Forum namijenjen prijenosnim audio i video playerima, te dodatnoj opremi za iste (docking station – i, kablovi, slušalice za prijenosne player – e...).
Jel postoji nekakvo prakticno i dobro rjesenje za bezicno slusanje glazbe, no vani a ne doma tako da je i velicina bitna. Jel ima kakav komplet player + slusalice? Mozda Samsung T9?
http://wow.telecomskorea.com/index.php?option=com_content&task=view&id=466&Itemid=1 Nazalost mi se cini da napredak nije dovoljan od prvog Clixa...
Post u drugoj temi me jednostavno nije uvjerio u totalnu tvrdnju različitosti! http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=472532&postcount=49 Pa otvaram ovu da stvarno razglabamo o toj tematici kako danas više skoro da nema razlika u kvaliteti!!:thumbup:
i sta kupiti? gledo sam mini liniju sony MHC-RG590 470 w rms za 1750 kn, kucno kino sony DAV-DZ110 850 w rms 1800 kn, i sad ja pitam sta se vise isplati, meni bi to sluzilo 90% za slusanje muzike preko kompa, dakle ili liniju ili kucno kino bi spojio na komp i tu i tamo pogledo neki film. vazno...
Evo upravo sam vidio reklamu na TV-u, pa me zanima dali itko zna išta o tom multimedijalnom playeru i dali vrijedi tih 379 kuna? Memorija 1GB. Marku nisu naveli...
Kako mozete zakljucit iz naslova zelio bi kupiti neki mp3. Mislio sam na neki iiriver,ali ne znam koje su kvalitete pa odma da pitam, kakve su kvalitete?? Najvaznije mi je da mp3 ne trazi neki software za prebacivanje glazbe. Mislio sam neki od serije iriver h20,h30.. koliko sam skontao h20 ima...
Sad sam vidio u katalogu od Metroa ovu zanimljivu stvarcicu, pa bi bio zahvalan ako bi mi neko(najbolje vlasnik ovog cuda) mogao poblize objasnit neke karakteristike(prednosti i mane) ovog uredaja? Cijena mi izgleda ok (850kn), al ne znam jel ima slicnih uredaja ili boljih kod nas :-/ i koje su...
U Zit-u (Varaždin) imaju taj player i taržio sam na netu i ništa nisam našao,o njemu piše da je novi u ponudi (2gb). Ako nađete šta o njemu na netu samo copy/paste. Jer mislim ga kupit za Božić :licklips:
Koliko ima istine u tome da su EU verzije mp3 playera (konkretno mislim na iriver playere) tise od drugih zbog hardverskog ili softverskog limitiranja? Imam iriver clix i nekako mi je tih s defaultnim slusalicama na max. glasnoci. S Koss The Plug sluskama zvuk je glasniji za, otprilike, 10...
Imam Motorolu MPx200 i njegov punjac koji ide u standardni usb port od mobitela. Ako uzmem iAudio koji dolazi bez zidnog punjaca :thumbdown (samo sa standardnim usb kablom), trebao bih ga moci puniti i preko tog punjaca, ili? Ako nekom nesto znaci, na punjacu stoji: Input: 100-240V ~ 50/60Hz,...
Jel zna netko kada bi se trebao pojaviti kod nas? Bilo bi vrijeme da iriver ode u penziju :licklips:
Pozdrav svima! Jel zna itko gdje se mogu nabavit kvalitetne sluške sa 2.5mm konektorom? Kupio sam nedavno mp4 (MS MP401) koji je inače ok,al s njim sam dobio katastrofalne slušalice. U usporedbi s TrekStorom kojeg sam imao donedavno i iPod-om nano kojeg sam dobio prije par dana,stvarno su...
Ima li ga ko..i sta o njemu mislite?????????????????
Quadro MP3 player MP 33, dali je mozda netko imao iskustva s ovim modelom ili nekim slicnim???
Ne radi. Mp3 player je Sony NW-E105. Prije nije pravio probleme ali sad kad kliknem da udem pise "Updating sonic stage 3.0 database. Please restart sonic stage after the updating has completed". I kad kliknem na OK samo se na desetinku pojavi "converting sonic stage database" i ko puni se nesto...
Pozdrav svima! Nakon detaljnog istraživanja o kupovini mp3 playera, za oko su mi zapela 3 modela. Creative Zen Nano + 1Gb(599kn), iRiver T10 1Gb(617kn) i iAudio U2 1Gb (649kn). Koji mi preporučate? Hvala
Evo jučer sam ga nabavio, i naravno hoću ga spojit na usb i ne mogu ga prepoznat windowsi(xp). U device manageru mi piše kao da ga je našao ali ima upitnik, znači ne može ga instalirat. Vjerojatno je u MTP-u, a to kao znači da bi ga trebao prepoznat ako imam instaliran WSM 10, a imam. ...
Moze li mi ko reci sta je bolje od ovo 2!Zasto je 403 skuplji od 404?Ima li ko jedan i drugi..pa nek napise.....please......unaprijed hvala!!!Mislim kupiti od 2 gige ali vidim da 404 nema od 2 gige nego 1!
Ima li netko kakvu ideju? Problem je sljedeći, mp3 player od 256 mb do jučer radio je bez problema i sada kada se upali normalno počinje a onda ekran prestane raditi i dalje nema pozitivnih pomaka. Prijenos podataka s računala na player i obrnuto radi normalno. Garancija je istekla.
Sto to tocno oznacava, glasnocu koju player isporucuje u slusalice? Pretpostavljam da nema veze s kvalitetom (cistocom, jasnocom) zvuka, osim sto vjerojatno playeri s jacim output powerom isporucuju jednaku glasnocu s "pola snage" u odnosu na one sa slabijim, tj. zvuk na istoj (max.) glasnoci je...
Opet ja s nekim novim uredjajem. :-) SilverCrest SP-25 600 kn u Lidl-u, 3 godine garancije. Specifikacije: - 1 GB flash memorije - USB 2.0 - cita MP3 i WMA fajlove - stoperica, mjerac pulsa, brojac potrosenih kalorija
tražim neki bestbuy mp3 player jer se ja u to uopce ne razumijem prostor da bude otprilike 1 gb. ako mi mozete malo objasniti o tome sto je vazno kod kupnje mp3 player-a ako netko zna neki dobar model neka mi javi
Sada malo švrljam neto i naletim na iRiver H10 mp3 player sa 20GB hardom... Čini se jako zanimljiv, jer je dosta jeftin i ima dosta funkcija... Zanima me da li je tko imao u rukama taj player H10 (možda manjeg kapaciteta, 5 ili 6GB)?? Najviše me zanima onaj touchpad? Da li je teško "upravljati"...
pozzzzz!!!! ovako: zanima me koliko vrijedi jedan mp4 player full tanak i malen.-..nov....ima brdo funkcija....tipa imenik..preglednik teksta i slike da ne spominjem mp4 video ...i razne muzicke formate...hvala:comp: :comp: :comp: :comp: :comp: :comp: :comp: :throw: :throw: :throw: sry...evo...
Imao sam do proslog cetvrtka Sony HD5, ukrali su mi ga na poslu. Krivac je otkriven sigurnosnom tj. video kamerom. Mojeg je prodao za 300 kn i sad se nalazi kod 3-ce osobe i nije mi ga moguce vratit. Ja sam ga platio 1830 Kn u 9 mj. prosle godine.Sony HD5 vise se ne proizvodi i vise ga nema za...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma