Forum namijenjen svemu vezanome uz uređaje pogonjene Android OS - om
Samsung chrome nije moguće...
07-09-2023 22:01
Sony Xperia 5 II
26-10-2020 20:31
Motorola Edge / Edge+
01-10-2021 17:56
LG Wing
05-09-2020 08:35
Honor Magic V2 par pitanja
26-06-2025 22:24
Nokia 6.2 / Nokia 7.2 + Nokia...
06-09-2019 11:53
HTC U12+
24-05-2018 14:12
REDMI Note 11
18-02-2022 18:59
Sharp Tv 50BL5EA
15-02-2022 03:57
Signal Private messaging
25-03-2020 16:53
Rasprave i teme vezane uz programiranje na Androidu
Grupiranje SMS poruka
03-02-2018 22:44
Forum namijenjen Android tabletima
Kako instalirati na sd...
05-11-2022 10:46
Ovako imam ovaj tablet VIVAX TPC-7150 i prckao sam po build.prop i sad kad ga pokrenem onako cijelo vrijeme mi je samo plavi ekran i pise VIVAX i nista dalje probao sam ga ustekat na usb ali na kompu mi pise "uncategorized device" ili "unknow device" nisam siguran, skinuo sam dobre drivere.Sad...
Nakon verzije za Windowse, Futuremark je pustio u distribuciju i Android izdanje paketa 3DMark. Verzija 3DMark Android Edition namijenjena je, kako i sam naziv govori, testiranju performansi Android smartfona i tableta te uspoređivanju rezultata između različitih uređaja. Aplikacija je...
Jeste li ikad razmišljali o tome da će jednog dana možda Vaš frižider imati podršku za WiFi? Samsung radi na pametnom frižideru kojeg će pokretati Android sustav i davati savjete o zdravoj prehrani. Jubito
Ne mogu pristupiti mojemu androidu google račun mi je blokirao mobitel ubiti nije meni nečak si je stavio zaštitu sad ga nemoze otključati ja sam probao kad ga upalim upišem pin i kad se upali uključi se google račun -znači gmail adresa i lozinka kada to upišem lozinku i adresu onda provjerava i...
Android 4.2.2 za Nexus uređaje! Google je počeo "isporučivati" Android 4.2.2 za Nexus uređaje. Prve nadogradnje idu za Galaxy Nexus, Nexus 7 te Nexus 10, vjerujemo da će i za Nexus 4? ...neki korisnici javljaju da su dobili obavijest o System Update, dok bi ostalima trebalo kroz naredne dane?...
Negdje sam na internetu naišao na informaciju da se na ovaj način mobitel flasha tzv. original softverom koji je obično na engleskom jeziku. Jednostavno, izgubio sam nekih 40 minuta, ali nigdje nije objašnjeno što Repair donosi, što gubim, što dobivam... moguće opasnosti ili rizici?
Izvor: http://www.cyanogenmod.org/blog/psa-transition-to-cyanogenmod-org https://www.facebook.com/CyanogenMod/posts/10152367978770425 Kopija sa fejsa:
Ovako, primijetio sam da na Galaxy Mini 2, pošto sam imao 4 accounta, dobivao bih notifikaciju na onom "pokretnom dijelu mobitela, kada prstom povučete gore prema dolje :)"-pisalo bi npr. "3 maila u 3 računa". Pritiskom na tu notifikaciju išao bih kao u međuspremnik gdje bih vidio sva tri nova...
Koji program da instaliram na Mobitel(huawei G300 ICS4.03) da bi moga spojit se na laptop i surfat na laptopu(koristit internet)???
Pozdrav ljudi. Od prije 5 dana imam Xperiju T i još istražujem mobitel. Prije nje imao sam Samsung Galaxy mini2 koji se mogao puniti preko USB porta pa čak i onda kada bih stavio svoj laptop na hibernate. Primijetio sam da Sony kada hiberniram laptop, prestane s punjenjem što me malo nervira...
Zbog povećanog broja postova s istim upitima radi se na FAQu. No, projekt je malo zaostao, odnosno ne mogu se sjetit svih problema/pitanja/uputa/smjernica koje da stavim u FAQ i zato bi trebao vašu pomoć. Molio bih da postate ovdje ili pošaljete meni na PM pitanja/probleme za koja smatrate da bi...
Imam pitanje. kada otvorim pojedine aplikacije, uz sadrzaj aplikacije pojave se razne reklame. e sad te reklme prilicno brzo idu. zanima me kako se moze doci do odredjene reklame. dakle 1 reklama je bila vise se nije ponovila znam je samo po silici. kao naci tu reklamu? jr cini mi se da je...
Pozdrav, Da li se može otvoriti dropdown meni na nekoj web stranici preko android browsera, bilo kojeg ? Konkretno, imam FreeNAS server, međutim najbitnije funkcije su mi dostupne na njegovoj adresi preko dropdown menija, i preko mobitela to ne mogu otvoriti. Možda nekakva emulacija miša ili...
postoji li neki simulator preko kojeg bi mogao isprobavati na pc-ju razne verzije androida?
Ako odključam bootloader hoću moći ukloniti stock aplikacije koje su na telefonu i koje ne koristim ili ga ipak moram rootati!?
Imam za instalirat ponesto aplikacija sa racunala. Ne mogu poslati apk fajlove preko BT na mobitel. Ostale ekstenzije uredno se mogu slati. Probao sam rename-at fajlove prije slanja. U tom slucaju fajlovi uredno prodju, te kasnije sa nekim file manager-om na mobitelu opet rename-am u apk...
Verujem da je moja "Ginger" čula da ću je uskoro zameniti zgodnijom, lepšom i mlađom, pa odbija saradnju. :D Šalu na stanu, od juče imam problem sa stizanjem SMS poruka (slanje radi dobro). Poruke ili ne stignu uopšte ili stignu sa satima zakašnjenja. Čudno je to što kad karticu ubacim u stari...
Kako bi vam mobitel bio brži, postoji nekoliko aplikacija koje bi trebalo maknuti, koje nepotrebno usporavaju mobitel. Sljedeće aplikacije su sigurne i smiju se izbrisati bez puno razmišljanja Sljedeće aplikacije mogu se sa velikim oprezom izbrisati
imam vip racer u osijeku sam u stanu,spajao sam se na wifi i sve je radilo,jer znam sifru za mrezu na koju se spajam.. ukljucen je wifi tako da se automatski spoji kad nadje mrezu slobodnu.. i sad kad se ovdje u stanu hocu spojit,samo mi pise 'dobivanje ip adrese' zatim se to prekine,imam...
pozdrav zanima me dali ima aplikacija za Android , da pustam muziku na mobitelu a slušam preko auto radia putem FM-a, sorry ako je pitanje glupo , ali novi sam u svijetu androida , a ovu opciju vidio kod brata na Nokiji C7 i bas je fora
Što mislite, hoćemo li dobiti uskoro nekog preklopnjaka sa androidom? Kako ga zamišljate? ja predviđam jedan glavni poveći ekran i interaktivna touch tipkovnica... bilo bi zaista lijepo kad bi to uspjeli dobiti, današnji ekrani su užasno tanki, a ako vidimo droid razr, uopće ne bi bio problem...
eo ovako..nedavno sam kupila navedeni mobitel (xperia x8) i pročitala već na puno mjesta kako da nadogradim software na 2.1, ali i dalje ne razumijem baš najbolje.. na mobitelu i na youtubeu ima i video kako, ali ne ide mi :S pa dali ima netko 'ko mi zna reći kako da nadogradim ? i ako mi može...
Promjenjena tema (cijan umjesto zelene), Novi launcher i app drawer, Kamera ima panorama mod, Izmjenjeno sučelje Gmaila u skladu s novim ruhom OS-a, Većina uređaja starih do godinu dana će ga moći vrtiti jer su promjene ponajviše kozmetičke prirode. I ono najbitnije: ETA - n/a :) Ovo je...
Pozz raja. Znam da ce pitanje mozda biti smijesno al ipak cu pitati :). Ja sam iz BiH, nema bas nesto nasih foruma koji daju objasnjenja u vezi htc uredjaja. Na eronet mrezi sam, pokusao sam unijeti rucno postavke ali nesh je bilo krivo, jer mi je diglo lovu za tren. Zanima me jel mozda znate kako...
Dakle, naletio sam na ovaj "bug" gdje pod Stanje čekanja ćelije Vrijeme bez signala bude 50 %. Rješenje je kao Priključiti mob na punjač, Airplane on, Standby 1 min, Airplane off, Unplug. Istina, vrijeme bez signala mi je sada 0% (kroz par minuta je palo na 0%). Potrebno nakon restarta ponoviti. ...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma