Forum namijenjen media (mkv) playerima, gaming konzolama, HTPC konfiguracijama i DAC - ovima DVB (-T; -S; -M) prijemnicima i dodatnoj opremi za iste.
da li netko zna da li je moguća ps4 modifikacija,naime našao sam ovo https://www.njuskalo.hr/servis-uredjaja/ps3-modifikacija-downgrade-jailbreak-slim-konzola-dalmacija-oglas-10451083 pa jer netko probao jer ovo radi i sa najnovijim igricama ili je ovo patka
:cry:Pozdrav trebam pomoč,imam beelink x2 tv box,nekih mjesec dana je radio super,i onda kada ga idem pokrenuti na ekranu se prikaže Google tv,i onda MBOX logoi tu se zamrzne pa ako mi neko može pomoči da ga pokrenem?
Bok, interesira me što mislite o ovom TV box uređaju: http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_193367.html s obzirom na cijenu čini se vrlo dobrom kupovinom u odnosu na usb stickove koji se realno više griju nego boxovi kao npr. ovaj model. ima čisto solidan hardver i podržava 4K H.265...
Zanima me da li se isplati kupiti taj uredjaj koji ce mi koristiti iskljucivo za gledanje serija i filmova (da podrzava titlove) i tu i tamo slusati muziku. Trazim po forumima i neki kazu da je super a neki kazu da zvuk zna kasniti pa me zanima konkretnije malo.
Pozdrav! Evo već neko vrijeme se druzim s ovim uredjajem,a s obzirom da uskoro dolazi i kod nas (dosad je bio namijenjen samo za US trziste), napisao bi kratak review/dojmove. Radi se u multimedijalnom uređaju kojemu je primarna zadaća streamanje/syncanje sadrzaja (ponajprije slika,...
Bok :) imam jedno vrijeme ovaj smart tv box naziva CS968. pa bih želio iznjeti svoje osobno mišljenje vezano za ovaj uređaj. Već sam prije imao popularni mk808 tv stick pa imam određeno iskustvo od prije čisto radi usporedbe. CS968 će biti mnogima zanimljiv iz razloga što ima 2GB rama,...
Jel postoji nacin da se unbricka PSP? Trenutno ne mogu u Recovery mode, pa to je problem.
Naime, kupio sam novi PS3 prije nekih mjesec dana. U tih mjesec dana dogodilo mi se 2 puta (zasada) kada nešto igram da se čuje kratak visokofrekventni zvuk. Zvuk nije mehaničke prirode već je elektronski. Traje cca 2-3 sekunde i onda nestane. Za vrijeme tog zvuka nema štekanja igre ili nekih...
Poštovani čitatelji,obavještavam vas da se otvori novi community po imenu "Miami Gaming." Forum tema je odlično uređena,iz sata u sata dolazi sve više i više posjetioca.Registracija uopšte nije komplikovana,vama je to minuta za odvojiti a nama mnogo znači.Ukoliko ste željni zabave i odličnog...
Ponesto o modificiranju psp-a Dragi forumasi. Znam da je psp poprilicno stara konzola, ali takoder je mnogi posjeduju i jos uvijek je zanimljiva. Ovdje sam da pomognem oko problema sa konzolom, instalacijom cfw-a, itd, pa slobodno pitajte. Narednih dana nastojat cu napisati tutorial o...
"GAMERS.ba zajednica je ponovo pokrenula public server u funkciju. Server je hostan na bhtelekomovom linku što garantuje ugodnu igru bez laga. Serveru su potrebni redovni administratori koji će biti dodjeljivani po aktivnosti. IP Servera : 80.65.85.101:27015 Broj slotova : 32 Potrebna iskusna...
Kao prvo pozdrav svima sutra dobivam svoj prvi apple tv 2, dolazi iz USA imam vec potrebni adapter sa 220-110 alime zanima dalije jos netko od vas u posjedu ovog uredaja. Jasam malo citao po forumima stose tice JB-a , alibih opet poslusao savjet od nekog forumasa sa ove stranice tako dase unaprije...
Danas planiram uzeti Play Station 3, pa svi ljudi dobre volje koji su već vlasnici navedene mašine, neka pišu ovdje svoje dojmove, prijedloge, pokude i slično!!! Kakav je uređaj, da li se isplati dati za njega 4k kuna (uz to bi dobio 2 igre i dodatan joystick) itd. :headbang: :headbang:...
vecer. posto cemo uzet vrlo vjerovatno u kucu jos jedan maxtv sa dodatnim paketom dobit ce sin(citaj ja) nintendo wii i zanima me kako se moda i dal se svi daju modat(mislim na ovog iz akcije t-coma)? trazio sam po forumu al nisam nasao odgovor. pozz
Ovako, prijatelj ima nešto slabiji kompjuter- Pentium 4 1.8GHz, HD2400 i oko 512- 1 GB RAM. Dobio je neki opasan LCD koji bi sada koristio kao monitor/televizor. Najjednostavnije bi bilo da kupi onaj jeftini DVB-T reciever i to je to, ali LCD nema scart. Ima HDMI, VGA i kompozitni ulaz. Tako da...
Pozdrav ljudi! Želio bih spojiti Play Station 3 i Logitech 2.1 sustav zvučnika Z2300. Problem je taj što se očito bez određenog adaptera ne mogu spojiti jer Play Station 3 za zvuk koristi bijeli i crveni muški cinch, dok Logitech Z2300 koristi 3.5mm konektor koji ide u računalo. Da li je moguće...
Pozdrav ekipo! Kupujem Multimedia player i nakon dosta proučavanja do sada nekako sam najbliže da kupim Mede8er MED500X i praktično sam ga skoro kupio kad sam slučajno na netu sam naletio i na ovaj EMTEC-ov model: EMTEC S800H, ali za njega nisam niti siguran da ga ima na hrv. tržištu za kupiti...
Da li XBox360kinect može vrtiti kopirane igre? Ako može treba li nešto posebno napraviti prilikom kopiranja, ili samo zapržiti? Hvala!
Posto sam svoj dvd poklonio(sebi sam mislio kupit novi) sad sam malo poceo kopat po netu sta bi kupio i tak sam naletio na ovo- http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1022416 cijena je vise manje kao za neki "normalni" dvd i sad mislim da bi mozda to kupio. na dvd-e sam prestao...
Pozdrav. Trazim neki forum da mi malo pomogne oko igranja "karibskih" igra na PS3 GeoHot JB 3.55. Znam da backup za sad jos ne radi al ne kuzim taj ftpblackbox i EBOOT.BIN. Ima koga? Imam GT5 (skinutu s neta) kako pokrenut igru?
Iako je PS2 već izašao iz mode mene ipak nešto muči.Naime, kada sam ga kupio novog mogao sam igrati igre ps1 i ps2, naravno samo originali.Kada sam sam stavio chip neigra vise gotovo nista, ponekada i originali. Tamo gdje sam ugradio chip uvjeravaju me da je sve u redu, međutim nista.Dali postoji...
Evo mislim da je ovo aktualna tema trenutno u svijetu pa neka tako i bude na ovom forumu.... dakle uskoro i kod nas izlazi nintendo ds te nesto kasnije (sredinom 3. mjeseca kako je najavljeno) sonyjev handheld psp.Zanimaju me vasa misljenja o obje konzole,koju preferirate,zasto,mislite li nabaviti...
zanima me gdje se može ugraditi chip u ps2 i po kojoj cijeni ? (pogledao sam na console universe ali se nadam jeftinijoj varijanti) krajnja solucija bila bi da ga sam ugradim (ponešto iskustva sa lemilicom imam ) no za to bi mi bile potrebne detaljne upute i sheme
Može li se spojiti PS2 i mp4 player ili je za to potreban neki program na PS-u? Kada se spoji PS2 i mp4 PS ga ne očitava. Prijatelj kaže da je potreban nekakav program za Sony, je li to istina i kako se zove?
Ovako, imam jedan problem sa Play Stationom 3...naime, iz čistog mira mi se dogodilo da kada upalim PS3 izbaci mi poruku "Cannot connect. Correct hard disc was not found". PS3 nije nikad pao, zbilja je sve tip-top, stoji na jednom mjestu i ne mičem ga od tamo, tak da ne znam kaj ga je spopalo i kaj...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma