Forum namjenjen operativnim sustavima i aplikacijama za HTPC i ostale multimedijalne uređaje (FW update...).
dobio sam film terminator 3 u divx-u i imam divx i jos bs player i micro dvd i podosta codeca... ali problem je u tome sto kad stavim film film krene i stane na prvom frejmu...ali ton i priojevod idu dalje.. koji kodek ili sta treba napravit isto je i sa xp i sa 98se.. :confused:
kako se pise ?? kodeki ili kodeci???? sve sam obriso plejere i kodeke (hm...) ali hebi ga zaboravio sam koje sam zbriso sad koji mi trebaju kodeci i koji bolji player da nemoram svaki put neki novi codec instalirat...
Može li se film u AVI formatu nekako prebaciti u mpeg format, a da veličina ostane ista, npr. 650Mb? Može li se to uraditi s Nerom kad se radi Video CD ili Super Video CD?
evo ovako snimih film, i probah da ga otvorim sa Dvix playerom i ono mi pokaze neki error da je film XVId... trazio sam po netu ali nisa naso bas nekih rezultata
1. koji je najbolji cd ripper? imam pjesmu skinutu sa neta na 64kps-a koja je odlicne kvalitete a do sad nisam ni sa jednim ripperom uspuo dobiti takvu kvalitetu! 2. sta znaci ono 44khz (najcesce)? :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro:
Evo jucer bas snimih dva filma, jedan radi, a drugi ne :( ovaj drugi je the fast and furious i u zagradi pise "DVD-DivX" sta to znaci ? sta mi je ciniti da bih mogao gledati film ?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma