Forum namijenjen glazbenim i video komponentama (pojačala, CD/DVD playeri, A/V Receiveri, kućna kina, TV uređaji...), mini i micro linijama, zvučnicima i opremi za iste (kablovi, HIFI slušalice, terminacija...).
Kaj napraviti ako dvd player ( matrix )neće izbaciti cd van,a ne pomaže niti isključivanje i uključivanje u struju,kako da ga ručno dobim van a da ga ne nosim na servis?
Evo ovako...ima DVD..i nabavit ću zvučnike 5.1. Njih nemogu spojit bez pojačala. Koje najjeftinije i kvalitetno pojačalo (reciever) da uzmem? Planiram satelitske bar do max 80 W (RMS) i sub do oko 150 max 200 W (RMS).. Neku poznatiju bi marku... HELP :-/
Frendica mi ima dvd player Majestic ali joj ne učitava titlove sa divx filmova. u čemu je stvar?
Zanima me konkretno dali ima sistema jednostavnih, baza i dva bežična zvučnika koja su na drugome kraju prostorije suprotno od recimo TV?? Nešto kao recimo Logitech Z-5450 Digital 5.1 Speaker System Ustvari sve oko bežičnih sistema zvučnika u okvirima nam drage Hrvatske uglavnom onih jeftinijih...
javlja mi ovu grešku: Film inače na DVD playeru i drugom kompu otvaram normalno. Potraga za Nemom, ogr. kupljen dvd. Ostali DVD filmovi se normalno otvaraju i gledaju s Power DVD6. Šta mu znači to TV out function is enabled? Nemam TV katricu i gdje da stavim na disabled:wstupid:
Trebam preporuku divx playera iz sadasnje ponude u hgspotu i vemilu. Najvazniji kriterij je cijena. Taj player ce sluziti samo za gledanje divx-a tako da mi je takodjer vazno i da taj player bez problema cita titlove, po mogucnosti sa podrskom HR titlova, odnosno slova čćšđž.
Oprostite ako nisam na dobrom mjestu postavio pitanje ali evo: Imam problem sa sonyevom linijom MHC-RG475S ;D Ventilator se nece ukljucit, evo, linija tek kupljena, i vec mi se ugasila jedanput vald zbog pregrijavanja. Dal mozda tko zna dal ce se ventilator kasnije ukljuciti ili je...
imam pitanje. zelim kupiti divx player, ali na sta trebam paziti? imam pitanje uvezi titlove, cuo sam da samo neki znaju citati titlove??????
Dobila sam dvd od t-coma i to vivax dvd k 200 player,ali se mi na divx-ima ne učitavaju titlovi dok na dvd-ima idu normalo.Kaj da radim?
...naime, pitanje iz naslova... ...stanje je ovakvo, brat je kupio DVD player Grundig, ali na zadnjoj strani nema analognih izlaza za 5.1 zvuk, nego postoji samo digitalni - ...i sad, kako njega pretvorit u analogni 5.1 zvuk tako da se može spojit kućno kino, jer na subwooferu postoje samo...
evo ovako kupujem mini liniju u cijeni do 700kn...samo da podrzava mpr, i da ima daljinski. Sad mene zanima vidio sam u pevcu LG linijicu na akciji, dodje 550kn i ima dosta dobar zvuk, a sad jel se moze naci sta bolje za 150kn vise???
Prije tri dana kupio sam Pioneer DVD DV380 i jako sam zadovoljan s kvalitetom slike i zvuka, titlove u Divixu čita odlično s svim hrvatskim znakovima i sve bi bilo bajno da u trenutku gašenja DVD-a ne nestane slike na TV-u (Panasonic TX 32PL10). Da pojasnim: TV i DVD su spojeni skart kablom i na...
...bok...dal mi moze netko reci nesto vise o ovom playeru, kakva su iskustva s njim jer se jos uvijek dvoumim izmedu njega i kiss dp 1100...hvala
...bok svima!!!kupujem dvd player i full mi se dobar cini kiss dp 1100 pa me zanima dal mi netko moze nesto reci o njemu, jer na nekim forumima sam naisao na mnogo negativnih reakcija nakon kupnje kiss-ovih playera, a u vecini nasih casopisa jako su hvaljeni...hvala unaprijed...
Može li mi netko reći, ako slučajno zna, gdje se mogu nabaviti mini disc mediji sonijevi, ali iz ES serije, točnije MDW-80ES ili MDW-74ES, a da to po mogućnosti bude unutar Hrvatske ili bar u nekoj od nama susjednih zemalja...?
došao sam u posjed marantzovog a/v surround procesora model av1040 iako iskreno pojma nemam za šta mi on može poslužit i šta mogu s njim napravit. nisam dobio ni uputstvo ni nikakve papire. neki čovjek je to htio bacit pa sam ga uzeo jer sigurno ima neku vrijednost. jel može netko nešto reć o...
Vidla sam DVD recorder(sony)zanima me dali mogu presnimit sa videa na dvd?THX
Imam gore navedeni DVD player i nikako ne mogu naći firmware za njega. Čita DivX i učitava titlove, ali su prilično sitni, pa bi to po možda firmware riješio. Zna li netko gdje se može pronaći??? Hvala unaprijed.
evo odlucio sam uzet jedan od ova 3: 1. SmartVision DS-N820 DiVX Player, slim design, silver DiVX DVD PLAYER, kompatibilan sa DivX/MPEG-4, DVD/CD/MP3 diskovima, slim design, silver, daljinski upravljač (uređaj podržava HR titlove!) 2. Cyber Home DVD462 silver DivX player -...
U Mercatoneu se moze kupiti "Amstrad"Dvd player koji pusta i DivX.Ja ga osbono imam,odlican je!Jedino sto ne podrzava titlove ali je slika divixa bolja nego na kompu.Cijena je 775 kn.
Zdra'o... Mislim sebi uzimati kucno kino, negdje do (oko, moze i malo iznad...) 350 E... Interesuje me da ima: -Jake zvucnike (sto se podrazumijeva, ali eto... :king: ) -Da ima i VHS citac -Da moze citati MP3 (po mogucnosti i Wma, Jpeg) -Da ima RDS (i nije bas toliko bitno) -Da ima...
Konto sam kupit kucno kino LG 6235 ili tako nes pa me zanima ima li ga iko.... Ili mozda preporuka za neko drugo negdje do 200-250 eura
Pioneer DVR-5100-S koristim već godinu dana bez problema, sve super radi, platio sam ga 7800kn. u gotovni što mi je smanjilo cjenu za 10%. Inače sam iz Međimurja gdje ga nisam uspio pronaći i kupiti, pa sam ga naručio iz Zg. zajedno s dostavom na dom. Nitko od prodavača nije baš puno znao o njemu a...
Zanima me da li se na navedenu liniju moze staviti novi fw. (ili od druge linije) tako da podrzava mp3?
imam sonyev mini disc model n710. sve je radilo oke dok jednog dana nisam formatirao disk na kompu. inace sam na md snimao mp3-e pomocu programa sonic stage. i tako- formatiram ja disk , sve ponovno instaliram i sonic stage. pokrenem ga(spojim i mini disc) i nece da snima!! naime kad neku pjesmu...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma