Bog svima ,već duže vrimena vas čitam ali danas naiša na problem sa mobom pa da pitan.Danas mi mob skinija update i nakon instalacije i podizanja ne mogu više spojiti Wi-Fi.Piše Unable to start Wi-Fi.Mob je kupljen u vipa prije misec dana i nije rotan.Restarta ga nekoliko puta i vadija i stavlja...
Pozdrav, Imam problem kod slanja attachmenta sa wildfire telefona. Gmail limit je 25mb po mailu. E sad file je velik oko 15mb, i jednostavno prilikom slanja dolazi poruka file is too large to attach. Je li problem do telefona? Koliki je limit slanja attachmenta u mailu? Telefon uopce ne daje...
Znači,imam Legend(otključani,kupljen u vipu),koji je prijašnji vlasnik rootao,sad ja malo gledam po netu kako unrootati pa mi i nije baš previše jasno kako to funkcionira.Ako bi netko bio voljan to objasniti bio bih jako zahvalan. EDIT: Evo baš sam našao ovaj link ...
Znači kad zvoni telefon zvoni toliko nervozno da i sam postanem nervozan. Kako podesiti da zvoni sa razmacima neko određeno zvono. Nisam primjetio da je netko ovo pitao niti da je to nekog smetalo? Nisam li valjda samo ja tako zajtjevan?
Odma u glavu: imam Desire sa LeeDroid ROM-om i zanima me jedna stvar: kako je moguće najlakše zamijeniti ikone za programe?? (ali me to zanima, bez da netko kaže da stavim OpenDesire ili DeFroST ROM)
BRAVO PVT4 CHIP S-ON HBOOT-0.93.0001 MICROP-051d TOUCH PANEL-SYNT0101 RADIO-5.11.05.14 AUG 10 2010 17:52:18 RUU Parsing ... RADIO_V2 – Fail-PU
Pozdrav ljudi evo mene opet.Naime decki sa foruma su mi napravili i navigaciju i hr meni i sve stima i radi iako navigacija nema do kucnog broja.Navigacija je IGO . Isada mi se desava da kada hocu unijeti novi kontak u mobitel on jednostavno samo pise zao nam je!proces android.process acore je...
Pozdrav svima, Zanima me jel mogu kako napraviti foldere u desireu i kao posložit igre u jedno programi u drugo i tako to jel se moze to? Hvala vam:hrv:
Pozdrav svima, Pribacija sam neke programe na Desirea i jeli postoji nešto da bi mogao zarazit sa tim programima jel vidim da dosta korisnika širom svijeta počinje koristit neke antiviruse a koliko sam upoznat sve što se skine s neta kad se skenira sa nekim antivirusom onda je sve čisto?:sos:
Jako me nervira način javljanja na wildfireu (gore/dolje) jer u 50% slučajeva otkažem poziv kad vadim mobitel iz džepa, jel ima neka pametnija fora kao na iphoneu (lijevo/desno) probao sam Easy Answer Buttons te je ispalo još debilnije jer nemoram otkljucati phone (power button) prije nego sto mogu...
Stvarno dobro izgleda! http://www.gsmarena.com/htc_hero-2861.php T-Mobile G2 Touch (a.k.a. HTC Hero) Kljucne karakteristike
da li se moze podesiti da je razliciti ton poruke od emaila, i kako
U zadnje vrijeme nešto mi troši bateriju, a ne mogu otkriti što. Po battery use je phone idle 97% potrošnje. Noćas sam punio, u 7 sati iskopčao iz mreže, nisam uopće koristio, čak je bio u airplane mode, a eto po battery time lite već je 10% baterije otkinuto. Juice plotter isto ništa ne...
Pozdrav. Kupio sam nedavno HTC DESIRE, pa microSD od 8GB klase 4 (ova original je klase 2) i kada stavim tu novu memorijsku (od 8GB) u mob, nakon nekoliko sati mob ''poludi'' tj. ne radi ni jedan program, sve počne štekati i blokirati... P.S.: još nešto što me živcira je trzanje videa, znači:...
Izašle i neke specs. novog HTC Android uređaja, kojega se dokopala ekipa sa CES-a u Las Vegasu (dan za novinare). interesantno mi je ovo, prednja kamera od 1.3MP Mada se spominju i nešto drugačije specifikacije: CPU od 1.2 GHz-a Android 2.2 izvor + specs
Pošto mi je ovo prvi Android phone, u prvih tjedan dana dosta sam prckao po njemu a ponajvise instaliravao i brisao razne aplikacije. Onda je nastao problem, pojavilo se upozorenje "Low on space". Ok znam da mob ima preko 500mb interne memorije koju vecina koristi Android OS i Sense UI, ali od...
Ne znam jel netko ovo već prijavio, ali nakon update-a na Froyo (službeni, automatski update) na Weather widgetu sam pronašao grešku - znate ono kad se telefon otvori pa ako je vrijeme sunčano i vedro, odnosno po noći kada prikazuje mjesec bez oblaka i kad sunce/mjesec zasjaji preko cijelog ekkrana...
Evo jedno brzo pitanje za sve koji koriste Desire i DeFrost ROM Danas sam stavio DeFrost 6.1a ROM na svoj Desire i sad imam jedno pitanje vezano za sinkronizaciju kontakata i facebook-a. Naime, kako da stavim da mi se kontakti automatski sinkroniziraju sa Facebook-om?? skinuo sam...
Pozdrav svima Pitanje: Imam ROM sa Sense-om, i pokušao sam staviti ROM bez sensea (Oxygen ili OpenDesire), ali sam uvijek imao mali problem. Naime, sa TitaniumBackup.om bih napravio backup svega potrebnog (između ostalog SMS i kontakti), napravim Wipe svega, stavim novi ROM, te kad hoću...
Prije par sati sam si aktiviro u VIP.u SURFS paket od 50mb za 15kn. I sad ja pokusam na internet i neda... Slazem ja tamo u psotavkama i kad pokusavam upaliti internet on meni da APN nije dobro poslozen... E sad ako neko ima postavke za apn neka mi napise tu, jer sam totalno zivcan da sam...
Poz svima, Radi se o problemu koji je dosta misteričan. Dakle mobitel je pao sa visine od cca 40cm na parket, nije pokazivao nikakve geške, dakle sve je radilo normalno. Tijekom dana on se ugasio, mislio sam da se baterija ispraznila i normalno ga stavio puniti međutim nakon par sati punjenja on...
dali mi može netko reči koje su prednosti i mane rootanja moba i ako me netko može uputit na neki pouzdan link koji opisuje postupak... Zapravo htio bi staviti Android 2.2 gore jer sam čitao da ima velikih poboljšanja i da baš iskorištava puni potencijal moba.
Pozdrav, kupio u ponedjeljak HTC Wildfire u vipu na pretplatu pa imam pitanje, kad idem na apps, il tak neki meni, i kad skrolam sa prstom, ekran ko da šteka, sad neznam jel se to meni čini zbog po meni preosjetljivog ekrana pa on registrira svaku, pa i najmanju promjenu u brzini prsta, pa se to...
Pozdrav forumašima! Novi sam član ovdje, i odmah ružno započinjem predstavljanje sa problemom :( Nadam se da ćete imati razumijevanja :) ukratko: Imam htc desire, koji je imao foyo i bio rootan unrevoked metodom. Sve je šljakalo baš kako treba. Danas mi je mobitel ponudio automatski update...
Sa HTC desire sam uspio poslat preko bluetootha na wildfire. Međutim comp neće da prepozna wildfire preko bluetootha (tako da ih ne mogu uparit), desire oće bez problema. Skinio sam file transfer ali ne igra dok se ne pronađu međusobno. Ima ko ideju za pomoć? E da dodam unutra je android 2.1....
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma