Forum namijenjen prijenosnim audio i video playerima, te dodatnoj opremi za iste (docking station – i, kablovi, slušalice za prijenosne player – e...).
zanima me ovaj player. http://www.svijet-medija.hr/Article.aspx?id=14532&sid=154 http://www.sony.hr/view/ShowProduct.action?product=NW-E016F&site=odw_hr_HR&pageType=Overview&imageType=3D&category=NWS+E+Series#tab čini mi se solidan i cjenovno prihvatljiv. 4 gb, eto i cover art prikazuje....
Kupio sam auto radio-dvd-tv i sve štima samo je slika na tv-u loša, tj jako varira od odlične do jako loše. Kupio sam i antenu za tv ali očito nije dovoljno dobra pa ako netko zna gdje se moze nabaviti antena sa pojačalom ili samo pojačalo neka kaze.
1.10.2007. U Japanu je prikazan novi sony mp3 player iz nw kolekcije. Sony nw a919 s 2,4 inčnim touch screenom te 4gb i 16gb memorije. Nažalost ima lošiji ekran, ali baterija pruža do 36 sati rada. Na tržištu će se pojaviti najvjerojatnije u studenom. Šta mislite u usporedbi s Ipod touchem?
Dali postoji neki mp3\4 player sa bt?? Tj. da moze slati pjesme i slieke na mob.
bok!zanima me jel ima neki tool za pojacavanje zvuka na Sony Walkman NW-E002...??pozz;D
Imam nekakav MP3/4 playerčić s FM radiom. Kad ga pojačam do kraja i dalje mi je malo tiho, htio bih još glasnije. I nije do kvalitete MP3ca jer slušam radio u pravilu. Dal' postoje neke slušalice koje mogu dodatno pojačat sound? Ili neka treća varijanta možda?
Vrijedi li to ista? Za 500-600 kn nude fm radio i sve standardne opcije + 2 GB flash memorije...
Mp3 player ne hvata bateriju svaki put,kontakti su zahrđali valjda je baterija iscurila.Par puta sam čistio alkoholom ali za par dana opet isti problem vrijerojatno ponovo korodira.Ima li koje bolje sredstvo od kojim bi mogao očistiti kontakte?
http://www.techdesign.be/projects/020/020.htm Kada mi se bude dalo prevescu vam pa da vam bude lakse. E a jel da da je fora imati svoj vlastiti mp3 player:ideja: :wow:
jel ima netko instalaciju dfx 7 ili serial za osmicu, na pm ne mogu nist nac preko sercha
Razmišljam o nekim "velikim" sluškama za slušanje muzike dok sam doma,s kompa,pa sam tako danas malo prošvrljao po netu i nabasao na Sony MDR-XD100/XD200. Cijena mi se učinila OK,pošto sam se nagledao raznih Sennheisera po 500+ kn,a moram još i neku oblekicu piknut,bla bla :). Što mislite,jel se...
Uskoro kupujem mp3 player. Već kojih 2 mjeseca razmišljam koji. A sad se dvoumim između ipod nana i sony nw a805. Oba imaju kvalitetan zvuk i sve. Samo što na ipodu mogu igrat igrice. Šta predlažete??? THANKS...
Zna li ko gdje se može nabaviti silikonska "torbica" ili bluetooth priključak za sonyev A800 player????
zanima me mp3/4 sa 20gb pa navise, polovni novi svejedno. ako bi mi mogli navest konkretne modele ne samo brandove. mislio sam skupljat jos malo love pa uzet Vision M za 1800kn ili za 1300-1400kn ipod video od 30gb. rade bi uzeo ipod jer vec koristim iTunes i library mi je tu ureden i sve...
Dvoumim se između ta dva uređaja, Ipod sam imao pa znam da ima dobar zvuk ali nisam imao priliku još testirat Zen Vision, pa ako mi netko može dati preporuku, Hvala
Zanima me vaše mišljenje o ovom već pomalo ostarjelom playeru, i tako...:evil: :retard: :sheriff:
Zna netko kaj je ovo?to za djecu,ili?? :respect: Gamars One Station A/V Out : The user-friendly multimedia platform support Play-On-TV function. Plug it on TV for clearer and wider images. Digital Crystal 2.5 Inch Panel : The crystal like panel sized at diagonal 2.5 inch is adapting the most...
Trebaju mi neke ear loop slušalice za "po van". Trenutno koristim Sennheiser MX 550 i izuzetno sam zadovoljan, tako da sam logično prvo u Sennheiser ponudu pogledao, mislim da bi ove trebale biti ok: http://www.ponuda.com/v4/_Ducani_poc.asp?TIP=ART3&id=27302 Mišljenja? Plafon je 300kn
e ljudi, otvorio sam temu... i zanima me tocnost naziva IRivera o kojem se raspravlja. ja sam nasao 3 razlicita naziva a nemogu nac karakeristike za svaki. Nasao sam U10, U10 Clix i Clix, neznam sta je tocno i koliko se razlikuju, po onom sto dobijes ili tako necem....
Imam Sony NW-A805... Kad prebacim pjesme na player,vecina pjesama ili je skroz stisana,ili nema basa,ili..uglavnom pjesme ne zvuce kao u originalu. Probala sam i konvertirat u atrac3,ali opet isto. Mislim da je problem u sonicstage-u,jer pjesme koje su mi bile na playeru kad sam ga...
Ovako imam MP-405 2GB mp4 player i sta god stavim na njega stamo kaze file error, not supported format ili bilo tako sta slicno... Jel ima tko sta takvo i jel ima kakvih problema... Ak ime netko jel moze napraviti upload drivera (i svega sto je hidden na mp4 player-u), moji ne rade, ili ja...
ej ljudi imam problem,pokvario sam iPod,nisam ja ali nije bitno,evo ovako je bilo,dao sam ga mami kad je krenula na put,i ona je spojila sa laptopom,kliknula desnim na novom disku od iPoda u My Computeru,i izabrala restore :) sad nista ne mogu da prebacim na njega a kad ga spojim sa PC om pise samo...
Posto kupujem novi mp3 player,zanima me da li je netko imao iskustva s ovim playerom,ili zna dal se kvari,dal izaziva neke probleme,ima li neke nedostatke? Hvala...
trebam neku preporuku mp3/4 playera do 900kn, s minimalno 2GB. mislio sam si uzet ovaj, ali nisam bas previse upoznat s tim uredajima. http://svijet-medija.hr/Article.aspx?id=13925&sid=154 sta vi mislite?
...zanima me da li netko ima ovakav player... htio bih ga uzeti, a ne znam koliko mu traje baterija... ...inače memorija je 1GB, ima radio, utor za MicroSD, itd. ...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma