Forum namijenjen prijenosnim audio i video playerima, te dodatnoj opremi za iste (docking station – i, kablovi, slušalice za prijenosne player – e...).
Namjeravam potrositi max 900 kn na mali flash player pa su mi ova tri zapela za oko: 1. Sonyjev player izgleda odlicno i prema recenzijama je odlican, no za tu lovu nudi samo 512 mb. 2. creative takoder izgleda super i nema taj "dildo" look kao Sony i ima 1 Gb prostora. 3. S10 je nesto noviji...
a da nije Aple, koji su vjerojatno dobri ali bezobrazno skupi... Hvala na savjetu, Đuka
Cool Sources MPT4K 512MB - audio/video player, FM, 2MPix(1.3) kamera, SD/MMC, 2.5 inch lcd, Litium Ion baterija, Konektori AV in, AV Out (NTSC/PAL)... da li netko možda ima ovaj player? iskustva? cijena je mala za taj tip uređaja pa me zanima da li stvarno ima sve što je navedeno? da li...
Kao sto pise u naslovu to me zanima.
Odluka je napokon pala na ipod nano od 8 gb.i to crni.E sad men zanima kak se prbacuje muzika sa kompa.Neki spominju neke itunse a ja nis ne kuzim.Jel ja mogu ove svoje mp3 pjesme direkt prebacit na ipod bez filozofiranja ili trbam neke konvertere,E da da li ipod moze sluziti za pohranu ostalih...
Zanima me dal netko zna mozda di bi se mogle kupit te slusalice u zagrebu? Te su mi sluske najbolje kaj sam imal, super mi pasu i udobne si mi, al su mi vec pocele polako odlazit, ostetil se kabel pa mi prekida zvuk kad je u nekom polozaju. Ugl, bio bi zahvalan ak neko zna di bi se mogle...
Zanima me da li da uzmem mp3 player Sony NW-S703 ili NW-E003 + slušalice fonotopia ex71?
...u ovoj drzavi, osim u HGspotu? Zna li netko? Nacuo nesto? Igdje? Ista? :thumbdown
http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start;sid=GGxAbrNFEEZDZfYeRAdKZfxIh678t9kBOSg=?CategoryName=audio_mp3players_capacity_2gb&ProductSKU=NWS705FBLACK&Dept=audio&INT=sstyle-pa_mp3players-deptfeature-NWS705FBLACK|sstyle:sy_cat_content_p:pa...
Dakle, imam mogucnost kupovine rabljenih iriver H320 ili H10 (oba su 20GB) za skoro istu cijenu. H320 je star cca 1,5 godinu, a H10 1mj. H10 preferiram radi manjih dimenzija, a H320 radi veceg displaya, joysticka i normalnog USB prikljucka + sto ima USB host. Na H10 mi je malo nezgrapno napravljen...
Imam neki Canyon mp3 player od 256MB i sad imam na umu kupiti neki malo bolji i s većim kapacitetom. E sad, imam na umu 2 mp3 uređaja te 1 mp4 uređaj 1. MP3 Player Creative Zen Nano Plus 1GB, FM, crni - 569 kuna http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?module=proizvodi_opsirnije&id=772 +...
imam ipod video 30gb potreban mi je serial no , changer , ako ima ko da mi dadne ... i software kako da upgrade uradim itd... malo da ga modifikujem...
Evo za sve korisnike ipoda koji su imali problema sa gore navedenim.Ako ste kojim slučajem zaključali svoj ipod i sada ne znate code(ili ste ga zaboravili);napravite slijedece.Spojite ipod na komp.zatim u folder options ukljucite view hidden files and folders,pa otvorite My Comp.i nadite tamo vas...
Kupio sam u chipoteci mp3/mp4 player.Ne znam model ali izgledom podsjeca na i pod,ima 256mb,disp. u boji, i jednu igru tetrisa.Jednostavno mi ga XP ne prepoznaju.u cemu je problem i kako ga rjesiti ?
gledam uzet jedan odo ovih, ali se nemogu odlucit, pa da cujem neke preporuke: creative zen nano+ od 1gb ili sony SONY NW-E003??? SONY PROTIV:smeta mi sto sony nema FM, ima onaj skuplji model sa oznakom F, i ono vrazje prebacivanje kod sonya, SONY ZA: ima "integrirani" usb pa netreba...
Gledam na ve mil webu ove nj i pod nano.Upoce ne pise koliko imaju memorije i gl.karakt. Mene zanima koja je razlika između 184g 186g i koliko imaju memorije, sta je sve u pkaetu i gl.karakteristike Hvala !
Eto imam problem sa paljenjem mp3-a.. Riječ je o ovom playeru Problem: Pritisnem tipku za paljenje, upali se svjetlo, prikaže logo Grunding, sve normalno i onda se resetira, sve ispočetka, i to ne želi prestati.. Ima li rješenja? Jeli mogu ikako upgreadati FW?
gdje kod nas nabaviti zune?da li toga uopce jos ima?i po kojoj cijeni?
Bas kako naslov govori...ako su vam dosadile one standard ipodove teme ovdje mozete naci jakooo puno novih tema(naravno i upute za modiranje)+promjeniti ikone na sucelju ipoda ili mjenjati pozadine. Eto uzivajte.Nemojte me pitati kako primjeniti temu sve vam pise na stranici u forumu...pa malo...
dobio sam mp3 player smartboxov i zelio bi stavit neki novi firmware na njega sad me zanim shto se dobije s time i di da nadem za svoj mp3 firmware
pozz svima. našao sam programe kojima se može preurediti skin na kineskim mp4 playerima s 1.5'' i 1.8'' ekranima. Pošto su skoro svi zasnovani na istom hardveru i imaju skoro isti soft. Probao sam na svom MS MP401 i uspio sam srediti sučelje da izgleda slično iPodovom. Ne mogu staviti taj svoj...
Dali postoji kakva nadogradnja za ovaj model mp4-a npr. da može se igrati igrice na njemu bas kao i na nekom slićnom njemu isto MSI(neznam tačno koji model mislim da je isto Magic MP40#(#=neznam taj broj.) Molim vas odgovorite:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
jeli tko našao nešto o ovom playeru, baš nema puno o njemu jer je nedugo predstavljen na sajmu u Las vegasu, ja sam samo našao da ima od 2GB i 4GB i da ima ekran od 2.2". ako netko nešto zna više nek napiše jer čini se dosta zanimljiv.
Zanimame dali je netko imao iskustva s ovakvim playerom Naziv MP3/WMA player, SANDISK SDMX3, 1 GB Cijena 299,00 kn (sa PDV-om) Bodovi 7 bodova (za online plaćanje) Jamstvo 12 HGspot pokušava biti što preciziniji u opisu proizvoda, ali ipak ne može garantirati da je opis ovog proizvoda...
Ja osobno sam promjenio vise mp3 playera pa sad u zadnje vrijeme sam poceo koristiti mp4 player no u nedoumici sam jel neznam koji su bili bolji.Svi oni imaju skorom isti ili slican cilj a to je reprodukcija mp3ca bilo na mp3 playeru ili na mp4 no jedino je razlika u tome sto na mp4 mozes gledati...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma