Forum namijenjen glazbenim i video komponentama (pojačala, CD/DVD playeri, A/V Receiveri, kućna kina, TV uređaji...), mini i micro linijama, zvučnicima i opremi za iste (kablovi, HIFI slušalice, terminacija...).
Dobili smo novi digitalni prijemnik za kablovsku televiziju. Pa nas je zagolicalo koji bi FULL HD TV mogli uzeti (ako bi uzimali)! Želja je neki veći od sadašnjega Sony Trinitron 72" (7godina star) Bilo bi lijepo Full HD zbog mogučnosti korištenja kao i PC monitora (ako bi gledao filmove sa...
Treba mi preporuka Lcd-a Samsung ili Sony, od 82 cm nadalje do 5000 kn. Evu tu nekakav izbor, pa ako moze neko dati kakav savjet i prijedlog... http://www.nabava.net/kategorija.php?kat=24&se=6,45,135_1&order=min_cijena
kupili bi neki lcd tv do max. 10k, tisuću vise-manje. e što je sve potrebno za dobru sliku na lcd, sto trebam gledati u specifikacijama, sto je najvaznije?
Imam problem, jucer kupio dvd rekorder s hard diskom vivax, sve namjestio, sve radi ali - ventilator radi i dok je uredjaj iskljucen. Jel to "treba bit tako" ili se moze iskljuciti ventilator jer nema smisla da cijelu noc zuji ventilator... Ili da na servis? Help:dunno::dunno::dunno:
http://www.ms-zagreb.hr/cms/images/katalog/tn/300.jpg Zanima me jel ima u chipoteci ovakav adapter za kupiti? Trebalo bi mi za povezati komp i dvd player sa TV-om Komp i tv bi povezao sa 4pin S-VHS stereo, preko toga kabla ide i zvuk(kojega na izlazu iz graficke nema), ali to mi nije bitno,...
Neki dan su mi djeca mijenjala postavke velicine slike , tako da sam, prilikom podesavanja slike u postavkama pogresno pritisnuo funkciju,YPbPr, a imaju postavke YUV,RGB ,S-Video itd, i sad mi se izgubila slika.Pokusao sam naslijepo, da dodjem do funkcije ali ne ide.Mijenjao sam i kabal sa tri...
kupio sam lg plazmu i lg dvd sa kucnim konom, zanima kako spojiti tv sa kinom da rade zvucnici na k.kinu kad gledam tv a ne dvd...... TV: DVD:
Eto kupih novu Samsung plazmu, HD ready, 107 cm, slika super, puno bolja u odnosu na Lcd tv u cjenovnom razredu 6000 kn. Sve ok, osim što mi uz tv, po ovim vrućinama, stalno mora raditi i klima jer mi plazma grije prostor snagom 370 W, lijepo raspoređenih na metar dužine pa me, ne samo oblikom,...
Uredjaj je kupljen u metrou ali cudno ja nemam popunjen garantni list,i na tom listu je sve na hrvatskom.I pise davaoc jemstva MSAN GRUPA... Sad uredjaj je skoro nov ima 5 meseci, i sve je radilo normalno dok jedan dan ne znam sta mu bi kad ukljucim ne prikazuje ni sliku ni zvuk, ubacim CD vidi se...
naime, tražim pretvarač, radi se o 4-pinskom S-Videu kabelu, te svakako mora biti ženski... preporuka neke kvalitent marke! ovako to izgleda...
Kupujem TV sa obicnim DVB-T tunerom, pa me zanima kako najbrze i najjeftinije dobiti HD i na kojim programima je to moguce? Cuo sam da ce europsko prvenstvo biti dostupno u HD-u, jel to tek onda ili ranije i dal se radi samo o tom programu ili i o drugima? Realno, kako dobiti HD program a da...
Pošto je kupljen kod mojih staraca novi, krasni Plazma 107cm uplašile su me glasine da su osjetljivi na vremenske nepogode grmljavine-gromove. (4 slučaja u ovih zadnjih par dana sam čuo da su krepali):( Koji način zaštite primjeniti osim "ištekavanje" iz struje jer nismo uvijek doma kada je...
Naime, uzeo sam dotični dvb-t prijemnik, i nemože odskenirati niti jedan program, znam da i vivax nije neka prevelika kvaliteta, ali opet.. Dakle, spojen je na običnu zemljsku antenu, riblja kost,i pojačalo za antenu... Iskreno, ne vjeruje da nemože baš ništa pronaći... Gledam na karti i...
Dakle moji bi kupili neki LCD ili Plazmu do cc 7000kuna i uzeli bi DigiTV. Pomozi te mi da se koji bi od dijagonale iznad 100cm mogao odgovarati ovome pitanju! Dali je DVB-T obavazan?
Poštovanje, nisam siguran da li je ovo moje pitanje za ovaj forum, ali pokušat ću. Naime, posjedujem kučno kino Samsung HT-X251 i televiziju Samsung LE32M7. Zanima me, mogu li spojiti zvučnike tako da osim kučnog kina, reproduciraju i zvuk sa televizije? I još jedno pitanje, daju li se...
Dakle,treba mi jedan dobar projektor, >2000 ansi lumena, rezolucija neka bude što veća :) dakle, oko 1280x720... Našao sam jedan, ali mi je svjetlina koma... http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=3530021 naime imam jednog takvog sa 2100 ansi lumena... prostor nije...
trenutno najbolji proizvodjac plazma panela Pioneer odustao je od daljnje proizvodnje vlastitih panela i prebacuje se na izradu LCD Kuro panela u suradnji sa Sharpom. ovim je vjerojatno zadan i posljednji udarac plazmama koje su pocele gubiti primat bred brzorastucim LCD-ima koje forsiraju Sony...
mozda sam temu stavio na krivo mjesto al oprostite...ugl trebo bi pomoc..planiram si kupit kucno kino i spojit ga sa kompom i znam da nije problem samo aux kabel i rijeseno,taj kabel i imam al sad me zanima kako dobit 3D zvuk na svim satelitima,npr dok igram igrice..jer kad sa aux-om spojim bit ce...
Pri kupovini HD LCD-a, kolika je zapravo razlika izmedu ove dvije rezolucije u naslovu? U praksi nekako sumnjam da tih 68 piksela vise ista znaci, no zanima me koji odabir je bolji kad bi imao dva slicna televizora sa tim rezolucijama.
Stara mi je dobila na nagradnoj igri neku quadro mini liniju, ne znam točno koji model. Lijepo izgleda, svijetli plavo... A zvuk je užasan za popizdit! Niti se čuju niski tonovi, niti visoki. Zvuk je baš... jeftin :rolleyes: Čišći i ljepši zvuk ima moj mobitel kad ga stavim na zvučnik. E sad,...
Zanima me jeste li imali iskustava sa doticnim zvucnicima u kombinaciji sa Denon ili Rotel pojacalima (bez obzira na model ili cijenovni rang). Naime, s obzirom da se DALI u RH moze dobaviti samo na jednome mjestu (govorim o kvalitetnijim serijama ovoga proizvodjaca, uzeo bi ili Ikon 7 ili Ikon...
Bok ljudi! Dali je ko radio doma centralni zvucnik za kucno kino?! ako je da mi udjeli neki savjet, jer si bi htio doma napravit sam centralni zvucnik jer mi se neda davat 800 kn za nesto sto bi doma mogel napravit za 200-300 kn
Dakle kao sto subject kaze draga si zeli doma uzeti neki lcd do 82cm i da ne bude vise od 4500 kuna (dobro gore dole 100-200 kuna nije bed)... Predlozite nesto...
Pozdrav! Imam jedan problem sa DVB-T tunerom (mislim da se o njemu radi). Naime, počelo mi se događati da mi se kod gledanja digitalne TV u nekim trenucima počinje lomiti slika, čak je i nestane. No, to nebi bilo čudno da mi se to ne događa na točno određenim (istim) mjestima, kao npr. reklama za...
Dali postoji recorder koji može odmah direktno snimati u neki od divx formata ? ili nešto slično da se odmah može iz dvd formata konvertirati u divx. hvala p.s. oprostite ako sam fulao rubriku :wave: :ontopic:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma