Usporedbe, strani operatori, tehnologija, opće teme, teme koje se tiču dva ili više operatera...
Primjetio sam da ima dosta postova u kojima se raspravlja koji operater i tarifa je najisplativija, stoga sam si dao truda i stavio na "papir" neke od tarifa koje nude operateri, meni najzanimljivije s obzirom da i ja namjeravam prijeći na novog operatera i pretplatu, nadam se da će vam ovo barem...
Pozdrav! Sve više ljudi vidim da se prebacuju na Tomato,ponajviše zbog cjena poziva i poruka. Tako se je frend neki dan prebacio i zadrzao stari 099 broj. Ima li jos netko takvih iskustava i što mi preporučate? Koristim Simpu tj. nemam pretplatu. Hvala.
Pozdrav, ima li neki operater neku tarifu koja bi pruzala navedeno u sklopu pretplate i odredjenog tarifnog modela?
kupujem htc desire, vec sam se odlucia za i300 u t mobile-a no oni trenutno nemaju mobitel u ponudi pa sam se odlucio malo razgledati. I sad se nemogu odluciti: Tele 2: Cijena mobitela 495 kn T mobile: cijena 998kn; i300=mjesecna naknada 300kn 300 min, 150 poruka 2gb i 90 sati...
Rasprava o tome kako i kada registrirati sve korisnike traje već neko vrijeme, i dok su službeni odgovori operatera mnogo blaži, neslužbeno tvrde da je riječ o velikim pritiscima OTC-a koji želi da im se omogući što hitniji nadzor. Ravnatelj OTC-a Dinko Majić tvrdi pak: – Samo provodimo zakon, a...
Želio bih pokrenuti temu o iskustvima poslovnih korisnika s mobilnim operatorima (o čemu baš ne nalazim članaka na ovom forumu). Radim u javnom sektoru i već više godina godina kod T-Mobilea (tj. HT-a) koristimo uslugu virtualne privatne mreže (VPN) s oko 20 mobilnih priključaka. Ja...
Do sad sam koristio Telenor-ovu karticu, jos je imam u ladici, kupio bi nadoplatu racuna za npr. 500-600 dinara i dobio par sto megabajta, iako je kartica voice, a ne data. Stavio bi je u AjFon i pokrenuo (legalno kupljeni!) myWi, te sa laptopa surfao po netu iz cijele kuce... A sad vidim da se...
Koliko stvarno vaš operater naplaćuje internet promet? na stranu to koliko košta na papiru, X kuna 100KB. Već druga caka po kojoj internet ispada i 100 puta skuplji zbog jedne "sitnice" a to je obračunska jedinica. Baš gledam račun od Tele2, i nevjerojatno koliko za jednog surfanja ima paketića...
Pozdrav. Krajem ljeta idem u Španjolsku i ondje cu ostati malo duze pa bi me zanimalo koja je najjeftinija Španjolska mreza koju bi mogao koristiti za pozive prema Hr. Jel je netko mozda koristio??
Najbolja kartica kada je upitanju putovanje. Ne morate da razmišljate koja je najpovoljnija kartica kada putujete negde preko. Ima dosta zemalja u kojoj je besplatan dolazni poziv,brojka je sada dostigla 120 zemalja. Pogledajte i koliko košta kada Vi pozivate. Kartica nema ograničenje tako da...
Ima li koji od operatera video poziv? Vidim da svi mobiteli imaju prednju kameru i zapravo se naglašava u marketingu kako ima prednju kameru za video poziv i zbrajaju se megapikseli - ali nigdje nema videopoziva... Pa si sada nešto mislim, ovo je 2010 godina, skoro 2011 a još uvijek raspravljamo...
Je li bolje kupiti desire u vipu ili u tele2 sa pretplatom uz mjesečnu potrošnju oko 150kn? (naravno sada računam potrošnju oko 200 zbog interneta)
Pozdrav! Samo jedno kratko pitanje, posto sam naisao na svakakve informacije u ovom i drugim forumima... Koja mreza ima najbolju pokrivenost poziva?
Poz, Mozda bi presao sa VIPme prepaida na Tmobile pretplatu, napravio bi prijenos broja, znaci da mi ostane 091... Sad me zanima ako prijedjem i ako me netko zove da li mu se prije uspostave poziva javi onaj automat i kaze 'osoba je presla na drugu mrezu blabla' ? Znam da je to prije bilo, a...
dakle imam VIP i želim preć na tele 2 ali mi treba PUK za prijenos broja ... pošto sam izgubio karticu sa pinom i pukom ne znam kako mogu saznati PUK moje kartice ?
Kako sam nedavno nabavio BlackBerrya malo me živcira nemogućnost korištenja BlackBerry internet usluge a i sama data ponuda u Tele2. Razmišljam si da ako Tele2 ne ponudi neku bolju tarifu za surfere do isteka ugovora (do 7.6. mi traje) napravit ću prijenos broja i otić kod nekog drugog operatera -...
Kaj mislite koja je bolja tarifa? Kikiriki imam sad i nije loša sam kaj u zadnje vrijeme imam problema sa tele2 signalom i ljudi me nemogu uvjek dobiti. Gledao sam mrak tarifu i cini mi se ok
Otišao bih s Tele 2 jer je signal kod mene u sobi jedva jednu crtu a a nekad ga ni nema,sve to odkad su ukinuli ono da se ide preko T-mobile-a. Najverojatnije bi prešao na T-mobile ili na Tomato. Znam da se preko Tomato-a ne može surfati ali zanima me da li ja mogu surfati preko wirelesa(imam...
Imam jedan problem.....idem uskoro na brod navigati, e sad treba mi roming i zanima me koja mreza vip,tmobile,tele2,tomato itd... imaju najbolju pokrivenost u inozemstvu...?? Ako netko ima iskustva ili slicno... hvala
Procitala sam vecinu usporedbi na forumu, ali ipak imam pitanje pa otvaram ovu temu. Ja i suprug imamo na T-mobile aktiviranu Flex obitelj 200, a obzirom da je on cesto i izvan RH racun nam se penje i preko 700 kn mjesecno. Ja najvise saljem sms pa moj dio racuna iznosi redovno ispod 100 kn. On...
Kako dobiti posao u VIP-u ili T-mobilu? Tako ja do prije neki dan sjedim i razmisljam, kako bi bilo dobro radit u jednoj od ove dvije tvrtke. I onda se zapitah kako se tamo upada?! Naime,ja do sada nisam nigdje vidio neke natjecaje, ankete niti bilo sta po cemu bi mogao zakljuciti kako se tamo...
Pozdrav svima! Hitno mi je ovo, a naslov teme sve govori. Dakle, imam pretplatu Vip, komplet 100 tarifu u koju imam uključenih 50 poruka i 60 min poziva mjesečno. Trenutno mi je ostalo 5-6 poruka iz tarife, a ne smijem prekoračiti, jer mi starci plaćaju pretplatu :D Budući da imam doma još...
U današnjem Večernjaku: http://www.vecernji.hr/vijesti/ucinak-vladinih-nameta-skuplji-sms-mms-pozivi-mobitelom-clanak-8928 Razgovori mobitelom te slanje SMS-a, MMS-a poskupljuju bilo direktno ili indirektno. T-Mobile, koji je u sastavu T-HT-a, a u budućnosti čak neće djelovati ni kao...
Pošto mi nitko nije odgovorio u temi o wadji, besplatnim internetskim porukama, odlučio sam sam otvoriti novu temu, jer mi je hitno saznati, dali je nekako moguće poslati poruku putem wadje na 091 (tele2 mreža) u španjolsku. Naime, brat mi je u španjolskoj na maturalcu, pa me zanima dali mu mogu...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma