Forum namijenjen prijenosnim audio i video playerima, te dodatnoj opremi za iste (docking station – i, kablovi, slušalice za prijenosne player – e...).
Apple će 7.9. održati event za medije na kojem će se navodno predstaviti novi iPod. Iako se već gotovo sigurno zna da će iPod mini dobiti ekran u boji i biti baziran na flashu a ne hard disku i da će povećati kapacitet za iPod Shuffle, još nije sigurno kakav će novi iPod biti, hoće li podržavati...
imam zasve vas dva pitanja: 1. sto mislite da li mi je bolje uzet ipod 20 gb color za 2650 kn ili ipod 40 gb non color za 2800 kn. 2. Sto sve dobivam u paketu s ipodom (da li se dobiva prikljucak za napajanje preko gradske elektricne mreze ili samo preko usb-a)
nakon stvarno dugo vremena razmisljanja, mislim da cu uzeti ipod mini od 6GB ... ne znam za boju jos, ali zanima me par stvari od vas koji imate taj player: #1: da li ste zadovoljni? #2: da li je bitno imati uz mini i docking station? #3: kak ide ono s baterijom kad "crkne"? koliko kosta...
Ipod mogu u trstu nabaviti po 2300 kn ali sa monokromatskim ekranom a sony u u vemilu za 1900 kn pa sto misliti da li mi se isplati dati vise novca za ipoda
dakle,koji je po vama najbolji izbor mp3-a od 4-6 gb,zasto,kolko dode i di ga ima za kupit e i koji mp3-i imaju onu opciju da ga spojis sa linijom il s necim i da snimis kaj svira na njoj
u najezdi svakakvih mp3 playera onih sa flash memorijom do onih sa hard discom, discmani polako odlaze u zaborav, cijene im padaju, ali ima ih super dobrih i lijepih. ja sam eto u besparici, ali mogao bi si priustit jedan takav discman sa reprodukcijom mp3-a, cijenom do 500kn, ili lagana...
mp3 player Tangent Jukebox 1GB mp3 i WMA digotalni diktafon grafički LCD zaslon košta 880,00 kn jel ko imo iskustva s proizvođačem i kakva su bila
evo još jedne vrlo zanimljive i impresivne stvarčice iz irivera. video/mp3 player sa flash memorijom,touchscreenom i bežičnim daljenskim upravljačem. ( http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=65469 )
Ovak. koji? zasto? koja cijena? da li postoji ipod s 20GB i gdje i po kojoj cijeni ga je moguce nabaviti?
U Jutarnjem prilogu OnLine tekst o logitechovim iPod bezicnim slusalicama za samo 85kn, slusalice su zakon, plavozuba tehnologija, kontrole na samim slusalicama!!!! Reko da malo poblize vidim na netu kakove su reakcije i kako bi sto prije dosao do njih, kad ono prvo izenadjenje svi ih pljuju...
kao što se može zaključiti - kupujem si MP3 player i naravno da se dvoumim oko kojeg da uzmem... sad, ne treba mi neki u rangu iRivera ili Ria jer su mi ti jednostavno preskupi... tražim player s 256 memorije do oko 650 kn... malo sam istraživao i našao sam ova tri u HGspotu:
Ljeto dolazi spremamo se na more i vrjeme je da se pocne pripremat neka muzika za dole. Kako mi se vise neda zezat sa mojim minidiscom (traje dok se muzika prebacuje, a muzike ima hrpa) mislim kupit nesto novo,bolje. Gledam malo stvarno bogatu hgspotovu ponudu mp3 uredjaja i naletio na ovo cudo od...
Otkad je iskon podjelio male iPode u raznim oglasnicima se prodaje za dosta povoljnih 600-700 kn!
mogu sa zadovoljstvom reci da sam postao zadovoljan vlasnik doticnog modela!
Alo ekipa... Imam problemcinu... Kupih minija i sad... instaliram iTunes i sve ok... problem nastaje kada ukljucim iPod (kad ga spojim sa kompicem). Tada se automatski javlja greska kod iTunesa, jer mi se odmah pojavi onaj mali usrani ekrancic od windowsa sa onim erorom (send error, don't...
evo doso je novi ipod mini, ima 6gb, 18sati playanja i cijena u austriji mu je 250€ stari mini je pojeftinjen na 200€ sto kada odbijete merverstojer koji dobijete nazad ispada cca 1200kn!!!!
Olympus se pokušava progurati na tržište mp3 playera sa ovom zgodnom stvarčicom . Riječ je o mp3/video playeru sa 1.2 mp kamerom. Zanima me ima li ga itko ili je tko što čuo o njemu. Kakva je reprodukcija, koliko mu baterija traje, kakav je display...?
Evo jednog univerzalnog fm predajnika za auto! FM predajnik omogučava odašiljanje glazbe na FM radio sa bilo kojeg uređaja koji ima standardni izlaz za slušalice/Line out (3,5mm) npr. USB, MP3 playeri, CD playeri, Mini-disc playeri, walkmani, prijenosna računala,......
Koji player je bolji, Creative MuVo N200 Micro (256MB,850kn) ili iRiver IFP-790(256MB,850kn)? Jeli ima netko takve playere? Jel istina da su Creativeovi playeri tihi? Samo bez komentara o količini memorije. Thanx
Ovak nešto me zanima pa molim savjet: MP3 player, prijenosni, DIGITBALL, memory key 256MB, USB 2.0, srebrni, UltraSlim, aluminijski slika: cijena: 713kn http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=11026
Ima li netko iskustva sa MURO MR-100 mp3 playerom (999 kn), ili je bolje uzeti neki drugi player. MP3 player + FM predajnik + Memory key USB, prijenosni, MURO MR-100, 256 MB Opis: MURO, player koji u sebi ima baš sve i kojega može uživati baš svugdje gdje postoje zvučnici. U njemu su ugrađeni...
Ima li netko konkretne iformacije o tome da li bih ja lovio ikakve radio stanice kada bi uzeo DAB radio tu kod nas u hrv... koliko znam u americi to funkcionira, a ima nešto i u UK-u i Njemačkoj...
evo dvoumim se sta da odaberem. ovaj zaJEBani sporty model od msi sa svom silom opcija ali i manjom memorijom(256 mb) ili pouzdani korejski digitball sa, kako kazu u pcchipu ,odlicnim zvukom malo manjim mogucnostima ,ali i vecom memorijom(512 mb). cijenu su im slicne.oko 800-tinjak kuna. ajde...
http://www.xdrum.co.kr/english/main/main.htm Šta kažete na ove spravice? Kolor ekran, dva vanjska zvučnika 350+350(mW), lampa(?!), FM broadcasting, text to speech(staviš knjigu u txtu na player i on ti ju čita!!). Zanimljivo....
http://www.apple.hr/scr/apple/hardware/ipodshuffle/ sta kazete, meni je super, cak je i cijena ok. jedino kolko vidim nema ekran, sto je od velike vaznosti ako imas preko 32mb
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma