Forum namijenjen prijenosnim audio i video playerima, te dodatnoj opremi za iste (docking station – i, kablovi, slušalice za prijenosne player – e...).
39 dolara 1 GB dosta dodataka Meni se cini cool kao pomocni player kada ne zelim nositi neku ciglu van (takav vec imam, no opet bi dobbro dosao :) )
Imam Samsung dvd player ht-q20, i kad pritisnem tipku 'open/close' umjesto da mi izbaci CD van, on napise na displeju 'open lock' i ne dopusta da CD izadje van. Sta je u pitanju? MOLIM VAS POMOZITE!
frend ima u autu ovaj radio http://shop.bi-el.hr/pregled_proizvoda.asp?idProizvoda=334 i ja sam mu snimio na DVD-R spotove i kad je ubacio dvd javlja mu error a dvd je normalno snimljen i na kompu uredno radi čak i kad je u drugi radio ubacio isto ga ne prepoznaje kako da mu snimim spotove da...
Treba mi za ovaj model fw pa ako netko moe nek mi uploda ili stavi link odakle mogu skinuti
http://www.itcomputers.ba/product_info.php?cPath=225_227&products_id=1912&osCsid=088f3e574d0aaa369853e99dbd62859d nasao sam ovaj mp4 na stranici jedne prodavnice u banja luci i na prvi pogled svidja mi se(a praznic isu tuuuuuu :):):)).pa sada trazim strucno misljenje:kakva mu je zapravo...
Htjeo bih si kupiti neki mp3 player. Nebih htjeo kupiti neki kvaliteta vindija, nego nesto kvalitetnije. Imao sam prije neki MS od 256mb..to sam bio kupio prije 3 ili 4godine za 500kn i odsluzio je svoje... Sada ide novi! Koje mi preporuke dajete? I koje uopce marke, htjeo bih recimo da ima...
Uvjeti: Ekran: Lcd u boji više manje ne treba ali ako je CB neka bude malo veći nego na klasičnim MP3 play.. Memorija: 1-2gb Dobar zvuk Lijep dizajn makar dizajn... pa svako ima svoj ukus... Cijena do 500 kn da nije kineski ako je moguće i to bi bilo to znam za iRiver t30 ali mi i nije...
Molim mišljenje što je najisplativije kupiti za auto od cd/mp3/dvd playera u rangu do nekakvih 300 eura
Pozdraf. Imam problema sa svojim nanom (3G, firm. 1.0.3 PC). Do sada sam za prijenos pjesama koristio ml_ipod plug-in za winamp i sve je funkcioniralo izvrsno do prije par dana. Želio sam staviti nekoliko pjesama na njega kad mi je winamp uredno odgovorio error occured while copying. Mislo sam...
vidjeh neki dan ovaj player u dućančeku za kojih dva soma i nešto sitno...onak dobro mi izgleda malo ga gledam...i sad odem na njihovu stranicu i skontam da online cijena je 480€ što je više nego soma i pol kuna razlike... e sad gledam malo na njihovo stranici i vidim da se dobije daljinac u...
Evo ovako , imam Samsungov YP-U1 ( x ) player sa 512mb I sve je išlo super dok mi jednog dana sestra nije iščupala mp3 iz kompa , kad sam ga zatim htio upalit pokretao mi je samo snimajne ( voice recording ) i nisam ništa mogao , čak ga ni izgasit osim pritiskon na reset , nakon nekog čačkanja sam...
Imam, dakle, CZV: M (mozda sam trebao u tom threadu pitati, ali dobro...) i zanima me je li netko imao priliku usporediti kako zvuce ova dva "playera" jedan nasuprot drugog (kvaliteta reprodukcije basova, glasnoca itd.) i kakvi su dojmovi o N91 u tom smislu? Recenzije su mahom pozitivne, ali...
kako se piše o novim ipodovima,mislim da zasebnu temu zaslužuje i novi konkurent clixu2,creative zen.. doći će u 4,8 i 16gb...cijena prvog 100funti,drugog oko 200e... i to je cijena za prodavaonice,dakle bit će jeftinji od clixa... ne nam dal ću uzeti visiona m ili se strpiti i uzeti ovog...
Zna li tko sto o ovome? http://www.hyundai-elektronika.com/MP563V.asp Na akciji je oko 370 kn. Vjerujem da je krs, ali eto... ne izgleda tako na prvi pogled. :licklips:
- dodan iTunes music store na iPhone - iPod Touch je postao novi flagship iPod, cini se da je nesto kao non GSM iPhone, ima wifi i isto sucelje kao iPhone. Moguce je gledati video 5 sati slusati glazbu 22 sata na 3.5 inčnom ekranu. Takoder je moguce surfati, kupovati glazbu i gledati youtube preko...
Sad sam prosao pored t-mobile ducana i vidio iPod nano 4gb za 599kn!?! Bila guzva unutra pa nisam uspio pitati jel to vezano uz koji paket ili slobodna prodaja(u sto sumnjam)! Jel tko zna sta o tome? EDIT: nije nano nego mini evo link...
zanima me kako funkcionira ? besplatan je?
koji i zašto od ova dva?cijena je tu negdje,pa ako ima tko kakvu sugestiju?clix mi se ćini više kao bolji u multimediji a sony na području samog mp3...+nema veze kaj sony koristi sonic-odma da napomenem... dakle koji onda od ova dva--ekran-baterija,jednostavnost svakodnevnog korištenja...
sto mislite o tom mp3 playeru? eo jedan link s malim reviewom http://www.youtube.com/watch?v=aNDVtzHq09o jel ga ima itko i kako je zadovoljan s njim? cijena je 900kn i zanima me da li imate preporuciti neki bolji (1gb). bitna mi je kvaliteta zvuka, slusalica i baterija. :)
Zanima me gdje ima to za kupiti u zagrebu? Za one koji ne znaju sto je to,samo upisite u google ipod socks i stisnite na slike ;) Ja bih stavio ovdje sliku,ali pisem s mobitela tako da mi je svaki kb vazan :) Hvala unaprijed :)
zanima me gdje mogu kupit taj adapter i kolika mu je cijena, ili se moze to i napravit po 'do it yourself' uputama? vidimo sam da je netko sa foruma prodavao home made punjac takav.
znali netko gjde bi mogao kupiti nesto od ovoga tu desnona stranici: http://hr.europe.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=16696
Dakle, kupujem in-ear slušalice i dvoumim se između navedenih. EX51 su skuplje cca 10 kuna, dakle cijena ne igra ulogu. Koliko sam shvatio EX32 su noviji model. Zanima me koje su bolje i iskustva ako ih netko koristi. Za ove EX51 sam čuo da nisu baš kvalitetno izrađene. Jesu EX32 bolje po tom...
ja sam dosta tražio po netu i nigdje nisam našo neki prijenosni dvd sa tv za 1000-1500 kuna. našo sam jedan za 1000 ali nemam povjerenja jer je neka ljeva firma elit. i našo sam jedan ali idu AA baterije pa mi ne odgovara. pa ako mi neko može pomoći ali da ima TV I DVD, da se može montirati u...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma