Forum namijenjen svoj tematici vezanoj uz iPhone mobilne uređaje
iPhone 3GS - sva pitanja,...
04-10-2015 08:17
iPhone zvono zvona zaštićeno...
09-12-2018 10:03
iPhone 5s problem
28-12-2016 10:32
iPhone 6 - sva pitanja,...
01-11-2017 18:07
iPhone 7-nece se upaliti
05-07-2017 20:54
Podforum za modele predstavljene 2017. godine - iPhone 8, iPhone 8 Plus i iPhone X.
iPhone X - najava, slike,...
17-01-2018 15:30
iOS 11 - novosti
16-09-2017 14:38
Ringtones for iPhone™
13-01-2020 11:59
Ugl popisi pjesama su otišli u nepovrat i sad da ne izgubim 4GB muzike trazim pomoc.Ima li neki način da pjesme sa iPhona prebacim na kompjuter i da skratim odma unaprijed pitanja ne pjesme nisu spremljenje nigdje sa strane ovo ono tj bile su ali je sve izbrisano tako daa.. Ako netko zna...
Zanima me dali se može na uređaj staviti web stranica u jednu mapu i pogledati je na uređaju. ( dakle off line nije dignuta nigdje nego se nalazi samo na uređaju ) I još jedno pitanje dali je moguce kreirati bazu podataka nešto tipa kao na racunalu preko phpmyadmina? Hvala
. dnevno najmanje dvaput stisnem slučajno tipku voicemaila u donjem desnom kutu izbornika dial pad a kako kod simpe naplata poziva vm stoji 60 ak lipa stvorija se problemčić. Moje pitanje je (služba za k... inaće kae da nema rješenje) postoji li način da se ručno ukuca neki broj govorne pošte...
Kao prvo, htio bi vam dat svaku pohvali za ovaj forum! Vec ga duze vrijeme pratim evo tek sam se sad registrirao i stvarno od tutoriala koji su izvrsno objasnjeni do svega. Svaka cast :) E sad moje pitanje je, slucajno sam obrisao one original wallpapere koji dodu s iphoneom ( zemlja,ona riba...
Pokušao sam pretražiti na forumu ali nisam našao kao i na netu za mobilne telefone, pa me zanima ako netko zna da li se može zabraniti odlazni poziv prema 060 brojevima?
Evo znaci zanima me koje bluetooth slusalice da uzmem...da imaju mikrofon i one kontrole kao appleove obicne slusalice...pozeljno bi bilo da se mogu kupit u hr:D
Izasao novi iTunes 10. Po meni ima dosta ispravaka koje su me uzasno smetale, ljepsi je, i neke nove opcije
Da li je moguce vidjeti spremljeni pass? mislim to mora biti zapisano negdje u nekom filu...imam JB tako da mogu vidjet sve directoryi filove.
1. Prvo sto trebate uciniti je napraviti Jailbreak na vasem uredaju Tutorial Jailbreak 2. Skinite iFunbox Za sada je ovaj dio gotov :) Sada pocnimo praviti SMS tonove
Prvo, pozdrav svima, nov sam tu, i isprike za otvaranje novog topica odmah, ali tri dana imam iPhone i tri dana se mucim s iTunesima, i Apple i Microsoft su mi se popeli na vrh glave vec.:cry: Daklem, prvo sam pokusao sa zadnjim iTunesima naravno, ali ne zeli instalirat apple application...
Od jučer mi se dva puta pojavila poruka na iphonu carrier settings update accept/cancel. Jel još netko to primjetio, jel t-mobile možda nešto uistinu šalje OTA? Uglavnom oba puta sam napravio cancel jer nisam siguran jel legit ili nije. Možda SZK ima neke informacije
Pozdrav dobri ljudi, kupio sam ipod touch i neznam ubacivati pjesme sa pc na ipod. Molim za pomoć ! Znam da ima itunes program, ali mi se čini užasno kompliciran. Dali ima neka jednostavnija radnja za ubacivanje pjesama na ipod ili samo preko itune-programa ??:sos::sos::sos::sos:
Napravio sam jailbreak i nakon toga sinkroniziro mob i komp i skuzim sad da mi nema vise slika u mobu. Nasao sam par programa na netu za vracanje slika, ali preko removable diska, ali meni ti programi ne nalaze mob kao removable disk. u my computeru vidljiv je kao portable device, ima tko kakav...
Ovako otvorim iTunes store, nađem aplikaciju za Iphone, stavim da mi se skida i tako jos neke stvari stavim da se downloadaju, ali u međuvremenu sam od nekih odustao. Odem lijepo na Downloads, desnim gumbom označim što ne želim i DELETE. Međutim,kad ponovno otvorim iTunes ti downloadi koje sam...
Evo danas samo nasao link na youtubeu (http://www.youtube.com/watch?v=qcIqCWqcyZ8) za teme na iphonu pa me zanima da li koristite ovakve teme i koja vam je najbolja... ;D
Imam problem! Na pretplati sam na tele2 mreži i nikako mi neće proradit MMS. Uredno primam MMS ali mi neće slati. Tj. šalje uredno MMS ( i naplačuje ) ali nitko ne moze otvorit to što ja pošaljem. Postavke sam unio ručno po 100-ti puta i uvijek isto... NEĆE... Mob je Iphone 3GS. Ima li tko kakvih...
Kako izbrisat odjednom sve kontakte? :sos:
:sos:Otvorio sam novi post a ne pisem pod problem s baterijom zato sto mi se cini da je problem u necem drugom. Ako sam ipak pogrijesio sorry. A prica ide ovako: imam iPHONE 3GS 16GB od 1.7.2009. , odlockan i sve je bilo OK do prije mjesec dana kada je baterija "iscurila" bez da sam ista radio za...
pozdrav, kad idem dodati vlastite ringtones u ajfon, koliko god ih dodao prikazuje mi samo 2, ponekad 2 zadnja, ponekad 2 totalno random.. u cemu je problem? zasto ne mogu dobiti druge u ajfonu? jel postoji negdje ogranicenje na 2 pa da se to iskljuci, poveca? tnx eh, da.. 3GS 3.1.3
Evo ovako. Prije godinu i pol dana sam uzeo uzeo iphone u t-mobileu s pretplatom 500. Međutim prije 5 mj. sam ostao bez posla i nisam imao za placat pretplatu i da ne duzim previse, raskinuli su ugovor. To mi nije puno smetalo jer imam otkljucan iphone, dok odjednom vise nije htio zvati ni...
radi se o 3gsu 16gb, jucer mi je javio da nema mjesta na disku...mislila sam da se jednostavno zbrejko i da je tu problem...danas ga ugasim/upalim, ali i dalje isto... ne mogu ni slikati ni nista... kaze mi da obrisem neke pjesme ili slike/video, ali znam da nije tu problem...muzike ima mozda...
Da li netko zna kako zaustaviti iliti spriječiti iPhone da ne skida megabajte s neta bez veze, tj. da se ja spojim kad hoću,ali samo preko wirless mreže!!??? Imam podatkovni paket od 10 MB mjesečno,pa da mi se ne poveća bespotrebno račun za telekom.!!!!
Jel zna neko jel ima gdje u hrv. za kupit...? To je jedini solarni punjac koji je odobren od appla. http://www.novothink.com/products/nt01/
odjednom mi se izgubilo pola ikona i nemam vise kompas,kontakte itd. ostali su samo safari,poruke,foto,kamera,youtube i jos neke...sto se dogodilo i kako vratit ove ostale?!
Evo molio bih ak je neko koristio ili ima da mi napise da li je dobro, da nebi bacio pare u vjetar Puno hvala Evo i link: iPhone 3G / 3GS Clear Armor
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma