Forum namijenjen Android tabletima
Prije par dana kupio sam tablet "Prestigio MultiPad PMP3384B". Prilikom razgovora na Google Talku slučano je pokrenuta postavka stranice na taj način da su razgovori podjeljeni, grupirani na sugovornike. Jedan se razgovor pokazuje iznad drugog, sve što ja pišem je u gornjem dijelu prozora a njen...
Cao. Novi sam na forumu i imam tablet arnova 8 sa android 2.2 sučeljem. Stavio sam na njega Launcher 7, ali on promjeni samo home screen i menu u WP7, a ostalo (npr. postavke) ostaju kao na androidu. Kako bi mogao napraviti da mi cijeli tablet izgleda kao da je na WP7?
Bilo bi i vrijeme da pokrenemo priču o neizbježnome - iPad 3. Dakle špekulira se da će doći s Retina Display zaslonom, podržavati 3D tehnologiju, a priča se i o iPad Mini uređaju koji će doći odmah poslije njega u 7+-inčnom izdanju. Što vi mislite o budućem iPadu 3? Imate li kakve dodatne...
Ljudi, imam iPad 2 s verzijom softa 4.3.5 i stavio bih ga na iOS 5. Da li je izašao jailbreak za iOS 5 te ako nije, kada bi trebao izaći?
Amazon Kindle i Motorolin XOOM Family Edition. Oboje "ciljaju" na istu vrstu korisnika, a i tu su negdje po prodajnim rezultatima. Osim toga većina proizvođača već "zvecka" oružjem kada su u pitanju tableti, što mislite kako će proći neminovni "rat tableta"? Mislite li možda da do njega neće niti...
T-Com ih je pustio u opticaj, uređaj izgleda kao uglađen i veoma napredan tablet. Ali, dali su mogli bolje? Nekako mi se čini da će tu biti premalo mjesta za opcije povezivanja, a ekran ih nemože izvlačiti cijelo vrijeme. Kako uopće izdržati uz uređaje poput Samsungovog Galaxy Taba?
Ako ste upoznati s trenutnim stanjem "leakanih" Tableta onda ste sigurno čuli i za Dell Peju. Dakle radi se o navodnom Windows 7 tabletu s HDMI portom i 2GB RAM-a. Ubacili su i prema svemu sudeći bočni USB port, a prema slikama možemo zaključiti da se radi skockanom dizajnu. Evo par slika:...
Pozdrav, Kako mojem laptopu ističe rok upotrebe, vrijeme je da kupim nešto novo. Sad me zanima mišljenje treće strane dali tablet može zamjeniti laptop? Uz pretpostavku da najviše koristim internet, e-mail, društvene mreže, messengeri, i tu i tamo napisat neki rad. Gledala sam Motorolu Xoom...
imam adapter 5-in-1 Camera Connection Kit USB SD TF M2 MMC MS for iPad i kada priključim na njega vanjsku usb memoriju kaže mi poruku spojeni usb uređaj zahtijeva snažnije napajanje isto mi kaže i kada priključim vanjski hdd sa vlastitim napajanjem da li netko zna kako riješiti problem
da li netko zna web stranicu na kojoj bih mogao vidjeti kako se radi jailbrak za apple ipad
U Koreji su pokazali zadnji Galaxy Tab. Što mislite o njemu? Isplati li se ovo nabavljati više od iPada i drugih tableta? http://vidi.hr/Racunala/Novosti/U-Seulu-predstavljen-novi-Galaxy-Tab-10.1
jest da je tekst malo saljiv al eto ga http://www.jutarnji.hr/ipad-u-gradu--odlican-i-u-hodu--samo-nedostaje-signala-za-net/700811/
U javnost su procurili dokumenti o naslijedniku Nokije N810 koju smo imali prilike testirati prosle godine. Kodnih imena N900, Rover i Maemo Flagship, prica se da bi Nokia mogla zablistati na ovom trzistu. Vjerovatno su u Nokiji prepoznali trziste i posast za novim netbookovima, te planiraju...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma