Forum namijenjen prijenosnim audio i video playerima, te dodatnoj opremi za iste (docking station – i, kablovi, slušalice za prijenosne player – e...).
Kalendar, to-Do lista i igre uključene...:) The new super-slim iPod once again redefines what a digital music player should be. It’s lighter than 2 CDs, can hold up to 7500 songs, and downloads music at blazing speeds. Now you can take your entire music collection with you wherever you go. It...
Ovaj MP3 player oblikovan je za nostalgičare kojima nedostaju kazete. Ukoliko se želite razlikovati od drugih, nema boljeg načina od ovog MP3 playera. Oblik kazete nije samo oblik, jer možete odvojiti slušalice od playera i staviti ga u bilo koji kazetofon i stisnuti play. Čut ćete glazbu koja...
Panasonic je najavio 2 nova pleyera koja bi se na tržištu trebala pojaviti do 01.06. ove godine.. Radi se o SJ-MJ17 koji dolazi u 3 razičite boje i limitiranom izdanju SJ-MJ18 koji će biti dostupan u 20 različitih osebujnih covera! Pa pogledajte ovdje kako izgledaju i koje su specifikacije... ...
stvar je u tome da u petak imam rodjendan, NE MISLIM KUPIT NOVI MOBITEL JER P800 košta 850EURA!!! nego ču kupit mp3 player samo neznam dali je bolji minidisc ili sa sd karticom... sd player je manji, ali sd kartice su skupe... ako neko ima iskustva stim, može neki prijedlog...
Trideset gigabajta više za sto dolara manje - NOMAD Jukebox Zen MP3 player tvrtke Creative nadmašuje dosadašnjeg rekordera, Appleov iPod. Trenutačno je najprodavaniji uređaj za reprodukciju MP3 glazbe u SAD-u. NOMAD Jukebox Zen stoji 399,99 dolara, podatkovni kapacitet mu je čak šezdeset...
Sony MZ-N10 is the world's smallest and lightest NetMD Type-S DSP MDLP MiniDisc recorder (as of 09.01.02) with improved MDLP recording (DSP Type-S). Unit is Sony's anniversary model celebrating the 10th anniversary of the MiniDisc format. Four new developments making MZ-N10's light weight and thin...
Presenting the revolutionary Creative NOMAD® MuVo™, our unique, ultra-compact, 2-piece hybrid player. NOMAD MuVo offers fantastic sound quality as an MP3 player and unparalleled versatility as a data storage device. It's based on a finger-sized 64MB MuVo Memory™ module that can store data files or...
Samsung je predstavio uređaj za koji tvrdi da je prvi MP3 player koji nudi mogućnost surround reprodukcije zvuka. Yepp YP-55 podržava SRS Labsovu tehnologiju simulacije surround zvuka, nazvanu WOW, koja obrađuje stereo kanale kako bi zvuku dala dojam trodimenzionalnosti. Uređaj...
koje mi slusalice preporucate za walkman? moraju imati dobar bas! kakve vam se cine sony groove?
Ovak...kupila sam si mp3 discman neki dan i dobila sam punjač za njega, za šta on točno služi? Samo za slušanje bez baterija ili? Druga stvar stavila sam dvije nove (AA) baterije i nakon dva dana slušanja od nekih pola sata do sat vremena mi je pisalo low battery...stavila sam druge dvije nove (iz...
Sharp MD-DR7 Main features & functions: Sharp MD-DR7 is Sharp's new 2002 MDLP 24bit MiniDisc recorder with the world's first "Mobil 1-bit Digital Amp" and world's longest playback/record time of up to 120 hours playback time in LP4 mode and 64 hours of record time (as of 11.02). For the...
U novicama popljuvaše konkurenciju preskupom iPod-u; kao katastrofa zvuk i slično, pa na što sad potrošiti novce???
Ok, first of all, I know very little about this thing. If you don't see it here, I don't know it - so please don't send me email asking for more details. I don't have them. Honest. So anyway, Swedish firm Neonode put out a press release today talking about their new N1 mobile device. It is a...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma