Forum namijenjen Android tabletima
Zanima me može li se kod nas negdje kupiti tablet s: - Windows 8.1 ili 10 OS-om - 3G/4G modulom - GPS-om - može i hibrid s tipkovnicom Kopam cijeli dan po netu i ne nalazim baš ništa. Hvala.
Pozz evo kupili tablet kcerki neki jeftin kad vec dva razbila i nikao da premjestim app sa uredaja na sd Kupila zena na tisku sigurno znate za jeftin promise q760 Nije los quad core sve super radi samo mala memorija Stavio sd 32 gb i sve ocitava al nkkako aplikacije da premjestim Jel mozda...
Nemogu nigdje na internetu pronaći firmware za ovaj tablet.Posudio sam od prijatelja isti takav tablet ali nemogu nikako da pronađem način kako da sa ispravnog izvadim firmware i da ga ubacim na ovaj koji je neispravan odnosno nemože podići sistem i treba ga preflešati.Nijedan nije root-an a neznam...
Poz. Zanima me postoji li šema kako bih ja htio tj ovako: Bend svira i jedan od njih,nazovimo ga master lista a stvar se lista na jos x slave tableta i ostali znaju npr koja je iduca pjesma. Prakticki,svi vide sta gazda radi. Eto. ;)
Stigao mi je Xperia Z2 LTE tablet pa evo prvih dojmova. Dizajn -tablet je izrazito lagan iako ima 439 grama. Težinu su odlično rasporedili i dojam je kao da mu fali baterija :D -izrada je super, čvrst je, tanak je jako -jedina mana je što ima dosta viška prostora oko ekrana Ekran -ekran...
Ma evo upao mi u oko jedan tablet marke Tesla www.tesla.info. Radi se o modelu TESLA TABLET M8 WK www.tesla.info/hr/product/tesla-tablet-m8-wk/. Ima li tko kakva iskustva? Opcenito? Bilo sta.
Trebam malu pomoc oko mog tableta. Imam Pipo M7 i nikako ne mogu naci kako da saljem i primam sms poruke na tom uredjaju. Na modelu Pipo T3 se sve radi bez problema. Ima li tko kakvo rjesenje ??
poštovanje. imam problem. imam tablet marke vivax tpc-81203g i ekran mi se samo pali i gasi kad ga upalim. dali bi mogli mi pojasniti o čemu je riječ? nije lupan niti mi je ispadao.
dan imam ovaj navedeni tablet koji sam dobio na poklon i sada imam jedan problem... unutra je sd card od 4 gige i mislim da ništa ne sprema na nju... zanima me dali treba taj tablet rootati ili je on već rootan... radi se o tome što kad idem nešto skinuti sa trg playa kaže da nema mijesta...a...
dobio sam kinesku kopiju taba 3 sa dva sima (proizvođač alps model MD7082HC2) dva pitanja - kako stavit custom recovery i koju - koliko ga se može prodat hvala
Steve Jobs je zaključio, između smartphonea i notebooka nalazi se prostor za još nešto. Da li je to iPad? http://www.mobil.hr/novosti/one.php?sid=3506 http://www.vidilab.com/vijesti/vise.php?id=13333
Nedavno sam nabavia ovog kineza :) Ukorjenia sam Ga sa iRoot (jedan klik i to je to) Pokusavam na kineskim forumima skužit kako da ga nadogradim! Ali mi ne polazi za rukom ;( Ima li neko više iskustva? http://www.teclast.com/zhuanti/T984Gc8/
Danas mi je stigao naruceni tablet koji ima utor za sim karticu,moguce je slati poruke ali nema ikone za poziv,instaliram call dialer sa google play i upisem broj ali nece nazvati kad hocu nazvati mogu samo odabrati HANGOUTS ili PORUKE prikaze mi se ikona kontakti i pise da pozivi nisu podrzani,pa...
Pokušavam pronaći da bih kupio tablet ne veći od 8" ali da ima podršku za 3G, da ima ugrađen DVB-T, kao i GPS original instaliran ali i da ima HDMI izlaz da ga mogu spojiti sa TVom. Bilo bi dobro da ima baram 720P ili veću rezoluciju te da je android operativni sustav. Za usporedbu imam...
pozdrav svima!! Molim vas za pomoć,hitno mi je,dica su prije par mjeseci na poklon dobili tablet pipo s1 pro,normalno radio sve do jutros,klasika baterija se potrošila stavljam ga na punjenje,pođem ga upaliti nakon par sati on se normalno pokreće ali tu već nastaje problem,stalno se pali i gasi...
trebam na kraći period (nekoliko dana) koristiti ovaj tablet na internetu na mjestima gdje nemam pristup wifi-ju ... a tablet nema sim slot .. pa mi je jedna od opcija i stick (vjerovatno jedina opcija) ... imam T-šljamov stick huawei E173 .... jel moguće to povezati i kako ?!? i ujedno,...
Imam navedeni tablet. Uglavnom jadan je do bola. Ima 500mb RAM, QuadCore-A31 procesor i 1GB memorije. Iako sam ga Rootao ima nekakav blesavo ROM pun smeća i općenito se vuće ko kišna godina. Eh da to je android 4.2.2 Ima li tko kakvu ideju koji ROM bi tu išao i kako da ga napravim normalnim da...
Ekipa, Dobar dan! Prokopao sam cijeli forum u nadi da cu pronaci temu vezanu za ARCHOS ArcBook ali nazalost nisam mogao pronaci nista. Pa se ujedino i ispricavam ako sam je postavio na krivo mjesto. Dakle, zanima me navedeni laptop pogonjen Android OS-om sa touchscreen-om. Vise na
Dakle, gledam si uzet taj tablet jer ima gprs/wifi mogucnost pa me zanima da li ima tko taj tablet i da li valja sta? I zanima me kakva je razlika izmedju win 8.1 i Android sustava. Nikad se nisam igrao sa win 8.1 na tabletu.
Pozdrav. Imam Lenovo IdeaTab A2107A-H ali nema gore puno jezika, tako nemam hrvatski a naročiti ne i slovenski jezik. Operacijski sustav je android 4.0.3 . Jel mi može neko pomoč, na koji način riješiti ovaj problem? Hvala
Molim ako netko može pomoći u usporedbi 2 tableta i koji od ta 2 kupiti: 1. Acer Iconia A1-830 2. Vivax-TPC-81203G Hvala na pomoći.
Moze li se navedeni uredaj koristiti kao navigacija i koje karte staviti i kako,ako moze ?
Nitko nepiše o Jolli. Kompaniji sastavljenoj od bivših zaposlenika Nokije koji su prošle godine izdali svoj telefon, a ove godine tablet. Zanimljivo je da tablet skoro istih specifikacije kao i Nokia N1 tj. iPhone Mini 3, a trenutno se prodaje za 209 + 20 za poštu USD-a. Ja sam uzeo jedan, zašto...
I Nokija se vraća :D Ovoga puta u obliku tableta baziranom na Androidu 7.9-inch, 2048x1536 (4:3) IPS LCD with Gorilla Glass 3 and fully laminated zero air gap display 64-bit 2.3GHz Intel Atom Z3580 processor, PowerVR G6430 GPU with 2GB RAM 32GB built-in memory (non-expandable) 8 megapixel...
Dali netko zna gdje nabaviti navedeni uređaj? Na google-u što god da otvorim piše da još nije dostupan u hrvatskoj i ne piše kad bi se moglo očekivati, a ne riskira mi se sa eBay, vjerujem da bi ispalo puno skuplje.. Bilo bi dobro i ako bi se mogao kupiti negdje blizu hrvatske? Vidim da se...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma