Forum namijenjen Android tabletima
Evo, moj tata bi kupio tablet. Veličina 7", cijena do 1200kn, e sad ako u toj cijeni baš ništa ne valjaju, tj. šteta novaca, onda do maksimalno 2000 ali bi se onda išlo na rate, pa oglasnik ne dolazi u obzir. A do 1200kn može i iz oglasnika. Hvala!
bok, molio bih možete mi reći dali se onaj kineski dvb-t stick može koristit na tabletu sa androidom, ako da, gdje se mogu driveri downloadit i kako bih trebao podesiti ? hvala :smile:
Evo par battery screenshotova s mog Nexus 7 32GB LTE (2013) Full Stock 4.4 40% brightness Chrome Falcon Pro Skidanje aplikacija G+ Puno igranja Asphalt 8,Rayman i Fieldrunners 2
imam problem sa navedenim tabletom.. napravio sam root te sam stavljao neki rom sa xda.. posto mi se nije svidio odlucio sam vratiti official koji sam skinuo sa sammobile-a i sve se preko odina normalno instaliralo ali na ekranu se napise samo samsung galaxy tab 3 i ugasi se te nakon par min opet...
Planiram kupiti tablet. Meni je najbitnije da mogu na net te da nema sad ono 256mb rama,bar 512mb rama. Gledao sam Huawei multipad lite na njuskalu u koji moze kartica ali sve sto sam nasao je prodano. Sad gledao sam da za 400/450kn ima tableta u koji moze internet usb stick,ali nemam pojma dali...
Sta mislite o ovom tabletu kojeg nudi t-mobile. Dobio bi ga za niske pare, ali neznam nista o tabletima, pa me zanima isplati li ga se uzeti. Dali ima podrsku za sim karticu, i dali se sa njime moze razgovarai i slati poruke kao na smartphoneu (tj. laički rečeno, mogu li ubacit svoju t-mobile sim...
Zanima me da li se isplati uzeti jedan od ova dva tableta za dijete od 6 god. https://www.hgshop.hr/artikl.aspx?pid=17456 ili...
Dakle navedeni kineski tablet ne pali uopće, nikakva reakcija na power tipku. Spajao sam na punjač i PC, pokušavao sve moguće kombinacije tipki i dalje ništa. Rastavio sam ga, ali nemam pojma što bi mogao probati. Na nekom forumu sam pročitao da je neko uspio isključiti bateriju pa par puta...
Imam internet samo preko sticka koji koristim za laptop ,nedavno sam kupila ovaj tablet i sad kad internet stick stavim u ovaj tablet opce nece da mi ga ocita ,uvijek pise DAMAGED USB STORAGE ....Nema sta nisam pokusavala,nekad odem na postavke -mobilne mreze cekam da mi odvrti al rijetko kad me...
imam neki kineski tablet MID A13 sa 4.0.4 android verzijom na sebi,kupljen je već rootani na njemu imam i Astro menager no nikako ne mogu napraviti da mi taj tablet prepozna usb memoriju na kojoj je film,u opcijama imam kao uključivanje USBHOST1 ali kada to uključim ta opcija ostane zasivljena i...
Zdravo svima! Da li neko zna kako ući u revovery mode kod ovg modela tableta vivax tpc-7120? Hvala!
Ne znam uopće kaj tražim pa ću probati ovako... Daklem postoji li neka aplikacija (ili kaj već), koja može povezati 4-5 tableta, da se na njiima pokazuje isti zadržaj? Treba mi za sljedeće: sviram u bendu i svi imamo tablete, odabrao bi pjesmu s popisa, koji bi prethodno unio unutra, i ona se...
Molim preporuku za tablet do cca 3000kn! Namjena mu je: surfanje, mailovi, pokoja igrica te gledanje MKV-a. Idealno bi bilo da može stream-at MKV sa PC-a. Mora biti 10", 7-ca mi je mala :D
Ovako, kupio bih tablet, uvjet je S Pen, znači samo je Samsung u igri. Tablet bi koristio za bilješke po sastancima, Pictionary i Boggle koji put, ePSXe igre i tu i tamo koji film. Za oko su mi zapela dva tabeta iz naslova. 10.1 ima prednost zbog većeg zaslona no ima loš ppi za razliku od modela...
Dakle uzeo u vipu novi tablet, došao doma, na sredini ekrana 2x mrtva piksela nakon 5min. Sto mi je raditi? Vec sam zaboravio na članke i sve, dal imam pravo na novi uređaj? :/
Čudno kako nitko ne piše o nasljedniku poznatog Asusovog/Googleovog Nexusa 7. Iako navodno nema promjene u nazivu uređaja u naslov sam stavio godinu čisto da se razlikuje stari i novi Nexus :) Po onome što je poznato dijagonala ekrana ostaje ista (duh) no zato rezolucija raste na...
pozdrav forumasi! evo sam kupio prestigio multipad 8.0. hd, i mucim se sa driverima, tocnije, windowsi uopce ne prepoznaju tablet. pocmu sa instaliranjem drivera, i na kraju mi izbace gresku MTP USB DEVICE FAILED! komp. ne prepoznaje tablet, tek ponekad kao fotoaparat, nikako kao ekstrni...
Imam tablet Alcatel OneTouch T10, sa Androidom ICS 4.0.3 Skinuo sam i instalirao Angry Birds (sve verzije osim Rio) i Bad Piggies, i samo mi Bad Piggies rade, Angry Birds nece, ni jedna verzija. Kad kliknem na ikonu da pokrenem igru, ekran se nakratko zacrni kao da ce uci u igru, ali onda se...
dali moze nekako da se za ovaj tablet poveze externi Bluetooth,i kako da to izvedem.probao sam instalirati svoj Bluetooth dreiver na tabletu ali nemoze ne prepoznaje format a i externi usb flash memory stick ne prepoznaje ...u cemu je fora dali je to moguce izvesti a inace zeleo sam instalirati...
Evo neki dan prešao u t-com pa mi ponudili huawei tablet iz naslova za 398kn, novi sam u svijetu tableta pa me zanima jel vrijedi kaj taj tablet? hvala
imam galaxy tab 2.7.0 wifi bez 3g,........zanima me mogučnost interneta spajajući se preko mobitela Nokia 700. probao sam napraviti na nokiji pomoću joikuspot wifi hotspot,ali recimo laptop mogu spojiti na taj način na internet preko mobitela,ali tablet nemože,odnosno uopće nevidi taj signal....
Može li se kako spojiti tabletom na internet gdje nema bežičnog signala, a ima kabelski priključak (npr. u hotelu)? Hvala na savjetima.
Pozdrav želio bih staviti drugi rom na Denver tac 70031, rootao sm ga , riješit ću Clock work mod , problem je rom koji bih trebao staviti, ako netko zna što mi je pametno činiti i je li to moguće? Hvala
kupio bih si gore navedeni tablet, no imam dvojbu zbog memorije. Koliko ostane slobodne memorije od tih 8 gb odmah na pocetku... ili da uzmem isti sa 16 gb memorije koji je 300 kn skuplji... ima li ko kakkva iskustva...
LC POWER Tyon Sina-1, 10.1" IPS Dali tko ima iskustva sa navedenim tabletom te misljenje opcenito o njemu s obzirom na cijenu i karakteristike. TNX
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma