Forum namijenjen glazbenim i video komponentama (pojačala, CD/DVD playeri, A/V Receiveri, kućna kina, TV uređaji...), mini i micro linijama, zvučnicima i opremi za iste (kablovi, HIFI slušalice, terminacija...).
imam samsungov dvd i video onak skupa. zanima me, dal je moguće istovremeno gledati dvd, i snimati na vhs film sa recimo nove tv... uputstva sam izgubila...da nebi bilo pametovanja :)
evo kakvo sam sranje napravio, imam 2 linijska zvučnika samsung od po 200W, i na njima slušam SVE: linija je spojena sa kompom (kabel sjedne strane banana -ulaz na matičnoj i sdruge strane činč-ulaz na liniji, i premještam ta kabel (banana ulaz) na tv kad gledam tv, filmove itak... e sad se meni...
digital optical out na cd komponenti??? cemu to sluzi?
jel moguče spojiti još jedan zvučnik na liniju sa samo 2 ulaza (za 2 zvučnika) čini mi se da sam to več pitao negdje... sad se malo više interesiram
Za sve koji su ste postavili ovo pitanje a još niste dobili odgovor... NetMD is the next generation in MiniDisc technology. It further expands the MiniDisc format by allowing direct PC-to-MD “drag and drop” transfers through a USB connection— at faster than real time speeds. Using your computer,...
Sharp IM-MT880 Main features & functions: Sharp IM-MT880 is Sharp's first NetMD MDLP MiniDisc recorder with playback time of up to 33 hours in LP4. Revolutionary NetMD feature allows high speed (SP 2-4X/LP2 16X/LP4 32X faster than realtime) transfer of sound and text data between PC and MD...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma