Forum namijenjen prijenosnim audio i video playerima, te dodatnoj opremi za iste (docking station – i, kablovi, slušalice za prijenosne player – e...).
Mislim da je ipak bolje ovo drugo. Ako imam hrpu CD-ova, a MP3 playeri nisu velikog kapaciteta. Iako postoje i oni od 20gb, ali neam toliko love...
kako vam se cini taj mp3 player? vidjela sam njegov test u Vidi-ju i pise da ima odlican zvuk, dobar dizajn i opremljenost.
Odlučio sam kupiti mp3 player iRiver IFP-795 512 MB u diskontu24 za oko 1100 kn (baterija AA). Zanima me koji baterije i koji punjač za baterije bi bilo najbolje uzeti? Baterije bih koristio za mp3 player, daljinske, sintizajer i digitalni fotoaparat (kojega imam u planu ubrzo kupiti).
Gdje ih ima nabaviti i koliko koštaju?
ima li kod nas gdje za kupiti neki dobar mp3 player ne prevelike cijene,ali s mogucnoscu spremanja podataka na memorijske kartice?512mb je premalo
MEne tj. moga prijatelja zanima jedna inf. od svih playera,koji od njih ima najbolji prijem pri snimaju diktafona ..(recimo da se nalazimo u sali u kojoj su predavanja) . Hvala
MP3/WMA player, prijenosni, CREATIVE NOMAD JUKEBOX ZEN NX, 60 GB 2.126,24kn MP3/WMA player, prijenosni, CREATIVE NOMAD JUKEBOX ZEN XTRA, 30 GB 3.079,00 kn Sta ne valja u ovoj slici? Zasto je 60 gb jeftinije od 30gb? Jel istina da su jako tihi u reproduciranju glazbe?
Da li mi netko može sta reci o ovome playeru..... PUNO HVALA ANTONIJo
Pozdrav! Vec neko vrijeme planiram kupovinu prijenosnog mp3 playera sa 256-512 MB memorije. Zapeli su mi za oko neki modeli u HGSpotu ali nemam nikoga da mi da savjet iz prve ruke, da ne bih kupio macka u vreci. Znaci ono dao bih do 1000 kn. Vec sam pogledao jedan thread prije moga o mp3...
Među naglavne MP3 playere konačno su stigle i sunčane naočale s ugrađenim digitalnim sviralom. http://www.vip.hr/sp/d_show?idc=1593318&idnews=5109614
ovo je prvenstveno namjenjeno cyberphereu, jer on ima ipod, ali i za vas sve ostale koji znate nesto o tome. kakav dodatni software postoji, postoje neke hakerske fore...?
kakvi su iriverovi playeri? našao sam jedan u sloveniji s strašno dobrim karakternim osobinama(pregled slika,texta,ekran u boji,radio,diktafon) za bijednih 2500kn! h340 je model! mislim,zanima me oćul' ga moć čut u tramvaju? ono-jel zvuk žešći il je papak? samo to!
znam da je ipod najbolji,ali mene zanima dali mogu obične mp3-ce stavljat na njega il je on samo za iTunesove mp3ce podešen! čuo sam da postoji neki software - harmony - pomoću kojeg to možeš! ako neko može pomoć...
...Chelex upravo puni iPod mini :evil:
Namjeravam kupiti ovaj uredjaj pa me zanima ima li ga itko tj. kakva su iskustva korisnika? P.S. Postoji li na nasem trzistu ijedan slicni uredjaj koji ima cijenu do 1500kn? :confused:
Pozdrav! Fakat mi je vec dosadilo ko tele gledat kroz prozor dok se svaki dan vozim po 3 sata u vlaku... Htio bi si kupit nesto da mi svira. Al imam trilemu. Sto je najbolje uzet? Discman koji svira mp3? (Vidio novi sonyev model, ljepi okrugli, sa daljinskim i punjivim baterijama, NE...
Prekrasno ali kod nas dođe 2400,00 kuna... I SD 64 MB što je po meni premalo... A sad dimenzije 44.3 x 44.5 x 15.8 mm... Ugrađen je WMA i MP3 dekoder... ...ima sve što se može zamisliti vezano uz ovaj tip uređaja...
sta mislite ima verzija u 128,256 i 512 mb cijene su 140,200 i 300 dolara! ima sd slot, fm radio, moze snimati sa radia na kraticu!
Za 100 eura, el to valja sto? Preskupo?
imam mini disc, sony n710... stvar je prva liga... ima li tko slicnu stvar.. cito sam temu jednu ovdje o usporedbama s ostalim prijenosnim pleyerima (cd, mp3...)... itd. uglavnom u toj temi je napisano puno glupih... md -ruls, jedino je ipod uber!
Dakle glasajte i pišite (obrazložite - ovo mi zvuči ko da slušam profu iz hrvatskog) kojoj tehnologiji muzičkog zapisa tj. playeru tog zapisa dajete prednost. Prvenstveno mislim na portabl playere ali može biti i muzika "za po doma". SACD i audio-DVD, za koje još ne postoje komercijalni portabl...
...i ima li tko podatak postoji li nešto slično u formi ovih USB stickova???
Da li netko ima informacija o ovom diskmanu "iRiver iMP-350 SlimX"? Najvise me zanima da li ga ima kupiti u RH, jer ga ja nisam uspio pronaci, a sto se tice kakvih informacija ono iz prve/druge ruke ako imate koju samo dajte jer debelo razmisljam o kupnji pa se ne bi ti o zahebati :) Aj fala...
Danas mi dolazi :jump: Bit ce neka recenzijica:)
U NETcom trgovini računalima(robna kuća RI 2. kat,Rijeka) sam naletio na jako povoljne prijenosne MP3-CD-DA playere tvrtke Napa. Model DAV 314-G Osim navedenih podataka na linku,ima: 2-redni ekran+status ikone,sa pozad.osvjetljenjem,cijena 486,67kn(438 za keš)...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma