Forum namijenjen prijenosnim audio i video playerima, te dodatnoj opremi za iste (docking station – i, kablovi, slušalice za prijenosne player – e...).
U ponudi VE-Mila sam našao dotični MP3 (i video) player po cijeni od 540 kn za verziju od 512 M (805kn/1G),što mi se čini odlična cijena za navedene mogućnosti a i po izgledu sliči na APPLE-ov iPod,pa me zanima ima li tko navedeni player i kakva su mu iskustva s njim ? :guitar: Cool Sources...
Imam Muvo V200 i ono sto snimim s ugradjenim mikrofonom ispadne uzasno tiho, cak i kad snimke slusam na playeru. Da bi se snimka normalno cula na zvucnicima, moram pojacat (gain) "sirovi" signal za nekih 15-20 dB. A onda se cuje tupkanje i pucketanje u pozadini. Mislio sam da je sve to normalno, a...
bok, moje pitanje je koji da si kupim mp3 player? imam sada iriver h10 i nisam zadovoljan. njegov software je jako los. htio bi ga prodati i kupiti si nekog drugog, ali kojega? jel mi mozete neke preporuciti? i za koliko love bi mogao dobiti za irivera? dankeschön
bok svima, da li netko zna koji je mp3 player između ostalog dobar i za vrijeme jogginga i koje su slušalice najbolje za to. hvala unaprijed
jel ko čuo za mp3 watch...
Napokon sam izabrao mp3 (bar mislim)ali imam jos nekih pitanja vetanih za sony mp3-e. Frend mi je rekao da sony-i nemaju mogucnost drag and dropa nego da se muzika prebacuje pomocu programa. Kakvi su sonyi po kvaliteti. Hvala
kupujem mp3 player za koji zelim da mi dobro sluzi i kao USB, da ima super zvuk... oba ova playera su super, al me zanima, po vasem misljenju, koji je bolji. i sony i iriver imaju super zvuk, čvrsti su, imaju radio, snimanje radia (koje mi bas i ne treba).. ...
Ovako, htio bih kupiti jedan od sljedećih uređaja: Sony NW-A3000 ili A1000 Creative Labs zen Touch Sony NW-HD5 Samsung YH - 925 iRiver H320 iAudio x5 Philips HDD 1620
evo imam pitanje i trebam pomoc planiram kupiti usb (flash) mp3 player (256 il 512mb ) pa bi molio da se jave ljudi sa iskustvima te da mi pomogu pri izboru najboljeg . okvirna cijena cca 700kn . najbitnije mi je KVALITETA ZVUKA . to je ono sto mi najbitnije , da je stvarno kvaliteta a ne da...
hej svima.. ..znam,znam da su gotovo sve riječi o ipodu već rečene i izgovorene iz svih mogućih aspekata i pogleda no ipak..obzirom da je riječ o prilično velikoj investiciji još uvijek sam u nedoumici - kupiti nano koji ima flash memoriju ili uložiti malo više love i kupiti video sa HD u vezi...
Ovakoc, formatiral sam usb 512mb, al sam stavil na FAT umjesto FAT32 (ne pitaj zake..). Sad imam 379mb...kak da vratim na 512? Jel ima koji program "ala" fdisk za Usb memorije?
U prilici sam uzet navedeni mp3 player po 1500kn, a kako sam odustao od n91, velike su sanse da ga i uzmem. Citao sam po forumu da je zajednicka mana svih Sony mp3 playera problematican prijenos glazbe sa kompa na player, zanima me da li je to bas velik problem, te kakvo je vase misljenje o ovom...
Kao sto naslov kaze trazim nesto kao "m:robe 500", sa 20 gb, po mogucnosti touch screen , kamera obavezno, za razliku od olympusa da ima video player, mp3 se podrazumjeva ... i to sve do 500€...
Napokon da sam i to piknuo. Nakon nešto više od godinu dana druženja sa Creative Zen Touch od 20 giga, ponovio sam se sa novim playerom istog kapaciteta, ali drugog proizvođača. Kako su mp3 playeri postali više od običnih mp3 playera, tako je i ovaj jedan u mnoštvu koji će se vjerojatno izdići iz...
Ovako:Posudio sam od frenda neki schneiderov mp3 player od 256mb,ono sutra idem vlakom na dalji put pa sam uzeo da lakse prespavam vecinu puta:) ,e sad ja njega ustekam u usb kompa i on se upali i napise na playeru ready ali na kompu se isto cuje da je spojen no izbaci samo da je hardware spreman...
naime, ovaj sam player kupio u njemačkoj kćerci za novu godinu i isti radi izvrsno, ali nema komunikaciju sa PC-ijem. Prvo sam mislio da je problem u driverima ili PC-iju ali sam provjerio na nekoliko strojeva i ustanovio da je problem ili u playeru ili u kablu (komunikacija putem kabla) ako neko...
Zanima me ima li netko iskustva sa ovim playerima, s obzirom da razmatram kupnju jednoga. Iako je kod nas ponuda vrlo slaba. Ili neki savjet za neku vanjsku stranicu, gdje je velika ponuda.
U ponudi HG Spota se po cijeni od 1015,00 kn pojavio MP3/WMA/FM/Video player, Cool Sources MPT4, 1 GB.Po navedenim karakteristikama izgleda odlično,pa me zanima da li ga je možda netko nabavio i ako je, kakvi su dojmovi ? FM+MP3+USB 2.0+MPX+E-knjiga flash disk + Snimanje + A - B ponavljanje MP3...
Zna li netko gdje bi mogao kupiti slusalice(bube) za mp3 s konektorom od 2.5mm????Nema hg-spot,hama,aotronic...!!! Hvala!!!:thumbup
- portable MP3/WMA player with FM radio, - multi-codes file supported - MP3/WMA, - 512 Built in Memory, - SD/MMC extension slot, - ID3, - Built-in FM-tuner & FM recording function, - Tuner frequeny response, - 20 preset stations, - Digital Voice Recording, - 6-mode equalizer,
Vidio sam da u Zagrebu ima kupiti FM transmitera za IPOD, sad me zanima jel bi oni radili i na nekom drugom playeru jer vidim da se uštekavaju u Ipod pomoću 3.5 mm konektora, kao za slušalice. Mislim da bi onda taj FM transmiter radio i na drugim playerima????:confused: :confused: :confused:...
gdje ima za kupiti iPod nano,bio sam u mac galeriji i kazu da nema nigdje!!!a ja bi bas NANO-aa!!!!! pomagajte
Imam gore navedeni player, i htio bih instalirati internacionalnu verziju firmware, ali na creative-voj web stranici nemaju firmware za moj Mp3 player, zanima me dali mogu instalirati FW od kojeg drugog MP3 playera?
mp3 player 299kn.;D
bok! zanima me da li je netko kupio gore navedeni player i da li je zadovoljan? inace sam planirao kupiti ipod mini 6gb za nekih 2300kn, ali ovaj olympus kosta 1700kn, a ima 5gb i to mi se cini ok ... a sad, da li netko zna vise? hvala!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma