Forum namijenjen svemu vezanome uz uređaje pogonjene Windows Phone OS - om
HTC Windows Phone 8X -...
21-06-2015 10:26
[LG optimus e900] sta i kako
08-05-2012 21:46
Lumia 640 xl
17-02-2017 19:56
Prebacivanje podataka
02-01-2017 05:42
problem sa slll mini
29-10-2014 10:20
Proizvođači koji su manje zastupljeni i poznati. Uključuje i modele kineskih proizvođača
Acer Liquid M220
01-03-2015 19:13
Abeceda Bojanka za Odrasle
07-07-2017 22:15
Budimo realni – nema nas puno Windows Phone korisnika. Pogledate li oko sebe vidjet ćete većinom iPhone-ove, Androide raznih dimenzija i proizvođača i nekad, kad vidite drugi Windows Phone u divljini, mislite si – gle, ova/ovaj je kao ja, zna izabrati pravi mobitel :D Ajd, da ne duljim previše,...
U buducnosti samo security update, ali razvoja novih mogucnosti i podrske nema. https://m.24sata.hr/tech/windows-telefoni-su-mrtvi-to-je-napokon-priznao-i-microsoft-543290 Nije neka osobita novost, bilo je jasno vec prilicno dugo u kojem smjeru prica ide...
Microsoft je na današnjoj press konferencji objavio prve detalje Windows Phone 8 operativnog sustava. Budući da je event najavljen “sneak peek” dodatne informacije bit će objavljene naknadno. Ono što je za sada poznato slijedi u nastavku: Prva i najvažnija stavka svakako je Windows 8 kernel....
Molim Vas da mi napišete točne MMS postavke za tomato na win8.1 Lumia 930. Slijedeće me traži: APN. User name: Password: WAP gateway (URL): WAP gateway port: MMSC (URL): MMSC port: IP type:
Dali mi moze tko detaljno objasnit kako unest postavke za Tomato na Lumiu 520??
Zdravo.Novi sam na forumu i evo imam jedan problem sa telefonom Nokia Lumia 520.Neradi power tipka.Nece da se zaključa,oodključa.Juce mi se izpraznila baterija i sada ne znam kako da ga upalim.Postoji li resenje da se upali bez power tipke.Hvala unapred.
Microsoft je kupio Nokijin mobilni odjel i još par pomoćnih za 5.5 milijardi €. Dakle Nokia neko vrijeme neće proizvoditi mobitele pod svojim imenom.
Molio bih tacno upustvo kako nadograditi windows 6.5 ili mozda i vecu verziju na windows 6.1.Radi se o mobitelu Samsung Omnia I900.Hvala.
Windows 10 za mobile telefone bit će predstavljen 21. siječnja. WPU
Kako izgleda vaš Windows Phone mob? Lockscreen: Homescreen:
Release to Manufacturers: March Release to Developers: April - dostupan od 14. travnja Release to Customers: 31. svibnja za korisnike Developer Preview-a, od lipnja pa nadalje za ostale korisnike, Lumia 930 i 630/635 dolaze sa predinstaliranim WP8.1 i Lumia Cyan nadogradnjom. Windows Phone 8.1...
Ima li neki programcic poput Xap deployer 2.0 a da radi na WP 8.1?
Baš čitam kako Huawei priprema svoje uređaje za nadolazeću platformu, WP8. Što se već može očekivati do kraje godine? Što vi mislite, koja će kompanija prva na tržištu predstaviti WP8 uređaj? Nokija, HTC, LG, Samsung ili možda to bude čak i Huawei, iskreno ja navijam za zadnjega?
Mogu li sherati internet vezu wp7; sa android uredajima? Naime piše mi da sam connectan, ali ne mogu sa androidom surfati? Hvala
Evo ekipa, imam baš problem koji mi nikako ali nikako nije jasan. Instalirao sam gmaps free i gmaps pro aplikaciju. Koristio sam je na windows phone 7 i bila mi je odlična. Neovisno što sada imam nokia maps ali gmaps mi je puno brža za sitnije stvari usput. Problem je što ja otkako sam ih...
Viber za Windows Phone 7 Viber beta za Windows Phone Citirano s VIDILAB.COM
Dakle ovako, namjeravam kupiti win8 mob i zanima me mogu li na njemu namjestiti spajanje na CARNetovu mrežu. Preko računala sam uvijek spojen na WLAN, a posebno se spajam na CARNet (ne razumijem se puno u to). Imam, primjerice, i Sonyjev e-reader i iako se njime može surfati, to mi ništa ne znači...
Photosynth je Microsoftov alat preko koje se mogu raditi panoramske fotografije. Nova, treća inkarnacija je maaaalčice :D naprednija Video: Link: http://www.photosynth.net/preview Ovo je preview verzija, znači niti blizu finalnoj verziji tako da očekujte malo problema. Isto tako sign...
ima li koji video player za windows 8 mobile ali sa mogućnošću prijevoda titla sa hrvatskim znakovljem nešto kao MX za android
Zdravo , registrovao sam se na ovaj forum iz samo jednog razloga, citao sam vase postove , i vidim da vecinu interesuje ovaj Windows Phone 7.8 . pa da vam ga i predstavim . Testiran ( licno ) na : Samsung Omnia 7, Samsung Focus, HTC Titan, HTC Mozart, HTC Surround, HTC Trophy, HTC HD7, HTC 7...
Od nedavno koristim Samsung Ativ S sa WP 8 operativnim sistemom i nikako da konfiguriram postavke za mms.Buduci da Vip nema za taj telefon gotove postake razgovarao sam i sa tehnickom podrskom ali nikako da mi objasne kako.Zadnja sansa mi je forum pa sada...ako neko zna sta i gdje se tocno mora...
Kupio sam HTC 8S pa me zanima da li prvo moram isprazniti bateriju do kraja pa je napuniti ili je odmah spremna za korištenje??? Unaprijed hvala na odgovorima
...nastavak od prvotne teme: Windows Mobile 7 I evo ga! :) novo i dosta dobro! Trebalo im je 1.5 godina da se pregrupiraju, i napravili su izvrstan proizvod! Posrnuli div se budi, nece biti dobro :) Pressica LINK
"Apollo +" nadogradnja za Windows Phone 8 Apollo + je ime nadogradnje za postojeći Microsoftov mobilni operativni sustava, WP8. Sama nadogradnja (Apollo +) ispravit će pojedine nedostatke te omogućiti neke nove mogućnosti. OTA updates (over-the-air), podrška za VPN mreže, nadogradnja WiFi, audio te...
Windows Phone 7.8 & Windows Phone 8 Izgleda da je nova generacija Microsoft Windows Phone 8 , operativnog sistema na dohvat ruke ! " Microsoft is currently working on the release of the next-generation Windows Phone 8 operating system. The company already managed to grab a fair share of...
LiveID problem htio bi napraviti novu adresu. dali mogu trenutnu adresu izbrisati na Nokia Lumia 800 i kako ?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma