Forum namijenjen media (mkv) playerima, gaming konzolama, HTPC konfiguracijama i DAC - ovima DVB (-T; -S; -M) prijemnicima i dodatnoj opremi za iste.
Zanima me u koji folder na PSP-u stavim video kada ga konvertiram u PSP Videu, jel zna netko?
Znam da nije tema baš za ovakav forum ali nema veze.Iznesi te mišljenja,iskustva,preporuke,nedostatke i slično za PSP.Ja osobno mislim da nije ništa posebno.
ovak stoje stvari. mogu dobiti jedan iz japana (pomorci i ekipa). E sad pitam ja nekog ko se bolje kuzi u to kolko mi se to isplati? i oće to uopće raditi kod nas?
Dal da kupim taj psp ili ne? Nasao sam na jednom sajtu program s kojim se može downgradeat psp sa 2.50 i 2.60 verzije na verziju 1.50, pa pitam jel je netko to radio jel piše da nesmije biti model TA-082. evo link:http://www.psp-hacks.com/forums/about32884.html
Evo dobio sam PSP pa imam par piranja o njemu: 1. Je li mogu direktno sa DVD-a prebacit film na PSP 2. Je li imaju piratske igre za njega i ako imaju gdje imaju za skinut sa neta, ja sam čuo da imaju ali da mogu na PSP-ove koji imaju softver 2.0 ili niži, a kod mene je 2.50, je li moguće ubacit...
šta da uzmem od ovoga dvoje?? dvojbe me muče.. šta mi je više isplativije, šta je jeftinije, koji ima bolju grafiku i takve stvari.. hitno mi treba odgovor jer možda već sutra ga odem kupiti.. EDIT: mislim uzeti polovno.. e da nisam znao gdje da stavim temu pa sam je zbuksao ovdje..
Nisam znao kud da ovo stavim pa piše tu Dal se više isplati kupit nitendo micro za 700kn ili psp za 2000kn Molim prjedloge od onih koji se razumiju u to
Mozda sam promasio lokaciju ovog topica,ali se nadam da se niko nece naljutiti (u zurbi sam)... Da skratim.... dobio sam ponudu da kupim doticni Echostar 2200,pa me zanima ima li ga ko od vas,kako se ponasa, i ponajvise sto me zanima koja mu je cena u hrvatskoj.... eto toliko,nadam se (kao i uvek)...
Dali mogu reproducirati divix filmove na PS2 koji posjeduje čip??? Dvd gledam bez problema! Načuo sam nešto da i MP3-ce je loše za puštati preko PS2 da šteti laseru (nije baš da koristim)! Možda malo savjeta u ovome postu općenito o PS2 !?!?! EDIT:znam da je već stvar u zalasku jer PS3 stupa...
Jel mi moze neko na pm poslat neku opciju trgovine u Zg-u di je jeftin PS2 sa cipom koji cita od dvd-a do divx-a i obicnih cd-a s igricama.Cisti sam pocetnik,a kupujem ga burazu za pod bor pa me zanima.Ak nije problem mozete i ovdje.:thumbup:
Sta treba sve napravit da bi se mogao gledat divx i slusat mp3 na PS 2.Ima ovaj zadnji cip.
Jel mi može netko reći u kojem formatu mora biti video na PSP-u i di da ga pohranim na PSP, odnosno, trebam li napraviti neki poseban folder za to?
Zanima me kako prebaciti putem USB kabela pjesme i slike na PSP, da ih mogu pokrenuti na PSP-u...PSP mi prikaže na PC-u kao "removable disc G" te na njega stavim sve kaj hoću...kad to sve pohranim na PSP, na PSP-u mi piše da je memorija kartica zauzeta, ali ja te stvari nemrem naći na PSP-u i...
Kakav je sta vi mislite o njemu ... imal mp3 ako ima kakav je ... kakav video format podrzava ??? onal mali cd koliko on kosta kada je prazan (da se snimaju stvari na njega)... sta mislite o toj konzoli ???:comp:
kako mogu daljinski upravljati sa satelitskim prijemnikom (dekoderom) iz druge prostorije, gdje mogu naci bezicni daljinski ?
Koji je dobar, a da nije skuplji od kojih 500 kn? Reprodukcija MP3, DiviX.,,,, Jel istina da ugradnja šteti laseru? Ako kupim polovni, kako ga mogu ugraditi?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma