Usporedbe, strani operatori, tehnologija, opće teme, teme koje se tiču dva ili više operatera...
Ukrali su mi mobitel i zajedno s njim karticu. Sad me zanima mogu li ja dobit ponovno taj isti broj i mogu li zablokirat tu karticu kod njih. Idioti su zvali s moje kartice curu tako da moram tražit i ispis brrojeva. Zna li netko šta trebam napraviti u vezi s tom pretplatom, pošto je neradni dan a...
Evo ukratko malo sam gledo ponude mobitele od TELE2 i zasad mi je zapelo za oko Motorola W510 i sad imam par pitanja... :D recimo kad idem kupiti Motorola W510 jel plačam baš 695 kn za njega što se tiće pretplate ??? i kolika je pretplata pitam jer vidim 48/85kn ??? ...
Ispricavam se ako se tema nalti u krivom PDF-u... Evo imao sam problem na Samsung E330, ovako... meni neki covjek posalje poruku. Ja dobijem odgovor za 10min, a trebalo je za 5min. Evo sada sam dobio poruku, pise primljena: 20:01, a zazvrco mi je mobitel u 20:05, i tada sam ju tek dobio, ali...
Imam jedan problem... Naime, prilikm pozivanja na gore navedenu mrežu i gore naveden pozivni broj te odbairom svog traženog broja (format 0035841******) Finska mi mreža ljubazno odgovara kako traženi broj ne postoji. Problem je u tome što sam 100% siguran da postoji (a kako bih provjerio unosim...
..."...valjanost vase kartice je istekla" Naime; dosta mjeseci nisam nadoplatio karticu od simpe; sad mi se javlja to kad pokusam nazvati bilo koji broj iako imam 0 kn na racunu. Ako nadoplatim karticu, da li i dalje vrijedi...?
unaprijed isprike ako ima tema ali nisam našao, zanima me dali je moguče kod kojeg operatera odabrati neki broj po želji koji nije zlatni i kako to postići? nešto tipa 09xyzpxkxx zvao sam szk i oni kažu da je nemoguče, no spreman sam platiti i nešto više, kome da se obratim?
Bio sam 3 mjeseca pretplatnik kod jednog operatora, prekinuo sam pretplatu prije isteka treceg mjeseca, ali posto je ugovor na minimalno 3 mjeseca morao sam platiti pretplatu i za taj zadnji mjesec. Pretplata je pocela 29.6.07. i raskinuta je 13.9.07. u njihovoj poslovnici (makar su tek 18.9.07....
Ovako... danas mi je frend pokazal jedan jako cudni broj... naime sve je besplatno, javi se tip i razgovaraš se s njim, i to besplatno... broj je 935552... a ak bolje pogledate na tipkovnicu od mobitela to tvori: ZELJKA... ima varijanta sa ZELJKO... ima i verijanta 93656 (ZDENKO)... sad...
Dakle, samo par dana nakon Tomato-a i njegovih 0,47 i 0,39 kn/min (ovisno o nadoplati bona 50 ili 100 kn) TELE2 sa Tarificom odgovara, ovaj put sa malo vise od 1 lp razlike :) Dakle: Tomato 0,47kn/min i 0,27 SMS (aktivacija bonom od 50kn) 0,39kn/min i 0,27 SMS (aktivacija bonom od...
Dakel ovako:Gledao sam malo Vip, simpu i tele 2 uspoređivao, najgore mi je kaj sve bitne stvari pisu najsitnijim slovima negdje na dnu stranice, katastrofa. Neznam šta da odaberem, Trebao bi najeftinije pozive samo prema jednom broju,ako je ikako moguće bez ograničenja (nešto kao tulum).Nije...
Evo ovak....Zanimaju me vaša iskustva s pretplatom.Isplativost svega (budući da su uređaji nerijetko upola jeftiniji),koji je operater bolji itd...PUNO HVALA
Pozdrav, od samih pocetaka imam Vip, no vise nisam zadovoljan njihovom uslugom/cjenom. I jednostavno zelim promjenit operatera ali moram si ostaviti broj telefona. Tko mi to moze ponuditi? hvala!
E ovak nisam imo pojma di da stavim ovu temu a ni kak da ju nazovem pa ak modovi hoce preimenovati i premjestit temu ak nije dobro nek to slobodno ucini....:crazy: Frend ima k610 i isao je na net sa mobom i od kad je otisao na net svaki tjedan mu stize jedna poruka na mob koju mora do kraja...
Zanimljivo je pogledati kartu pokrivenosti VIP i T-mobilea na njihovim stranicama za otok Kornat. Prema tim kartama izgleda da je taj otok sasvim dobro pokriven, posebno od strane VIPa. A znamo što se u zadnje vrijeme govori!! "Da nije bilo signala!" Pa onda jel naši dični operateri falsificiraju...
imam dakle problem, curu mi već neko vrijeme na mobitel provocira neki tip, šalje joj poruke uvredljivog sadržaja i slično, znam koji je broj, ali nemogu nikako saznati tko je vlasnik, probao sam u VIP imeniku ( broje je 091 ) ali ne pronalazi ništa... kad ga zovem na mob lik šuti, nakon čega...
Mislim (ustvari siguran sam) da ovo ljeto i T-Mobile i VIP rade budale i kretene od svojih korisnika. Jer kako drukčije objasniti Vipovu ljetnu akciju Easy tarife gdje su pozivi prema svim mrežama 0,91 kn+uspostava poziva 0,25 kn kada znamo da postoji knock out(0,49 kn+0,25 kn).Stvarno su se...
Zanima dali ja kao pretplatnik t-mobilea mogu prijeci na tele2 iako mi jos traje pretplata (jos nekih 2mjeseca), te uz to uzeti novi mobitel po jeftinijoj cijeni???:dunno:
Bok "folks".... da malo otvorimo temu i "oci" ljudima,koji mozda nisu znali sta operateri u inuzemstvu nude ..... evo mali dojam; zemlja: operateri: T-Mobile,Vodafone,E-Plus,O2 provideri(na bacanje):debitel,telco,base,mobilcom,talkline...itd.
ako se odjavim od preplate, da li isti broj mogu koristiti kao prepaid?
kad smo vec kod frekvencija moze li mi netko reci sta je to radijska frekvencija i zasto pretplatnici placaju mjesecnu naknadu za to a prepaid korisnici ne
da li je moguće da se sazna uskraćen broj netko me zove po 15 puta u sat vremena i šuti.to mi je malo dosadno i zanima me da li je moguće nekako pronaći tu osobu!
Izvor: http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=9aaa68dd-9942-48db-88ec-84f5909a8367 Stranice Telcro-a: http://www.telcro.com/hr/index.html
svake godine letujem u HR, i vec mi je dosadilo da mi racun nakon toga zbog roaminga bude veci za 300, 400kn pa bih kupio prepaid karticu (vip, t-mobile, tele2...). Kod koje mreze je period izmedju 2 dopune najveci? Ili sta da uradim da mi kartica ne istekne u roku od 6-8 meseci
Kako znati tko se prebacio na drugog operatera a tko ostao na istog, i sto je najvaznije, kako se to naplacuje???? Recimo, da moj prijatelj prebaci broj s 091 na 095, i zaboravi mi to napomenuti, a ja ga zovem s 091, da li ce mi se naplatiti kao poziv unutar mreze, ili prema van???
dali operateri snimaju razgovore i poruke i koliko to traje npr ako neko nekom prijeti da se moze preslusati snimka sa servera kao dokaz da i netreba im puno prostora ,nekoliko stotina terabajta ako jedan poziv ima baud rate od 12kbit/s
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma