Pozdrav svima. Zanima da li je moguće postaviti različite zvukve za obavijesti, npr. SMS poruke, Email poruke, sinhronizaciju itd?
HTC je predstavio updated HTC Sync v2.0.8 za HTC Magic, Hero i Tattoo. download. Radi se o PC programu pomoću kojega se vrši sinkronizacija kontakata i kalendarskih zapisa za Android (HTC) telefone. Poboljšanja u odnosu na prijašnju verziju: 1. This update for HTC Sync provides more...
Već mi se nekoliko puta dogodilo da memorijska kartica postane djelomično nečitljiva. Recimo pokrenem neki program koji ima podatke na njoj i naravno javi grešku. Pokrenem neki file manager, obično vidi sve foldere ali su neki kao prazni. Ako pokušam spojiti na PC, Windowsi mi jave da je kartica...
Koliko sam skužio ta funkcija je potpuno beskorisna, odem u fotić, uključen je GPS i geotagging, zatim se vidi animacija da ga traži, zatim se ikona promijeni i signalizira da je locirao poziciju, okinem i ništa, nema geo podataka u fotki. :thumbdown
Napravio sam root HTC tattoo telefona. Nakon restartanja, telefon se više neće pokrenuti, jedino što stoji na ekranu je natpis "HTC". Da bi ga ugasio, moram izvaditi bateriju. Probao sam one kombinacije tipki za reset i tvorničke postavke, te reboot, no niti to nije pomoglo. Kada odaberem opciju...
Još sve neslužbeno HTC sprema svoj novi Android uređaj, naziva Supersonic. Ono što je interesantno uređaju to je podrška za mobilne mreže četvrte generacije, 4G (WiMax). Ostale specs: OS: Android 2.1 (3.0?) Sense UI CPU: Snapdragon 1GHz memory: 512 MB ROM 4.3″ AMOLED toushscreen 5MP...
Jel ikako moguće namjestiti qwertz tipkovnicu na HTC Desire?
dakle sječam se još pred nekoliko godina (4-5) je prijatelj na nekom symbianu staroj nokiji imo program i mogo je upravljati televizorima, znači mob mu je radio kao univerzalni daljinski, jel postoji tak nešt i za androide ili to nije moguće?
Poštovanje svima! Dakle, dok surfam na Desire-u ako me netko zove samo mu se javi da je moj mob ugasen. Probao sam se zvat sa svih mreža kod nas ali uvjek isto. Desire je iz Vip-a. Pregledao sam postavke i sve mi se cini ok, probao sam i zaguglat ovaj problem ali neuspjesno...:thumbdown Plese...
Pozdrav posjedujem gore navedeni mobitel i zaključan je na T-mobile tako da prima samo jednu sim karticu,,znaci kad ocu staviti bilo koju drugu T-mobil karticu trazi neki kod. Molio bih za pomoc jer mi tako mobitel stoji vec mjesec dana ne korišten... Zahvaljujem unaprijed!!!!!!!
nadam se da postoji neko rješenje dešava mi se barem par puta dnevno da ili kad zovem nekoga ili kad mene netko zvrcne, kada razgovor završi ne mogu prekinuti (coll ended opcija na ekranu). ne kontam šta se đogađa jer točno ne mogu ništa kao da se sve ...
Prevedeno s http://android.modaco.com/content/htc-desire-desire-modaco-com/309939/usb-brick-rickrolled-b0rked-fixed/ NAPOMENA : ovaj postupak radite na vlastitu odgovornost i ja nemam nikakve veze s time ! 1. Morate imati rootan mobitel. Ako nemate, rootajte svoj mob pomoću uputa sa...
molim pomoć! kupila sam HTC sve je više manje ok, još se upoznajem sa njim ali mi je problem sinkronizacija e-maila vec par dana pokušavam napravit postavke za primanje maila ( korisnik sam yahoo-a) idem na new account other( pop3/ IMAP) ukucam Email...
1. Ne nalazim postavke oko synca google acca. Fale mi malo detaljnije postavke oko synca. Ne mogu postaviti koliko cesto da se sinkronizira? 2. Smeta mi sto kad dode nova poruka ekran ne zasvijetli? Moze li se namjestiti da se pokaze poruka cim dode? 3. Nekada mi ostanu notifikacije i kad...
Zna li netko kako postaviti ringtone za cijelu grupu, da ne moram za svaki kontakt posebno postavljati ringtone??
Ako netko može poslati postavke za MMS za T-mobile, ja sam našao neke al mi neće s njima da šalje. Hvala!
Pozdrav, prolistao sam cijeli forum ali nisam nasao odgovor na svoje pitanje, da se odmah ogradim :D Novi desire, nije rootan, trebam instalirati crackiranu aplikaciju. U uputama kazu da prebacim folder na root od sd kartice. Mountam mob, otvori mi se prozor s folderima, prebacim folder...
Ovako, totalni sam početnik što se tiče custom romova za magic, zato tu pitam. Rootao sam svoj magic po uputama sa Unlockr.com koje su stvarno jasne, i procedura je vrlo jednostavna. E od tuda pa nadalje više se ne usudim ništa raditi. Zašto? Jer na stranici xda-developers, gdje su svi romovi,...
Pozdrav, Friško sam kupio HTC Legend i kako mi je iskustvo sa Android OS-om friško, imam par pitanja za one koji se dobro snalaze. Odmah na početku da se ispričam ako je već negdje postavljeno, nisam vidio, pa me samo uputite... Dakle, ugrađen GPS - radi preko Google Maps-a, a koliko znam za to...
Alo imam priliku da mi donesu iz Amerike ovaj krasan uredjaj pa me zanima dali ce to raditi kod nas ili se mora dekodirati i dali se uopste i moze dekodirati hvala
imam HTC Desire, i nikako mi nije jasno kako ću poslati ppt prezentaciju preko BT-a.... Svaki izbornik sam pregleda, i nisam uspija naći send-anje file-ova preko BT-a.... Na starom mobitelu, ovo je bilo tako jednostavno....ali na HTC Desire, mi se čini da ovo ne postoji, ...čudno. ...
Jel netko našao rješenje za problem sa veličinom mms poruka? Odnosno problem je kad šaljete mms i zakačite sliku koja je veća od dopuštene veličine za slanje. On jednostavno resize-a sliku na bjednih 13-15 kb . Iako je namješteno da je max veličina mms 300kb. Nešto sam kratko tražio po netu i...
Može da u ovu temu stavljamo tutoriale, dojmove i poboljšanja custom romova u odnosu na standardne? Moje prvo pitanje je, da li se gubi garancija ako se stavi custom rom? Odnosno, da li se može vratit uređaj na prvobitno stanje tako da garancija vrijedi? :respect:
Evo, imam jedno pitanje mislim da nije vezano samo uz Desire, već uz sve HTC uređaje sa androidom i Sense-om Naime, pošto mi je hrpa kontakata sinkronizirana sa facebook-om, i hrpa njih ima i automatski povučen datum rođenja. e sad, taj datum rođenja mi se prikazuje samo u people aplikaciji...
pozdrav svima, vec danima trazim rom za Hero koji podrzava i bluetooth i kojemu funkcionira mms. isprobao sam sensehero i odlican je, ali nikako nisam mogao namjestiti APN postavke za MMS od TELE2 mreze, tako da sam vec prilicno ocajan i ne bi se htio vracati na 1.5 romove.. radi se...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma