Forum namijenjen prijenosnim audio i video playerima, te dodatnoj opremi za iste (docking station – i, kablovi, slušalice za prijenosne player – e...).
Planiram kupiti doticni mp3 player i sad me zanima jel ga ima tko? Kakav je dal se isplati? Zvuk i sl.? Dizajn mi je dosta dobar, cijena za 512Mb je 550kn, a za 1Gb 700kn. Gledao sam malo i ostale i vidim da ima nekih super talent i MS industrial na foru iPODa ali bojim se da su...
Samo da se pohvalim ;), nabavio sam si ovaj player, i nakon par dana korištenja svima koji pljuju po njemu mogu reći: In your face!! Odličan je, zvuk je dosta dobar, samo se kod malo živčanije glazbe kada je uključen bass boost čuje nešto distorzije, kvaliteta izrade je na visokoj razini, trajanje...
Kupujem nekakve slušalice (bube po mogućnosti), ali neznam koje... Znam da ovo sad zvuči malo glupo, ali tražim slušalice za discman koje su u stanju proizvesti malo više BASSA a da opet nisu one ogromne i da ne moraju svi oko mene slušati ono kaj ja slušam... Ima netko kakav prjedlog? Znam da je...
Daklem, predstavljen su novi Sonyevi walkmani NW-S700F/S600. 700 imaju radio i jako dobre noise cancellation slusalice. Obje serije imaju malecni color OLED ekran. Kapacitet 1-4GB Jos par zgodnih stvari. Ima funkcije Clear Bass i Clear Stereo, kako i sama imena kazu, bolja separacija L/D...
Imam mp3 player Coby MP-C788, i dobio sam s njim cd, inst cd, i gore je nekakav program za nadogradnju softwarea, to sam napravio i sad je player mrtav. Ima li pomoci za njega??
pitanje je usmjereno ljudima koji su ga kupili u hrvatskoj, a ak je neko uzeo u sloveniji koja je lova. ja našao najjeftinije u optimum računala po 1483kn. ak neko zna gdje ima još povoljnije ili ako ima namjeru prodati nek pošalje PM
Ima li ga gdje za kupit u HR?
zanima me ima li tko ovaj player,izgleda zanimljivo pa da kaže koju riječ http://www.optimum-online.hr/shop/view_product.php?product=1803066&PHPSESSID=3e110d3e3dfae1ec5f6e833b59875bfa
sto mislite o ovom mp3-playeru: TEAC MP-111-1GB
Jednostavno nemogu nista da snimim na mp3 player nemogu ni da formatiram, nista...kad ga upalim kaze da nema mp3-ca...cuo sam da se taj problem moze rijesiti nekim driverom...a nemam cd od playera pa molim ko zna nek mi kaze kako da rijesim problem...
Iako su tehnički detalji i sve specifikacije poznati već neko vrijeme red je da vas obavijestim da je Microsoft službeno predstavio svoju prijenosnu multimedijalnu uzdanicu s kojom od će od Applea pokušati ugrabiti dio kolača ovog tržišta. Zune se isporučuje u crnoj, bijeloj i smeđoj boji,...
Da nebi bilo da sad tu prodajem nesto, samo procjena Nudi mi se prilika da zamjenim onaj Mp3 player sto prodajem za Ipod Shuffle + novci sad, koliko vrijedi polovni ipod?
http://www.portablegadgets.net/images/328.jpg http://www.dlmag.com/gallery/.gallery_files_storage/6/1_133154.jpg grah mi isto može proć... http://www.t3.co.uk/__data/assets/image/199254/Bean_250.jpg ovo mi je baš super: m:robe...
kaj misllite o ovim sluškama? :)
Pošto vam se nije svidjela prošla recenzija odlučio sam napisati ponovno. Dakle po izgledu msi mega 516 je više oblikovan kao ipod nego kao ostali mp3 playeri. Poprilično je lagan, ekran je crno-plavi (slova su plave boje) ispod ekrana se nalaze dvije tipke za paljenje radija i mp3 playera. Na...
Dobio sam msi mega 516 mp3 player pa sam odlučio napisati nešto o njemu. Mp3 je stvarno dobar ima 256 mb memorije ali se može proširiti mmc/sd karticama. Meni je dizajn stvarno dobar jer je različit od drugih. Jednin bed je što ima 2,5mm priključak za slušalice ali u chipotheci za 3,50kn...
mali savjet iz vlastitog iskustva...ne spajajte mp3 player preko usb huba meni su 2 već vrisnila od toga prvi je bio i-river a drgi canyon...hvala bogu što se canyon može doma reflashat novim softverom...
Bok, na memory statusu kaže da je zauzeto 61% memorije a nigdje se ne vide navodni podaci kad se spoji na računalo. Kako pronaći te podatke i kako ih izbrisati? Vidim također da na record ima snimljeno 6 sati nečega?!?!?!
Obavijest za sve kojima treba adapter 2,5mm m> 3,5mm ž. Taj adapter možete kupiti u chipoteci po samo 3,5kn. Vjerujem da će koristiti onima koji žele na mobitel staviti 3,5mm slušalice. :thumbup: http://www.tutoriali.biz
pozdrav grupi! proslo je dosta vremena od kada sam zadnji puta posjetio ovaj forum! opet je doslo vrijeme kada razmisljam o kupnji mp3 player-a. procitao sam vec tonu recenzija i svega i svacega tako da mi je vec puna glava prednosti i nedostataka odredenih modela ... lol ovako: prije...
Ima li gdje za kupit kakva futrola za Creative Zen Micro, a da je normalna cijena, za iPOD ima toga cijela paleta proizvoda a za Zena nisam vidio. Da ga ne moram nosit u džepu nego da zakvačim za traperice.
"Konačno smo dočekali novu veliku Appleovu prezentaciju novih proizvoda, no ovaj put senzacije su izostale. Steve Jobs se ponovo popeo na pozornicu, predstavivši novu generaciju multimedijalnog playera iPod i iPod nano, no nema ni govora o dugoočekivanom iPodu Video Novi iPod izgleda vrlo slično...
Poklanjam, ono totalno za džabe, dakle totalna džabahana, crni Wakadoo case za iPod pete generacije. Napravljen je od fine gume koja se ne kliže te ima klip za pojas. Izgleda jako kvalitetno, zadržao bih ga ali nemam iPod ;) Naravno, molim da se jave samo oni koji bi to i koristili, a ne da...
dali da kupim mp3 naveden u naslovu ??? ako je neko zna sta dodje u kutiji u kojoj ga dobijes neka napise ... itd ... :thumbup:
znam da ima puno ovakvih tema ali u nijednoj ne mogu naći ono šta mi treba, pa možete mi preporučiti neki mp3 player do nekih 400 kn, po mogućnosti od 512 mb???? Ja sam nešto tražila pa šta kažete na ove??? -USB MP3 PLAYER MS INDUSTRIAL 512MB LCD display, FM radio, earphones, silver-black design...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma