Forum namijenjen glazbenim i video komponentama (pojačala, CD/DVD playeri, A/V Receiveri, kućna kina, TV uređaji...), mini i micro linijama, zvučnicima i opremi za iste (kablovi, HIFI slušalice, terminacija...).
Ako sam dobro trazio (a jesam...nadam se da me sodom nece sodomizirati, ako sam koju temu propustio) ovakve teme u ovome dijelu foruma nema. Mislim da bi bilo zanimljivo cuti iz cega vam dopire "glazba koja zivot znaci" u vasim domovima...radnim sobama...kucnim slusaonama... ...jos...
Ovaj tutorial je i meni pomogao, pa ako netko ima isti problem možda mu pomogne. Ako vam pojedina tipka na daljesnkom ne radi ili jedino radi ako jače stistne tipku onda sljedite upute. Postoji nekoliko razloga zašto tipka ne radi: Bakrena pločica, koju sadrži svaki daljnski, iz nekog...
Trebao bi preporuku dvbt prijemnika do 400kn. Uz normalno gledanje televizije poželjne su sljedeće funkcije: mpeg2/4, usb ulaz, reprodukcija avi, mkv, divx. Vidim da neki ne čitaju zvuk u ac3 il dts-u pa bi bilo poželjno da čita što više. Sad gledam ponudu malo i vidim da ima dosta uređaja:...
Naletio sam na prilično cool stranicu: http://switcher.oluvsgadgets.net/ Sinkronizirana usporedba najpopularnijih Bluetooth zvučnika na tržištu. Preporuka je koristiti slušalice za bolju usporedbu. Kako sam u potrazi za nekim jeftinijim Bluetooth zvučnikom ovo mi je uvelike pomoglo da...
Pozdrav ekipi,imam pitanje vec vidljivo iz samog naslova. Naime imam Sonyev receiver ali on nema posebni chinc ulaz za gramofon. Probao sam prikljuciti radi ali uz skroz slab ton,kuzim u cemu je stvar ali nisam siguran kako dalje a htio bi malo poslusati stare ploce a sam gramofon radi za 5 ....
Bok, imam problem sa svojim zvučnicima za laptop, 2.0 zvučnici s usb spajanjem. Poprilično su novi, no prije nego što se odlučim kupiti nove volio bih znati ima li kakvog rješenja, ako postoji, čemu uzimati nove? Čim ih uključim počnu pucketati i škripati, što poprilično nervira kada...
Imam kućno kino LG BH5320F koje nije loše, nije bilo ni jeftino baš. No kad s USB sticka puštam Blu-Ray rip filmove, dosta trzaju. S eksternog HDD-a ista stvar. Nisam probao spržiti film na DVD pa pokušati tako. Da li je moguće riješiti navedeni problem i kako?
Pozdrav! Nisam na forumu nasao slican problem ili temu pa sam zapoceo novu, ocekujuci pomoc. Slican problem je siguno neko imao sa ovime,ja ne znam kako da rijesim to,a problem je sledeci: Posjedujem gore navedeni tv, preko kompa pustam filmove, problem je sa 3D filmovima tacnije prevodom. Na...
pozz navedeni lcd ne radi,kad se ga spoji sve kako treba lampica se samo upali i ugasi,nerma slike ni loga od lg-a na početku,provano sa par skart kabela i isti problem,u čemu može biti problem...
Znači, prijatelj bi spojio laptop na neke malo bolje zvučnike. A, jedino što imamo je linija na kojoj su zvučnici spojeni običnim žicama (crna i crvena) u nju. Mogu li jednostavno zalemiti te žice na muški RCA-> muški 3.5mm i uštekati 3.5mm u laptop? Ili to ne radi (treba pojačalo, to uopće ne...
Imam ove zvucnike, a vise nemam komp, i htjela sam ih spojiti sa telkom. znam da su to zvucnici namijenjeni za komp, ali sam procitala da se mogu spojiti sa gaming console adapterom (ili kako se to vec zove), koji imam... to su 5.1 zvucnici, telka podrzava 7.1, imam 3 izlaza - zeleni, crni i...
radi se o pioneerovom modelu p65bt i mobitelu nokia 6210navi na mobitelu imam brdo muzike i probao sam ga priključiti da svira prek radija ali mi u tom slučaju rade samo desni prednji/zadnji zvučnici, a kad prebacim da sviraju samo lijevi zvuk je skroz prigušen i 'čuju' se samo bassevi ...
nemojte se ljutiti zbog naslova, ne znam kako bih stavila... kupili smo LCD tv panasonic, 107cm, viera, tx-l42u3e... slčika je odlicna i sve to, ali sam primjetila da kada recimo zavrsi film ili serija, ili je tamnija scena, zajedno s tim se potamne i titlovi, odnosno imena glumaca i slicno......
imam kratko pitanje jer me počela telka zezati, naime kad upalim tv on blinkne kao da će se pojaviti slika ali ništa, samo se pojavi zvuk i čuju programi, na digitalnoj i satelitskoj. Jel zna netko što bi to moglo biti jer mi je problem furati tv na servis a sigurno je već istekla garancija pa...
Vrijedna ekipa u LG-ju nikada ne miruje, a u ovoj godini su se posvetili i 3D tehnologiji koja nas sve više okružuje. Nakon prvog 3D pametnog telefona na svijetu s tri dvostruke tehnologije (Dual-Core, Dual-Channel, Dual-Memory) i prvog 3D tableta na svijetu, stigao je i najnoviji 3D pametni...
Dakle imam Quadro dvd player pomocu kojeg gledam filmove u svim formatima, vrti skoro sve zivo, ima i usb prikljucak pa filmove stavljam na stick i vrtim tako mi je najjednostavnije. E sad pitanje..zasto mi nekada nece prepoznati subtitlove koje imam s filmom? Uopce nema pravila, nekad ih prepozna...
vecer. posto definitivno nisam u tome a max-tv uskoro istice zanimaju me sta se danas moze sa njima imajuci u vidu da se sa obicnom antenom i prijemnikom(koji podrzava unos kodova?) moglo "krast" signal od digi tv-a. zanima me neki prijemnik u koji bi se moglo isto tako ubacivat kodove ili sta vec...
Naime , imam Tv Samsung model LE40N87BDX/XEN i do sada je radio ok. , odjednom leva strana ekrana dobija vertikalne bele linije i centar panela je tamniji nego normalno , medjutim cim se tv zagreje 20-tak min. radi normalno i tako posle svake duze pauze. Pre godinu dana zamenjena su dva elektrolita...
Evo, nadam se da je naslov dobar, i da je u dobrom podforumu :) Pitanje je: Jel mi je bolje kupiti Bluetooth slušalice, stereo, sa mikrofonom, koje su malo skupe kolko vidim, ili da si kupim neke ovak slušalice (znači obične, 3.5mm), i dodatno kupim onaj adapter u koji bi priključio bilo koje...
Eto...nije da imam neku veliku potrebu za novim slusalicama... ...ali nedavno prodao HD600 i SR325...i ostao "samo" na HD580 precision, a pruza se prilika da relativno povoljno dodjem do K702 modela... ...pa da priupitam ima li netko iskustva sa nekim od ova dva modela (K701 ili K702, s...
Pozdrav Pratim ovaj forum vec godinama, ali onako voajerski :) pa sam se u konacnici ipak odlucio registrirati, iskreno radi potrebe misljenja siroke mase. Pa evo sto se trenutno mota po mojoj glavi: Dakle, preuredio sam dnevnu sobu (pod tim mislim da sam sve izbacio iz nje i sada imam...
Bok, molim pomoć radi se o muzičkoj liniji Sony mhc - rg222, koja je do sada radilo potpuno normalno, nakon toga smo je spakirali u kutiju da bi je opet jučer otpakirali i spojili i počeli koristiti ali tu nastaje problem. nakon 30min rada samo je od sebe jedan zvučnik mislim desni je...
da ne duljim, DVB - T je od staraca, kupili smo im externi hdd Silicon Power 320 GB (koji je visestruko isporbavan i s njim je sigurno sve u redu) i problemi se javljaju prvenstveno kod ucitavanja vanjske memorije a narocito kod snimanja. jako cesto vanjsku memoriju uopce ne prepoznaje, ili je...
Dobio sam ponudu da zamijenim svoje Sennheiser slušalice za ove Sony. Zanima me je li to pametno. Kvaliteta je, pretpostavljam, slična. Ali, zanima me je li cijena slična- ako bi ih prodavao (i da me čovjek ne zezne i zaradi si :notooth:).
CORSAR usb stick 120Ggb na tržištu Gotovo 75% manji nego tipičan prijenosni USB tvrdi disk, Flash Voyager GT 128 najviše je zgodan način za pohranu velike količine podataka. Stick kodnog naziva CMFUSBAC-128GBGT, uskoro možemo očekivati i na našem tržištu . Doduše, cijena mu i nije...
Imam problem,imam u sobi mali tv koji sam nedavno kupio marke bestwell te digitalni prijamnik sTrong srt 5202,eh sad kad prijamnik ukljucim na neki od drugih tv-a npr.u dnevnoj te od u sobi od staraca na samsung tv,tamo odmah se prikaze izbornik za instalaciju i sve radi,dok kod mene na mom tv-u se...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma