajte ovaj fajl http://rapidshare.com/files/393729063/YouTubeHD.apk http://www.mediafire.com/file/zzz1ktzy2nl/YouTubeHD.apk to je youtube.apk sa HTC Evo 4G , noviji i podržava hd reprodukciju za...
ne znam zašto ali iz nekog razloga mob mi se sam od sebe uvijek prebaci na opciju za spajanje na komp na onaj HTC Sync program ,a ja postavim na disk drive da mi bude defult kako da to ispravim očito nije dostatno da samo prebacim na defult disk drive vjerojatno još nešto treba podesiti i još jedno...
Kupio sam jučer HTC desire (mobitel je vrh vrhova :D), i onda kad pritisnem gore power button, ili se on sam isključi kroz minutu,čuje se neko lupkanje, kad sam malo bolje pogledao vidim iza da to ustvari kamera lupa o svoje kučište,kad sam došao u vip s time (1h iza kako sam ga kupio) rekli su da...
Ljudi, koji je najbolji program za navigaciju za HTC Desire i kako ga instalirati s obzirom da imam samo 120mb slobodne memorije?
Po netu se počelo šuškati o novom HTC Android uređaju. Za sada se nezna puno o samom uređaju, a kamoli specifikacije. Ono malo što se zna je da se radi o 3G kliznom modelu, sa punom QWERTY tipkovnicom. Kodno ime mu je HTC PC70110 (model number), a predpostavlja se da će se zvati Wildfire te po...
Pozdrav, Zanima me da li itko od sretnih vlasnika ovoga uređaja ima isti sa kontaktima za punjač na donjoj strani, pored usb priključka? Nešto kao kod Nexus One modela. Naime, svugdje po forumima nailazim na komentare da Desire nema mogucnost da se postavi na docking station i tako puni pošto...
Šuška se: HTC Aria - prvi HTC smartphone s punom tipkovnicom http://www.mobil.hr/novosti/one.php?sid=3617
drustvo pozz, primetio sam na jednom videu da favorites contakti mogu da budu i jednom delu screena pa me interesira kako dobiti kod sebe ili videa na 1:22sec
eto ako ste kao i ja došli sa hd2 na desire onda vam vjerojatno nedostaje mogučnost paljenja displeja pritiskom na neku hardversku tipku osim power gumba e sad to mođete učiniti ovako (desire mora biti rootan): trebate editirat /system/usr/keylayout/bravo-keypad.kl na svom mobu... to treba...
e ovako imam jedan problem nisam nasao ni jednu temu vezanu za ovo pa sam napravio tu moderatori ako ne valja premjestite me i uputite..Kada sam kupio tek htc legend nisam nista drndao po njemu i jednom sa curom na picu reko idem probat da vidim radi li mms i posaljem radio ko BEBA:),,medjutim u...
Malo prije sam fleshao HTC Desire sa custom ROM-om i pritom overclockao Desire na 1113MHz nije puno, ali veseli... :) Evo i screenshot-a: Link od kud sam skinuo ROM: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=674688
Imam problem kupio sam Tatoo u Vipu paket 150 imam mjesecno 100 mb na raspolaganju. No tu je veselju kraj,sramota za Vip. Prodaju pa se pravdaju da je to problem od Htc-a . Steta kaj ne zivim vani nebi to tako proslo. Postavke su bile za Broadband tek dok sam SZK su mi rekli da moram upisati...
Dakle rječ je o HTC Magicu iz Vipa Jednostavni nikako da proradi sms delivery report. Pokušao sve, opcije uključene. Btw novi rom je originalni gore, ništa nije rootano niti slično jednostavno neće dati obavijest da je sms dostavljen niti sound niti notification! Da li zna netko o ovome nešto......
:beer:evo desire je rootan :beer: evo izašao je i A2SD (apps to sd card) znaći možemo instalirat programe na sd karticu... naravno treba rootat mob prije stavljanja a2sd
Pozdrav. Posjedujem Desire tjedan dana i na dnevnoj bazi mi se javlja nekakav error da SD kartica nemoze napraviti backup. Kad se ta poruka pojavi na ekranu nemogu vise ni slusat mp3 ni pregledavat slike (zbrejka se desire). Malo sam zaguglo i vidim da ekipa preporuca napraviti format SD kartice....
Ajde nabrojite koje su po vama najbolje i najkorisnije aplikacije, igre za Desire, a da nisu već u osnovnom paketu. Može i po kategorijama: igre, multimedija (mp3 - postojeći nema equalizer?, video), sistemski alati, download, mail, voip, internet radio i sl... Hvala.
Danas mi je dosao Magic, i rečeno mi je da je mob otključan i da radi na sve mreze, ali kad sam u njega stavio svoju tele2 karticu, jednu uopce nije prepoznao, odnosno pisalo je da nema kartice a za drugu tele 2 karticu me trazi pin1. Zvao sam vlasnika mobitela i on je rekao da je probao t mobile...
Upoznat sam sa razočaravajućom činjenicom da Desire snima video u rezoluciji WVGA (800x480 pixels) @ 15fps... Da li je moguće na tom uređaju odabrati neku manju rezoluciju pa da snima sa 24/30 fps? Naprimjer VGA? I da li će doći možda kakav FW update koji bi popravio ove fps-ove? Mislim, znam da...
Jel zna tko kako refreshat slike u imeniku koje su linkane sa facebook profilom.. svidja mi se ta opcija povezivanja ali mi nije jasno zašto neće promjeniti sliku kada ju npr ta osoba promjeni na svom profilu. Cak i kada izbrišem kontakt i ponovno ga povežem opet mi vrati staru sliku. Gdje ih drži...
Pozdrav cijenjeni forumaši :-) Evo, ovako, pitanje za vlasnike HTC Android uređaja sa Sense UI... Naime, na virtualnoj tipkovnici na mom Herou (T-mobile G2 Touch) nema slova "Đ". Zanima me je li kod svih tako, ili je moj unikatan (ljepši izraz za defektan ;-). Prvo me to uopće nije mučilo,...
Kao što naslov govori, kad krenem surfat sa originalnim browserom preko mobilne mreže , jednostavno ne može očitat stranicu. Preko wi fi radi normalno. Isto tako svi ostali programi pa i opera mobile normalno rade preko 3g. Samo kombinacija originalnog browsera i 3g ne radi.
http://www.gsmarena.com/htc_bravo-3077.php AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors 480 x 800 pixels, 3.7 inches, Android OS, v2 (Eclair), Standard battery, Li-Ion 1400 mAh, Wi-Fi 802.11 b/g, CPU Qualcomm Snapdragon QSD8250 1 GHz processor, Camera 5 MP, 2592 x 1944 pixels, autofocus,...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma