Forum namijenjen Android tabletima
Pozdrav! Kupio sam sd karticu od 32gb za tablet i nikako mi nece sa trg play instalirati na sd karticu nego na uredaj! Stavio sam u postavkama da mi zadana lokacija bude sd kartica i nista! Ode mi na nju samo azuriranja! Tablet je huawei mediapad T5! Gledao sam na yt-u, na internetu i nije...
Chuwi CoreBook Pro CPU: Intel Core i3-6157U Graphics: Intel Iris Graphics 550 RAM: 8GB DDR4
Uz pomoć tipkovnice (koja se prodaje zasebno) i Samsung DeX-om, Tab S5e korisnicima daje okruženje slično osobnom računalu može li mi netko objasniti kako to izvesti,kako se spaja recimo na tv ovaj tablet i kako se njime služiti kao osobnim računalom izgleda da mi treba neki adapter
Pomoc..sogor u DE u kamionu koristi tablet (Lenovo, micro usb) s navigacijom na kojem u slobodno vrijeme pogleda i neki film s vanjskog usb. Naravni kad se spoji vanjski usb tablet se nemoze puniti. Stigao on u RH i da ostanemo u dobrim odnosima pa da mu pomognem, švabo u Mediamarktu mu...
Ovsj prvi je ipak samsung a ovaj acer ima bolje karakteristike.Šts bi vi Poslano sa mog M5 Note koristeći Tapatalk
Ako neko ima iskustvo s meanitom neka reče Poslano sa mog M5 Note koristeći Tapatalk
Baterija mi se ispraznila i više je nisam mogao upalit.Pokušao sam držat 10 sekundi tipku za upalit i ugasit međutim neće.Ima servis,on je u Zagrebu,treba čekati 15 dana.Znate li postoji li neka mogučnost mobitel od tablet da se stavi da mu ovi da energije,tako mi je jedanput rješilo u servisu kad...
Imam kućni wi fi koji se nalazi u boravku.U sobi mi se spaja mobitel meizu m5 note,međutim tablet neće tj spoji se par sekundi pa se izgubi konekcija.Znam da je dalek signal,da smetaju zidovi,ali kako mi se spoji onda mobitel bez problema na net i laptop.U hodniku i boravku se sve uredno spoji ...
da li netko zna koliko rama ima ovaj tablet na gsm areni piše 1/2 GB RAM pa sad jer to 1,2GB RAM ili 1GB RAM ili 2GB RAM:hm:
Dakle dobio sam neki apple iPad piše model A1337 star ko bibilija i piše da prima 64 GB karticu.. Eh sad kako god pokušam neda mi da nadogradim više od sadašnjeg IOS 5.1.1 na noviji upgrade.... Da li ima netko tko me moe uputiti šta raditi i da li se išta može napraviti :smurf:
tablet je konstantno u loop bootu, nekad se može i nešto kliknuti, nekad se pojavi samo desktop, ikone i opet u boot. Prvi puta se to desilo sat vremena nakon što sam ga donio iz trgovine, pošto mi trgovina nije bila blizu odlučio sam ga flashati, to je prošlo super bilo je super par dana pa opet,...
Prošli sam tjedan na akciji u Linksu uzeo Windows tablet. U pitanju je proizvođač imena I.Onik, model je W1051. Iako mi realno tablet nije bio toliko potreban, cijena od 800kn mi se činila kao prilično dobar deal s obzirom da je u pitanju tablet sa sljedećim specifikacijama: - Procesor: Intel Atom...
SAMSUNG GALAXY TAB S 10.5" LTE Osnovne karakteristike Platforma: Android 4.4.2 (Kit Kat) 2G: GSM/EGSM 850/900/1800/1900 MHz 3G: UMTS/HSDPA 850/1900/2100 MHz 4G: LTE 800/850/900/1800/2100/2600 MHz
s obzirom da ovaj tablet ima dual os windows 10 i android 4.4.4 kitekat, da li postoji mogućnost da se nadogradi na noviji android
Poštovani forumaši, lijep pozdrav iz Šibenika! Dobio sam tablet Vivax TPC-81203G uz produljenje ugovora u T-comu, pošto nisam nikad koristio android i tablet računala, koristim desktop pc s linux lubuntu-om, nemam pojma kako da se spajam na net, a i sve ostalo mi je prilično nejasno, u pošti mi...
Bok :) izgleda da bi mogli uskoro vidjeti Nokia tablet :) s ogromnim ekranom veličine 18.4 incha ! više o tabletu ovdje kaj vi mislite ? možda malo preveliko ili ?
Pozdrav ljudi, dvoumim se između odabira za čitanje knjiga uzeti Tablet ili E-Book reader? Vaša mišljenja/iskustva? Hvala.
Molio bih nekog vlasnika ovog Alcatel Plus 10 2u1 Windows 10 tableta za pomoć... Prilikom instaliranja druge verzije OS-a, izbrisao sam recovery particiju za oporavak sustava s diska i više ga ne mogu vratiti na početno stanje, a drivere nigdje ne mogu skinuti. Pomoći nema ni od Vipneta ni od...
da li netko zna kako da stavim Android 6.0 u tablet Meanit Q12 mislim postupak
da li ima neka android aplikacija koja bi mi radila sa običnom usb tv karticom preko HOST kabla da bih mogao tako gledati tv na tabletu bez upotrebe neta
Malo specifikacija: Polaroid tablet MID4X10,quadcore procesor-a33,android 4.4.2 ,kernel 3.4.39 znaci uvukao mi se virus u sustav tako da upravlja svim mogucim aplikacijama,izbacuje reklame,pali se i gasi te se sam spaja preko wi fi ,sam instalira neke aplikacije,Isao sam u safe mode i sve...
Ekipa draga, Dobra vecer. Evo mi upao jedan 2-u-1 tablet. Rijec je o Alcatel Plus 10, http://webshop.vipnet.hr/private/mobilni-telefoni/Alcatel-Plus-10-tablet/12057;pgid=6WhSjx6TgF9SR0pLPZYIF3jq0000zXm4Vu8A;sid=bwzrw0O1NwHrwxQa4c3hNAJb4a_wqM0WdGc=?FromCatalog=true , i mogu priznat da uzivo...
Pozdrav,molio bih ako neko poznaje rad sa ovim tabletom,da se javi putem foruma ili na bilo koji drugi nacin!! Imam problem vec pola godine sa ovim,tabletom,dobio sam ga na poklon iz Amerike!! Ne moze da instalira nove aplikacije,ni preko GooglePlay,niti dozvoljava bilo kakvu instalaciju iz...
Pozdrav, triba mi neki savjet. Prvo da naveden da sam zadovoljan tabletom. Imam ga skoro će godina dana. Kupio sam ga od kolege koji je ga je uzeo radi produljenja ugovora kod VIP-a. Ima GPS i 3G! Prima sve sim kartice, odnosno radi na svim operaterima. Ocjena za 3G i GPS +4. Za wi fi isto...
Pozdrav, nadam se da mi mozete pomoći.Imam problem sa navedenim tabletom. Nakon hard reseta nemogu nista instalirati, javlja mi sljedeću grešku..Stavim slike u sljedeći post. Hvala Vam unaprijed..
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma