Forum namijenjen Android tabletima
Dotični tablet sam rootao po sistemu iz teme za Vivax TPC-81203G i sve je u redu. Ali, neznam kako, recovery mi više nije na kineskom. Mora da sam nešto kasnije zabrljao. E, sad je nastao problem. Uđem u recovery, i pokušam ga reebutati prvom po redu naredbom, ali umjesto da se reebuta, on napiše...
Evo napokon i ja kupim tablet iz naslova i nakon cca mjesec dana pocnu problemi sa punjenjem. Stavim ga na punjac (original) prije spavanja i on se napuni na 40-50 % i kao da se zagasi i onda ga trebam izvuc sa punjaca i staviti natrag i onda ga napuni na 100%. Mislim da nije hardware...
VIVAX tablet TPC-7150 je tablet koji je u Vidiju na testu dobio best buy ocjenu medju tabletima do 1500 kn. opako razmisljam o kupovini istoga, pa me zanimaju i druga misljenja.. tablet je za te novce definitivno best buy no ono sto mene odbija i brine jest sto mi je vivax, nekako, brand za...
Evo kratke recenzije vezano za teblet Q8S 7 inch Android 4.1 RK3066 Cortex-A9 Dual Core Capacitive Touch Screen 1024*600 512M RAM/4G ROM 1.6GHz Tablet PC – White. Kao što znate isti je dobiven preko nagradnog natječaja koji je bio organiziran na forumu. Za početek. Isprika na stil pisanja,...
Pozdrav, mogu li negdje skinuti stock rom za ovaj tablet, MyTab10 doual core, odnosno koji je brend isti tablet? Hvala
Dobro večer. Evo opet mene sa pitanjem oko vrijednosti uređaja. Dakle, posjedujem navedeni uređaj Samsung Galaxy Tab 3 SM-T211. Uređaj je nov (nekorišten) - nikada upaljen. Kutija je otvorena u trgovini zbog ovjere garancije (TELE2). Posjedujem račun i garanciju. Uz tablet poklanjam novu,...
Bok :headbang: Želim vam predstaviti high-end kineski tablet, odnosno malo bolji tablet po prihvatljivoj cijeni od samo 190$ kodnog imena ONDA V975M, pa onda krenimo redom :creep: CPU: Aml M802 ARM Cortex-A9, Quad-core x 2Ghz GPU: Mali 450 OS: Android 4.3 RAM: 2GB ROM: 16GB (postoji i...
Pozdrav Danas sam kupio ipad2 u " Svijet Medija" i nesto mi se cini da ne funkcionira dobro, punjenje traje od 15 h do 22 h i na nekih 80/90% je.. Dali je to normalno za novi ipad? Dali bi mogao biti problem u punjacu? Ili da koristim standardni za iphone ?
Po netu su se pojavile specifikacije novog Nexus tableta
Evo ovako... ...pošto imam pravo na raskid ugovora kod Vipneta, odlučio sam iskoristiti priliku i uzeti uređaj. Pošto ne patim za flagship modelima i ultra/uber/brzim strojevima ova tri uređaja su mi ispala najpovoljnija rješenja kod najveće tarife - Samba XL. S obzirom da ni na jednom nisam...
Kupio sam tablet Samsung Galaxy Note 10.1 2014 LTE model (P605). Sa stražnje strane piše samo Made by Samsung dok sam skužio da na modelima kod nas piše Made in Vietnam by Samsung. Inače, uređaj je original i i nije kopija, KLES ga prepoznaje, na Antutu radi preko 36.000. Jel znate u čemu je...
Dali je netko upoznat kako na doticnom modelu napravit root
Poštovani ! Dal netko zna,može li se dotični tab rotat,na bilo koji način ?! Naime,tab ima strašno malo memorije i dosta je spor. Jedva da se može surfat,ali izgubiš živce. Treba mi rot,da mogu na neki način nadodat mem iz sd kartice,swap particijom,nekim od poznatih aplikacija za te namjene....
Ekipa draga, Dobra vecer. Imam tablet iz naslova i vec vise od 2.god radi bez greske. Ali me uzasno zivcira sta se nikako ne moze nadogradit sluzbenim putem. Pa me zanima,
Zanimaju me iskustva sa njim. Da li ima recenzija od njega.
pozdrav ekipa....vidim da se ode nalaze pravi profici pa evo da se i ja obratim za malu pomoc....pitala sam vec neke pa nzn pa reko da evo i ode pokusam...naime kao sto rekoh imam tablet telefunken verzije tlf tpc701 ,sustav androida je 4.0.4 i sad posto se kuci na laptop spajam samo pomocu usb...
Bok :) PiPO M9 PRO je Full HD Android tablet koji ima 3G ugrađen. što je naravno prednost. uz to ima 2GB ram-a, 32GB rom, fhd ekran i vrlo nisku cijenu. isto tako prednost ovog Android tableta što vrlo često izlaze novi update-ovi. više o njemu možete pročitati tu PiPO M9 PRO
Trebao bi neki Tablet za Multimediju. Znači čim kvalitetniji ekran, sposoban za vrtit full hd, baterija nebitna, 3G, kamera netreba. Treba memorijska kartica, wifi, BT, bar 8 do 16GB interne memorije, USB on the go Zanima me taj USB on the go, jel moguće učitati prijenosni disk s tim da se...
https://www.hrvatskitelekom.hr/mobiteli-na-bonove/mobitel/vivax-3g-tablet-7-sim-s-2gb-data-prometa?noRedirect=1&gapt=4-32-1-1-0-0-0&entityId=GHBktruGaoP6U-EGtPXrSmeUivqtjS8JVAF6aI5gg0U1&characteristics=1&scrollTo=detalji Dakle tablet s utorom za SIM,498Kn simpa paket. +2GB prometa. Mislim da...
posedujem neki mislim kineski tablet radio je dobro dok juce nije kad sam ga ukljucio zamrzo na samom pocetku samo stoji ono androiid i ne mrda dalje.resetovao sam ga ali opet nista.pogledao sam i na forumima pa sam usao u recovery sistema.isao sam u wipe data/fACTORI RESET onda yes,delete all user...
Pozdrav ekipa! Zanima me SVE sto imate za reci o naslovnom tabletu. Imam ga skoro mjesec dana, pa da malo razmjenimo iskustva. :spin:
Znaci, mjestimicno probijanje svijetlosti mi se dogadjalo na nekoliko razlicitih tableta razlicitih proizvodjaca. Netko to mozda i ne primjeti, ali mene bas zna ubosti u oci u mracnijim prostorima i kod tamnijih video scena. Jeste li imali slicna iskustva i sto mislite o tome?
pozz svima... novi sam ovdje pa ako sam nesto preskocio nemojte jako vikat... kada ga upalim samo ocita logo i cijelo vrijeme vrti loading ali nikako da se sistem podigne. ne mogu napraviti reset jer nemam tipke , imam samo tipku za ON/OFF i niti jednu drugu...trazio sam malo po netu ali ne...
Bok :) mislim nekako da je ovo najprikladnije mjesto za ovaj uređaj. Radi se o MK808 Android Mini Pc koji se spaja putem HDMI kabla i vaš običan tv pretvara u Smart TV ;D hehe uglavnom nakon toga u principu imate sve mogučnosti kao i na svojem pametnom telefonu (surfanje, google play market,...
kupljen prije par dana,sve super ali kad spojim internet usb stik javlja da je oštečena kartica i da ju treba formatirati, ali sam probao staviti u računalo stik i sve je u redu, dali mi treba neki program da podesim povezivanje na internet preko usb,ili ga rootat i probati podešavati
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma