Forum namijenjen prijenosnim audio i video playerima, te dodatnoj opremi za iste (docking station – i, kablovi, slušalice za prijenosne player – e...).
Ako netko od vas zna kako se zovu slusalice koje dakle nisu ko one obicne od mp3 player-a vec da imaju kao nekak cudan dizajn kojeg stavis na vanjsku stranu uha da ti ne opadaju. tko nade stvarno :respect: nesto kao ovo http://www.play.com.hr/proizvodi/velike/Logitech_slusalice_psp_velika.jpg...
da nije skuplji od 600 kn a da je ok koji preporučujete :jump:
Imam pixatronicov MP4 i pao mi je na pod. Ne radi mi ništa što ima veze s diskom. Kada idem na statistike on mi kaže da je 97% pun. Radio radi norlmalno. Kada ga spojim na kom na njemu nema ništa Pomozite hitno je
Molim vlasnika Creative Zen V (Plus) playera da uploada sadrzaj CD-a koji dolazi uz njega na www.rapidshare.de ili www.megaupload.com, no bez manuala i toga, samo driveri i aplikacije su mi bitni.
http://www.hyundai-elektronika.com/HR/MP572V.asp Meni se čini dosta povoljno za 2GB model i još imam jedan stari walkman na kazete koji će pomoć u 25% popusta.
Prijateljica mi je dala taj ipod ali bez cd-a,izgubila ju je.Trebam usb drivere pa ako ima neko neka mi posalje na PM,vazno mi je,da mogu slusati muziku.Hvala.
mislim kupit mp3,1 giga memorije,al ne skuplji od 250 kn,kaj preporucate,a da je donekle za te novce,hvala! :gimmebeer:
kako da prebacim muziku sa iPoda na komp.
Dolazi mi ujak iz amerike i zamolio sam gaa da mi donese ipod jer je tamo duplo jefitiniji pa me zanima hoce li biti kakvih problema sa strujom i tim stvarima, Ja sam mislio kupiti samo novi europski adapter i to je to. Da li se ipod nano moze puniti preko kompa. Hvala
Da li netko zna gdje se u Rijeci može kupiti novi iRiver Clix2 i da li je on uopće stigao u Hrvatsku?
Specifikacije. Zna li netko nesto o ovom uredjaju ili Prestigiu opcenito? Nudi puno za malo para, jamstvo je 24 mjeseca, par reviewa koje procitah govore u prilog kvaliteti uredjaja.
Tvrtka Digital Mind predstavila je MP3 player s prilično impresivnim kapacitetom od sto gigabajta, u koji je moguće pohraniti čak do 3.500 sati glazbe, naravno, jedino ako je glazba kodirana na 64kb/s te u Windows Media formatu Bez obzira, pohranjenih nevjerojatnih 145 dana glazbe, složit ćete...
Prvi put kupujem mp3 player pa moram zatraziti pomoc iskusnijih... :-/ Imam par pitanja: 1) Postoji li neki (jeftiniji) mp3 player u kojem fm radio ima RDS funkciju (kao kod npr. SE Walkmanovih modela telefona) ? 2) Postoji li ijedan mp3 player (takodjer ne skuplji od, recimo, 1000 kn)...
khm... dakle Odlučija sam prodat PSP i kupit mp3 player. E sad, dvojbe nije bilo dok nisam otiša na stranicu ve-mila i lijepo vidija da više nemaju u ponudi Sony NW-A3000 20GB :jehon: , a košta je 1799 kn potražija san po drugim shopovima, još su samo m-computers imali, ali oni ga nemaju na...
Trebaju mi driveri za ovaj mp3. KAd spojim komp sa mp3 playerom mi se ne čuje onaj zvuk kao kad spajam nešto, npr. ADSL nego samo šuti i uopće mi ne prikazuje da je spojen mp3 na komp. On je spojen i vidi se na samom mp3 ju da se puni, tj. onaj simbol baterije se puni. Ako ovo netko ima puno...
Danas sam kupio Samsungov mp3 player YP-K5JQB sa 2gb memorije i slide stereo zvučnikom. Još uvijek je na punjaču i stavljam na njega pjesme i slike, ali očekujte uskoro mali review! :thumbup:
Pozdrav, Trebam neki malo bolji mp3 player do 1300kn, iPod-like. Nebih baš htio neku žnj kvalitetu kao Hyundai ili tako nešto low-end iz Kine. Pre spori su mi... Bilo bi poželjno da ima preko 1GB memorije, 2GB bi bilo optimalno...
evo šta mene zanima, ide3 tagovi i mp3 player, meni player prikazuje samo naslov pisme, a jel se može kako srediti da pokazuje i izvođače
Pozdrav! Danas namjeraval kupiti sestri Creative MuVo v100 s 1 Gb memorije,ali žensko ko žensko ne sviđa joj se dizajn ;D Zapel joj za oko Sony NW-E-002/P ali pošto ja nisam ljubitelj te marke mp3 player nismo kupili. Malo googlam po netu i naletih na ovog Philipsa koji također ima punjivu...
ovako ide prica. imao sam na mp3 popunjenu memoriju s pjesmama. kad sam bio kod frenda htio sam prebaciti neke filmove s njegovog komopa na moj mp3, pa sam morao pobristati pjesme. kako se kod sony mp3 playera to moze samo sa sonic stageom, isto sam na najbanalniji i najgluplji nacin to...
ovako....imam kopiju i-poda, 4gb, mp4 player, i sve je bilo ok do danas....dođem do frenda ko i svaki dan da bi si ga napunio s podacima tj. muzikom i filmićima....i tako...napunio sam ga ko i svaki put....do kraja....i dođem ja doma....spojim ga na svoj komp..kad ono....piše...morate ga...
DOk upalim mp3 i odem na slušanje piše mi disk error ima li mu pomoći? Mp3 je ovaj
imam ipod mini i kada ga upalim pojavi mi se i pise visit http://www.apple.com/support/ipod/ probao sam solucije sto tamo pisu ali nista kada ga spojim na komp itunes mi javi poruku: "Itunes has detected an ipod in recovery mode. You must restore this ipod before it can be used with itunes."...
Preporuke molim.... Najbitnije je da koristi zamjenjive baterije (radi mobilnosti, recimo AAA) Oko 1GB memorije, sto kvalitetniji zvuk, te dosta usputnih sitnica... :D a sto se tice ostalog... sto vise za sto manje novaca (a, ni utor za dodatnu memoriju nebi bio na odmet) :D do recimo nekih...
Trazim neki muzički cd/dvd player sa punjivom baterijom.Da li nesto takvo postoji? Imam Ipod nano,ali imam puno muzickih cd-a i dvd-a,pa bih kupila neki mp3player di mogu slušati muziku sa-cd-a ili dvd-a,da ne moram stalno prebacivati pjesme u ipod sa kompa i stalno ih mijenjati. Svaki komentar...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma