Forum namjenjen operativnim sustavima i aplikacijama za HTPC i ostale multimedijalne uređaje (FW update...).
ljudi kolega mi ima s700i i trebao bi realone. da li je to moguće na taj model i gdje da to skinem.. ja imam S60 telefon, a za sonyericsson nemam pojma.. :rolleyes: bilo bi baš šega kad bi netko od vas sonymastera uploadao to na forum ili da mi majlirate..:thumbup:
Za sve vas sa koji ste se pitali kako to u stvari izgleda HDV, a imate LCD (reza barem 1280x1024) evo Microstoft site s kojeg možete skinuti par primjera (video isječaka) da vidite kako to izgleda. Brza veza preporučljiva. Napomena - 720p znači da je film rezolucije 1280x720, a 1080p da se radi...
Nigde nisam mogao pronaci ovde na forumu,a znam da je negde pisano o njemu. O cemu se radi? Dobio sam jedan spot,ali su mi samo kockice na ekranu,pa me zanima kako se zove onaj programcic (i gde ga mogu naci),koji ce mi "reci" koji mi je codec potreban za pravilan rad spota. Hvala,
Prvi Trojan za PSP konzolu Ako ste jedan od 'naprednijih' korisnika koji su s oduševljenjem dočekali nedavno razbijanje zaštite Sonyjeve PSP ručne konzole, koja omogućuje pokretanje neovisnih aplikacija i piratskih igara, budite na oprezu jer pojavio se prvi Trojanac za ovaj uređaj, koji će od hi...
Kako treba postaviti opcije kad stavaljam DivX u Dvd format u programu ImTOO MPEG Encoder?? Da mi slika bude dobra.
imam puno pjesama i albuma na mini diskovima i htio bi to prebacit na komp, jel moguce? jel dovoljan kabel i neki program? i dali se to uopce moze napravit? tnx
Pozdrav dobri ljudi... Slika mi zaostaje za zvukom kod nekog filmica, reklo bi se trza... zvuk tece ko po loju ali zato slika kao sto sam vec reko trza i malo zaostaje. Kako to rijesit? Mučos gracijaz
:bunny: Imam instaliran real player naj noviji, a ja sam tražila realone player(onaj ko na mobu kaj ima 1 usredini)Dobila sam video spot "Kosovo"ono što je bilo na dnevniku.To je u wmv formatu.Piše da fali za to neki codec .Ima tona , nema slike. Help
Koji player je najbolji za gledanje divx filmova na kompu? Ako imate i link za download bila bih JAKO zahvalna. Do sada sam koristila BSPlayer, ali nije mi baš nešto zvuk mi je koma tih na njemu. I Divx, ali ako netko zna neki bolji neka kaže...;)
eto, nabavio sam iRiver H340 i promjenio na firmware 1.27 e (europska verzija) a nikako nemogu nac 1.27 k (koreanska verzija) koja moze pustat avi ....ako mi netko moze pomoci bio bi mu prezahvalan. btw ekstenzija za firmware je .hex
Koji je najbolji MP3<->WMA<->OGG konverter? Freeware, naravno...
trebo bi neki program koji to radi.... trazio al naso nisam, skinuo ih par, ali nemaju to...
Pre nekoliko dana sam nabavio jedan DVD/DivX player koji za sada odlicno funkcionise,pusta sve zivo sto ubacim unutra.Cak stavlja i kvakice na slova z,s,c... ima mogucnost instaliranja novih codeca,a marke je (ja nikada cuo) XORO (vidi www.xoro.com).Uredjaj ima i karaoke player!!!Mada ga verovatno...
imam film u mpg formatu i BSplayer ga vrti normalno ali neće nikako pustiti titlove. prvo am mislio da neće zato što je Mpg ali drugi film koji je isto mpg uredno poveže titlove. što da radim? jer imao netko slična iskustva
Imam ASUS-ovu matičnu A7N8X-X koja ima integriranu zvučnu 5.1 (NVIDIA chipset+Realtec AC97 audio driver). Uzela sam zvučnike Creative Inspire 5.1, ali stalno imam problema sa zvukom - rade mi samo 4 zvučnika (centralni ne radi, inače je ispravan, provjerih...). I kako god da zvučnike spojim nikad...
kako sonyev md i program ne dopusta check in, trazim neki program ili patch koji bi to omogucio... onima koji neznaju, da pojasnim malo, dakle sony dopusta check in sa md-a na pc samo onih pjesama koje su bile check-out-ane sa istog pc-a, a ja imam snimljeno nesto na minidisc i treba mi na...
Imam Winamp 5 i kad uključim Shuffle da mi svira random pjesme svaki put ih pušta po istom redosljedu. Za popizditi. Jel se to može ikako promjeniti? Shuffle morph rate je na maksimumu
Zanima me da li se moze instalirati neki program na stick i takvog ga pokrenuti na nekom trecem racunalu? Konkretno: Instalirao bih Kazu Lite i pokrenuo je na racunalu na faksu. Tamo je administrativna zabrana na bilo kaku instalaciju mada sam uspio instalirat Operu ali Javu vec nisam mogao. ...
Tražim ali neznam gdje pronaći program s kojim da iz divix formata prebacim na dvd da ga mogu na dvd-u gledati.
imam neke divx filmove , i trebao bi odvojiti neke dijelove i staviti i h zasebno.. ima li koji program za to ?
Tvrtka Apple objavila je da će se njena aplikacija u inačici koja nosi oznaku 6.5 od sada moći koristiti i za izradu i reprodukciju multimedijalnih sadržaja i na mobilnim telefonima Program Quick Time 6.5 korisnicima će omogućiti razmjenu videozapisa, audiozapisa, fotografija, glazbenih i...
problem je što kad nešto snimim na minidisku, nemogu to check-inat u komp jer ovaj sony-ev software to ne dozvoljava (po nekom zakonu o kopiranju muzike, ili tako nešto) a ja trebam to, dali ima neki drugi program za minidisc gdje se može check-inat
...pa jel' to tko koristi jer neki dan otkrih onu opciju "copy to CD or Device" i za ne povjerovat' kad prikopčam neki od mp3 playera on ga prepozna i što je najbolje možeš si prebaciti mp3-ce ili konvertirati u WMA kojeg hočeš bitrate-a... Malo me zateklo jer navikoh 3 dana izgubiti sa svakom...
dobio sam film sa mpg nastavkom i sad je problemcic sto nemogu ni u jednom playeru ga pokrenit sve avi filmove pokrene a ovaj nece... zasto??' film je uredu jer radi kod ovog tipa i on mi je dao pun ***** kodeka i opet neradi...sta sad trebam napravit koji player koji kodek da mi radi taj MPG...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma