Forum namijenjen glazbenim i video komponentama (pojačala, CD/DVD playeri, A/V Receiveri, kućna kina, TV uređaji...), mini i micro linijama, zvučnicima i opremi za iste (kablovi, HIFI slušalice, terminacija...).
Bok društvo... moram si ubost novi digitalni a/v reciver za zvuk...pa me zanima što vi mislite da si uzmem u rangu cijene 2200 kn...yamahu, pionnera ili ... molim preporuke....
Dakle, zanima me kako 'odabrati dobar' DVB-T receiver. Primjećujem da se po svakakvim trgovinama - oni najjeftniji prodaju za oko 200-tinjak kuna. Bilo to u Kauflandu ili pak u nekom Elektromaterijalu. Može li se puno 'pogriješiti', ako uzmem baš onaj koji mi jednostavno dođe prvi pod ruku,...
TEST : Panasonic TX-P42G20 Panasonic TX-P42G20, na papiru, nudi veliki broj ekstra mogućnosti, od integriranog Freeview HD tunera i USB-PVR funkcija, do THX potvrde i ISFccc kontrola, koje su se pojavile na prošlogodišnjoj G10 Viera seriji. Ali, radi li se zaista o navedenim mogućnostima i...
Kad već imamo temu o DVB-T prijemnika red je da progovorimo nešto i o antenama. Zanemarit ćemo glupost o silasku s krovova. Postoji jedno pravilo kod antena i pojačanja signala. Najbolje pojačalo signala je upravo sama antena.Nekad je bilo pravilo da uz TV mora biti vanjska antena, a sobne su...
zz imam ovaj prijemnik i prepreodlican je, ali kad se stisne tipka za txt ja moram odabrati strelicu gore, pa ok da bi se ukljucio txt, zna li netko kako se to moze namjestiti da se samo klikne tipka za txt i da se on pojavi, moze li se malo povecati txt, znam da je kod svih prijemnika mali, ali...
Ljudi,molim vas za pomoć.....skroz sam novi u svijetu skidanja pa imam još puno toga za otkriti....zato vas molim za pomoć.... Skinuo sam film Paranormal Activity sa THE PIRATE BAYA,prijevod sam namjestio tako da sam u isti folder stavio film(pokrećem ga preko windows media playera) i...
Danas sam uzeo dvb prijemnik i sad dolazi do problema, ne znam kako spojiti da radi sve savrseno :) na tv su spojena sva 3 uredaja i to sve radi, ali ostaje problem spojiti satelitsku da mogu na dvd-u snimati s nje? ne znam da li sam dobro spojio antenu (antena krovna ide u dvb, pa iz dvb-a u...
Moja najdraža punica me traži savjet za novi TV da kupi! Uvijet je "otvor-prostor" u vitrini gdje bi stajao zato ne smije biti veči od dimenzija širina>82cm & visina>57cm. Naletio sam na SONY KDL 32P3600 i odgovara tim dimenzijama savršeno! Naravno Full HD jer imaju Bnet i digitalni...
kako spojiti ovo kućno kino sa tv-om
Počeo sam se nedavno baviti pjevanjem pa kako mi je dosadilo posuđivanje bežičnog mikrofona na gažama zanima me postoji li neka stranica gdje mogu vidjeti kakvih sve ima da si kupim...
nisan znao di da smjestin temu pa san je ode ostavio zanima me koji digitalni prijamnk signala vivax imago dvb-t 120 ili nb 4001t
Pozdrav, Imam mali problem kod vivaxa i tražim vašu pomoć ako će tko znati u čemu je problem. Naime imam ga već nekoliko mjeseci i najviše koristim onaj t-comov vanjski hard (Imation Apollo 160gigi) za gledanje filmova. Do sad ga je prepoznavao i čitao normalno, bez štekanja... znači sve je...
Bok, ovako imam dvd player linijski star cca 5 godina koji čita divx,, ali jučer sam se iznenadio učita film Dirty Harry , i počne fino raditi kad odjednom zvuk krene brže od slike te počne kasnije i film štekati.. a sam dvd medij neoštećen i ostali filmovi rade osim toga , dobro ne radi...
Konkretno imam dek. AKAI GX95 referent master koji koji je nov , nije snimio ni 20 kaseta , sta raditi sa takvim kvalitetnim uredjajima i koliko vrede ako su kao novi?
Kao što naslov kaže; molio bi preporuku LCD televizora dijagonale 107cm do 6000 kn.
Dakle htio bih ovako. Kupiti neki monitor full hd rezolucije (radi gledanja hd filmova, videa itd, a tv-i su preskupi), gledati bnet analognu tv, te snimati programe na usb prijenosni disk bez pomoci racunala. Da li je to moguce? Jer citao sam da ljudi imaju ovaj uredjaj...
Prvo, ispričavam se ako sam stavio temu na pogrešno mjesto, ali ne znam di da je stavim. Radi se o Philipsovom LCD TV-u, 81cm ekran, kupljen prije 6 dana. Naime, problem (ako to i je uopće problem je sljedeći): kada gledam neki film ili slično, imam osjećaj da se povremeno mijenja kontrast na...
Trazim Hi-Fi slusalice, kvalitetne, pa me zanima ako netko ima iskustva za preporuciti. Njima cu uglavom slusati muziku i filmove sa kucnog kina koje je inace prilicno kvalitetno. Cijena nije neki faktor, iako naravno nemam namjeru dat cijelu placu za njih. Stoga bih molio za preporuku nekog...
Koje imate za predložiti do max 300 kn, znači gleda se onaj low razred! Koje koristite i kako ste zadovoljni. Našo sam Quadro DT-602 po povoljnoj cijeni ispod 200 kn, dal se isplati to uzet. Za sad ću se zadovoljit ovak nećim jeftinim, a kasnije kad reciveri sa mogučnošću prijema mpeg4 pojeftine...
Zna li netko da li će se rukometno prvenstvo moći pratiti u HD-u, mislim pri tom na emitiranje preko zemaljskih odašiljača čiji signal je dostupan u Zagrebu i okolici. Nogomet je HTV prenosio u HD-u, no u ovom slučaju radi se o RTL-u, a ono, koliko mi je poznato, nemaju nikakv eksperimentlani HD...
Molio bih preporuku DVD snimača sa hardom i DVB-T tunerom koji radi upscaling DVD videa na 1080p. Veličina harda nije toliko bitna, 160GB mi je dosta. Ono što sam gledao svi imaju analogni tuner, to neću jer ga 2010.g. kad se ugasi analogni signal mogu bacit. Nije bitno da li je trenutno...
Vidim da ima puno opsjednutih in ear slusalicama, pa mozda se nadje netko da mi i oko ovih u naslovu udjeli savjet. Naime, imam neke mogucnosti dobaviti navedene slusalice po nesto nizoj cijeni od one koja stoji u nasim ducanima. Bio sam vlasnik 325 modela istoga proizvodjaca i odustao sam od...
Ako netko zna ili mi može pomoć oko DivX DVD Player Vivax K300 kako ubaciti titl za DivX daga isti čita prilikom reprodukcije DivX filma
imam PHILIPS dvdr3480player/recoder, a problem se pojavljuje kod prikazivanja titlova: 1. kvazi-tirkizna boja 2. mali font isao sam u SETUP, ali tamo nema opcija za namjestanje boje niti velicine, najnoviji firmware je vec i bio instaliran. vise nemam ideja di i kome da se obratim da se to...
Molio bih preporuku dobrog alata za kalibraciju LCD TV-a. (po mogućnosti da je dostupan za download). Iako sam u potpunosti zadovoljan slikom, htio bih podesit tv optimalno pomoću nekakvog wizarda ili sl.(DVD za kalibraciju npr.)., jer vjerujem da se može poštelat još bolje. Osim ako su...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma