Forum namijenjen Android tabletima
Pozdrav, http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-A10-Quad-Core-Tablet-PC-10-1-inch-IPS-Android-4-0-Dual-Camera-Bluetooth-16G-/261159391201?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cce500fe1 Da, znam, 100% fejk, komad ploče (vjerojatno plastika ili iverica) al ono :biggreen: Jel je takva cijeni ikako moguća?
Namjeravan kupiti jedan jeftiniji tablet (cca. 2000 kn) i nakon višednevne pretrage po internetu zapeo mi je za oko model SAMSUNG "GT-P3110". Našao sam njegove specifikacije i zbunjuju me neistovjetni podaci koje sam pronašao na ova dva site-a....
skinula penetrate pro +thomson.zip i ne uspjevam probiti wep zaštitu, može pomoć, kojim još načinom mogu? na android telefonu uspjela pomoću penetrate pro (svojedobno) i dali postoji ijedan drugi način da se pomoću ovog tableta spojim na net? pomagajte
Nadogradio sam danas Asus TF300T sa Androida 4.1.1. na 4.2.1 i događa mi se sljedeće - kada stavim tablet na punjač, svakih pola minute mi se pali ekran pa se gasi i tako stalno. Kad ga punim ugašenog nema tih problema. DOk nisam napravio nadogradnju nisam imao tih problema. Da li se netko susretao...
Isplati li se sljedeća zamjena - ja bih dao iPad 3 16gb WiFi, star 5mj, račun i garancija, full oprema sa Apple smart coverom, kao nov za Asus Transformer TF300T, star par mjeseci, kao nov, bez garancije + docking station (tipkovnica) + futrola+ dobio bih doblatu od 1.000kn?
namjeravam si kupiti tablet od 7" sa 3g, pa sam nasao ova dva. zanima mem misljenje i iskustva ako neko ima. mogu dobiti u CH, Lenovo kosta u ch 199 CHF a samsung P3100 (sa 3g) 299 CHF. Razlika je 100 CHF, a da li je toliko bolji, zato me zanimaju iskustva... Oba dva su na androidu 4 , a da li...
Dobio sam navedeni tablet od T-coma kao zahvalu dodatnog dvogodišnjeg robovanja i već prvim pogledom na ekran sam ustanovio da je prikaz spljošten. Čini mi se da je ekran 800x480, no ispada kao da navigation bar na dnu gura ostali prikaz prema gore pa se spljošti za tip par desetaka piksela koliko...
Kao što i sam naslov govori zanima me da li tko ima iskustava sa My Audio tabletima?! :wave: Mislim da nije nešto skup, ali je dobar?! Točnije zanima me My Audio Series 7! Hvala svima unaprijed!:wink::haha::P:cthumbup::smile:
Imam Samsung Galaxy tab2 međutim punjač je pao na pod i odbija puniti uređaj. Došao sam do ideje ( jer samsung galaxy fit uspjeva ) da tablet punim preko kompa za prvu silu dok ne kupim negdije jeftini punjač za tablet. Međutim, pri spajanju tableta s usb kablom na komp baterijica na tabletu je...
Za početak, nadam se da sam pogodio podforum, ovo mi se činilo najprikladnije mjesto za temu. Kao što naslov govori, tražim neki reader s kojim ću moći čitati PDF-ove kao da čitam s papira (da se izrazim pučkim rječnikom) :D Prvotna namjena bi bila čitanje materijala za faks jer mi je previše...
Dobio sam priliku relativno jeftino piknuti si ovaj tablet sa dockom. Već dulje vrijeme sam razmišljao o Asus Nexus 7, no ne sviđa mi se ekran od 7 inča budući da imam mobitel od 4.7 pa mi se ne čini kao dovoljno velika razlika. O tome da je nexus 7 bezobrazno skuplji kod nas nego igdje vani ne...
http://www.chipoteka.hr/artikl/103439/tablet-prestigio-5880d-8-ultra-pro-duo#tab-specs-tab. U tablet svijetu sam novi, zapravo ne posjedujem još niti jedan ali se spremam do Božića nabaviti jedan. Kučni budžet je 2000 kn. Ovaj Prestigio mi je zapeo za oko. Molim pomoć vas koji znate nešto o ovoj...
Dragi forumaši, šta mislite o ovom tabletu ? http://www.youtube.com/watch?v=Vaxl3jC9twg Ima li neko iskustva sa ovim uređajima, koliko su pouzdani i tako to. Ja bih ga najviše koristio za surfanje i čitanje knjiga. Obzirom da je na Android platformi, vjerujem da bi tu mogla leći i pokoja...
Ciao ekipa,ima li neko iskustva s ovim Tabletom?Dok je bio 2.3 se mogao instalirati Navigon europa ali 2.3 ima i manjih nedostataka od kojih jedan je GPS signal. 4.0 je ispravio GPS,puno je brzi ovako i u internetu,igrice koje nisu radile-rade,itd.Sad dolazim na stvar: 2.3 je imao android market,a...
...da i to je moguće? Osim Androida, na svom Nexus 7 tabletu (tko ga ima :) ) od sada je moguće imati još jedan operativni sustav, a to je Ubuntu. Iako je ovaj alat namjenjen prvenstveno developerima nema razloga zbog kojega ni drugi korisnici (ukoliko znaju što rade) ne bi mogli uživati u...
:haha: pozz svima kupio sam acer a200 jel netko znam mozda gdje nabavit hrvatski jezik? kupio sam ga vani a htjeo bi imati menu na hrvatskom please pomoc.......:angry::comp::comp:
UPOMOĆ Prije sam imao android 4.0.3. i sve vezano za STATUS BAR mi je bilo na dnu, ovako kako sam označio na slici crvenom bojom (to je baš moj tablet). Sad kad sam na tablet instalirao 4.1.1. android, imam dva status bara, gore i dole (plava boja), što mi se uopće ne sviđa, a i kad si na...
Ljudi pomagajte. Što više poslednjih dana razmišljam i pretražujem sve više ne znam koji tablet da kupim. Imam bužet do 900 € i troumim se... Motorola mi je omiljeni brend i našao sam Xoom 2, interesantan mi je i Tošibin model AT100-100 zbog priključaka, Samsung Galaxy 10.1, opet, sa druge...
Tablet Archos ARNOVA 7c G2 G3 Tablet koji za svoju cijenu nudi iznimno mnogo, od integriranog GPS-a (A-GPS) do 3D akceleracije (Adreno 200 - u rangu s Samsung Galaxy Tab-om, podržava 3D tj. OpenGL 2.0) pa do komunikacijskih sposobnosti (Bluetooth, Wi-fi i Radio). Podržava prijenos...
Čekam da izađe u prodaju, ali sve mi se čini da će i on, kao i Nexus niti dosta dugo nedostupan kod nas. A i kada dođe cijena će uveliko premašiti početnih 200$ .
Pozdrav, imam samsung p5100 i zaključan je na vip. Kako ga otključati najlakše? Kupiti kod na netu ili neka druga kombinacija. Tražio sam na xda pa nisam baš nešto našao.
ako netko ima ovakav tablet pa da mi odogovori da li na njemu radi 3g mreža,naime na službenim stranicama kažu da radi ali u praksi nema šanse sve sam probao i tražio i išao na druge forume(bug forum)gdje baš ima opis kako to radi zvao službeni servis(chipoteka) oni ne znaju ništa o tome tako da u...
HTC Flyer - odličan tablet. Ne želim daviti tehničkim specifikacijama, to možete i sami potražiti. Napisati ću samo svoj osobni doživljaj u korištenju tableta. Dakle, odmah po paljenju namjestio sam mrežu i stavio update na 3.2.1 android. Malo razočaranje jer onda Flyer gubi tipke na obodu osim...
što znači postavke u ovom tabletu Media Player,da li to znači da se može priključiti USB memorija na ovom tabletu preko odgovarajućeg adaptera ili što??
koristim asus transformer tf101 sa androidom 3.2 i zanima me postoji li koja navigacija da je podesena za njegovu rezoluciju (1280x800)? trenutno na njemu imam instaliranu igo my way koja radi fantastično, ali ju prikazuje na samo trećini ekrana, postoji li nekakva verzija koja podrzava tu rezu...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma