Usporedbe, strani operatori, tehnologija, opće teme, teme koje se tiču dva ili više operatera...
ponuda im je katastrofalna a ni u vipu ni tele2 nije puno bolja, nemaš više za kupit neki srednji mobitel s 3G-om, recimo tražim nokiu 3G i ima samo Asha u t-mobileu, kod t vipa i tele2 nema niti jedna 3G u rangu od 1000-1500 kn. Glupo mi je t-comu davat 998 kn za njihovu Ashu kad ista ta u mobisu...
Evo prešo bi na simpu preko prenosivosti broja a imam vip karticu,osobnu a PIN I PUK neznam dali je od te kartice? Znači treba mi nešto ili kako da provjerim dali je taj PIN i PUK što imam na onoj papirnatoj ceduljici od ovog broja što bi ga ja preneso?:thumbup: Što da pogriješim pin 4 puta pa...
Tko je najpovoljniji domaci operater za slanje MMS poruka - prema vani ( Tunguzija, Kina, Havaji ) - odnosno jel moze preporuka za neki web koji nudi slanje MMS online ? thx
Na stranici http://www.tarife.si dodali smo hrvatske operatere za kalkulaciju najpovoljnije tarife, pa nas interesuju vaši komentari. Sve je još u beta fazi, pa možete isprobati i komentirati. Za komentare bićemo zahvalni. Pozdrav iz Ljubljane :)
Ovako imam ovu dilemu sad mi istječe pretplata na vipu i neznam jel da ostanem il prijedjem na TM total S. Ovako kod vipa koristim bez limita 100 sms i plaćam 100kn jel a taj S od TM je takodjer 100kn al posto spadam u onu akciju za mlade ispalo bi me 50kn:D:D al kod vipa opet imam free sms poruke...
Ako gledamo nove korisnike, one koji nemaju 1000 minuta unutar mreže, u Bonbonu za uplaćeni bon, bez kupovine dodatnih opcija, imaš cijenu poziva 70 lipa. Čak i između Bonbonovih korisnika. Tu je znatno povoljniji Multiplusmobile sa svojih 29 lipa za razgovor do 120 minuta unutar mreže. ...
http://danas.net.hr/novac/page/2011/12/20/0033006.html Jako zanimljivo,... :) i to jako uskoro ....
Dobar dan! Uskoro putujem prema BiH te bih u cilju izbjegavanja skupog roaminga želio uzeti neki prepaid paket. Uspoređivao sam ponude sva tri operatrea s područja BiH, no, da budem iskren, u većoj mjeri sam zbunjen s njihovom ponudom. Teško mi je razlikovati ponude za pretplatnike od...
Vidim da ovdje ima dosta savjeta (pogotovo ispravljach čije kombinacije su nenadmašne), pa da vidim što meni preporučate. Da ne ispadnem gotovan, napravio sam domaću zadaću. Za tjedan dana mi ističe ugovorna obveza u Tele2, koristio sam knockout 150 tarifu. Prosječni račun za zadnje 3 godine je 216...
Dakle, zanima me može li se broj u Tomato mreži ikako osobno izabrati; u prepaidu ili postpaidu? Ne radi se o nekom xxxxyyy broju, već set brojeva koji samo meni nešto znače. Također bih napomenuo da me ne zanimaju odgovori poput "Idi od kioska do kioska i ako je prodavačica kojim slučajem dobra...
kao dugogidisnji korisnik, sa potrosenih uzasno puno kuna, produzenih ugovora za uredjaje, istrpljenih nesposobnosti szk-a, agenata u centrima, njihovih sefova, papreno skupih roaminga....nikada se nisam ni malo zalio ali sada... Prvo su izmislili nove tarife koje ne stede nego su sranje...
o ovom se dosta spominje u posljednje vrijeme,od 08.11 i službeno se počelo provoditi. kratki info.postoje dvije opcije raskida . Plaćanjem jednokratnog iznosa mjesečnih naknada za ostatak razdoblja obveznog trajanja Ugovora Plaćanjem jednokratnog iznosa u visini popusta na proizvode i usluge...
O spomenutoj sam temi sve napisao ispod VL-ova članka. Nema smisla da ponavljam napisano i riskiram kaznu na ovomu forumu, stoga vas molim da otvorite stranicu... http://www.vecernji.hr/komentar/342175/
pozdrav, znaci mene sto zanima je samo broj da dobijem i da mi se moze dobiti na taj broj. ne zelim ni zvati ni slati sms niti na internet. znaci kako mogu dobiti broj, a da ga ne moram nadoplatiti, jer ne mislim nista trositi pa mi je glupo da moram nadoplatiti bon, samo da jos traje... jel...
Mozda naslov bas nije 100% tocan ali interesantan je tekst i mogucnost da se pojedinci jave i ponude prijedloge za novi zakon o telekomunikacijama: http://danas.net.hr/novac/page/2011/10/21/0327006.html?rss=2 Jedan od prijedloga je: ...Zanimljiv je i prijedlog da se operatoru ograniči...
navodno je izašao novi zakon o mobilnoj preplati gdje se može prekinuti preplata bez naplate i naknade pa ako netko više zna o tome da napiše o čemu se točno radi ako sam shvatio ako hoću prekinuti preplatu to mogu napraviti bez da išta platim ili ŠTO?
Jednom sam vec negdje pisao o tome, dosta ljudi komentiralo da vani takva praksa krade ne postoji jer je vece trziste pa kao mogu oni to financirat... ALI... MISLIM DA BI VEC STVARNO BILO DOSTA????? Evo primjera, SE Xperia mini pro, novi uredaj, prakticki tek dolazi na trziste... Cijena...
Prešao bi na jednu od ove dvije mreže. Mjesečni potrošim oko 50kn pa bi me kod Tele2 pozivi izašli 0.99kn po minuti pošto su jeftiniji tek kad se uplati 100kn bon a vidim da je na BonBonu cijena poziva 0.70kn i još su poruke jeftinije za 9 lipa. Kakav je signal na BonBonu,to ide preko T-mobile...
Imam 098 broj koji je na tomato mreži... mjesečna potrošnja mi je uvijek 100 kn, maksimalno 150 kn... Najviše koristim mobitel na razgovore, zatim poruke, a internet najmanje. Razmišljam o prenosu broja u tele2 ili bonbon pa sam usporedio bonbon, tele2 i tomato, što se dobije za 100 kn, pa možda...
mene zanima vipov ekvivalent tarifi slike i slova100 stime da iman sada za dodatnih 10 kn 100mb pa sada da uzmen sve za mene 75 ali tamo je malo sms a ja više tipkam pa ima kakav paket sms za platit(nešto čitao ali sve neke stare tarife spominju) a da postoji i košta 35 to biju mi nadoplatili na...
Koliko mi se cini jedinu ponudu ovaj put ima tomato.Mozda je jos rano, ali bilo bi lijepo vidjeti i ponude drugih operatera:thumbup: Za sada jedino Tomato
mene vam zanima dali postoji mogucnost slanja konkretno me zanima sa simpa tj t-com u neku drugu drzavu unaprjed hvala
Je li netko zna, je li se su svim mrežama naplaćuje sekretarica, tj. govorna pošta koja se uključi kada se netko ne javlja, nema signala ili kad je mobitel ugašen? EDIT: mislim na naplatu onome tko zove, tj. da li skida sa računa kad se javi ženski glas? :wink3:
Znam da u nekom zakonu postoji odredba da operater mora korisnika obavijestiti ako u tekućem mjesecu ima potrošnju višu od prosječne u zadnja tri mjeseca. Dobio sam već takvu obavijest par puta od vip-a u obliku sms-a, i od t-coma tako da me nazove automat. Od t-mobile sam to po računu trebao...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma