Usporedbe, strani operatori, tehnologija, opće teme, teme koje se tiču dva ili više operatera...
Pozdrav, znate li možda kod kojeg operatera se može sam izabrati broj (ako je slobodan)? Pitao sam u Tomatu ali ne može kod njih. Broj bi koristio na bonove ako se na taj način može izabrati?
Pozdrav ekipa, mnogi nisu upoznati s ovime, no kako su operateri nedavno uveli ovo i slali obavijesti o tome evo na koji način možete dobiti sva sredstva na svom računu(prepaid). Na koga se odnosi ovaj post? Na sve prepaid korisnike. (postpaid korisnici također mogu tražiti iskup, ali oni...
Pozdrav svim forumašima! Koji je trenutno najpovoljniji SIM (broj) sa aktivacijom ? Nije mi bitan iznos na računu, broj je potreban uglavnom za primanje SMS-a. Znam da su neki operateri dijelili besplatne SIM kartice. Ima li još takvih ?
Kako piše Liderpress.hr očekuje nas povećanje cijena kod svih operatera za 10-15%. http://liderpress.hr/tehnopolis/telekomi-najavili-povecanje-cijena/
Za početak pozdrav svima. Drugo, ako sam slučajno pogriješio mjesto otvaranja ove teme, onda lijepo molim moderatora da premjesti temu na za to predviđeno mjesto, hvala. Naime, sutra mi ističe "brutalna tarifa" tomata, odnosno, možda bi i nadoplatio, no situacija je takva kakva je - ja nemam...
Odlučih otvorit ovu temu pa bi bilo dobro ako još netko ima iskustva s stranim operaterima da ih iznese. Iako nam je standard jako loš u državi ipak su cijene, najviše bonova, a i usluga ipak puno povoljnije naspram EU. Mobitele ne stavljam u tu kategoriju jer smo tu katastrofa! Dakle počinjem...
velik broj korisnika zali se sto ne mogu mnogo prije isteka pretplatnickog ugovora kupiti uredjaj i produziti ugovor, a ne znaju da najvece koristi ostvaruju oni koji ugovore produzuju nakon sto im je ugovor istekao i zatraze trajno iskljucenje broja. u tom slucaju ih operateri nastoje zadrzati pod...
http://24mobi.hr/#mobiteli Prestigio PAP 3350 DUO-429kn Alcatel OT 4033 Pop C3 DS-699kn Nokia Lumia 630 Dual SIM-1199kn Nije loše za početak :) Znaci sve su uredaji sa dvije SIM kartice. Napomena moderatora: u ovoj temi molim samo ponuda mobitela, bez komentara istih.
Da li može HR državljanin imati pretplatu kod Si operatera?
Pitao sam vec negdje, ali mi se cini da se ovdje detaljnije pise o ponudi mobitela kod operatera.:thumbup: Svake dvije godine se proucava gdje/kako/zasto u odnosu cijene pretplate i cijena uređaja. Nimalo mi se ne sviđa ova glupost oko mjesecnog placanja mobitela, negdje ispadne skuplje uzet...
Kao što naslov kaže, zanima me čije su telefonske žice koje idu po drvenim stupovima po ulici ili sa krova na krov susjedih kuća? Prije se pričalo infrastruktura je HTova, svi su bili na HTu i sve je bilo jasno. Pa su se pojavili alternativni operateri koji su bili limitirani u spuštanju cijena...
PRIJENOS BROJA - Od mobilnog operatera zbog kašnjenja dobio odštetu od oko 3.500 kuna! Više o tome: http://danas.net.hr/hrvatska/pravilnik-o-prenosivosti-broja-od-operatera-zbog-kasnjenja-dobio-odstetu-od-oko-3500-kuna Drago mije što je obećanje održano i što mi kao korisnici konačno...
Pozdrav, potaknut mogunoscu raskida ugovora s Tele2, razmatram prijelaz na Tomato "ZESTOKU" tarifu.. ili na BonBon.. BonBon web ne mogu nikako skuziti... Sto se tice Tomata: 1. Koristi li posve VIP infrastrukturu? 2. Kakva su iskustva s brziom mobilnog interneta? 3. Da li imam obvezu...
znaci tko od operatera ima najpovoljnije cijene SMS poruka ili neke pakete za besplatno slanje... hvala na pomoci..
Pozdrav ekipa. Mnogi ljudi ne znaju svoja prava kod operatera, tj. ono na što zakonski imaju pravo. HAKOM je nedavno objavio letak gdje su ukratko opisana osnovna prava korisnika. Neka od prava korisnika: rok za prijenos broja je 3 radna dana u pokretnoj mreži, odnosno 5 dana u...
Zanima me kako otvoriti SMS servis kao fizička osoba, kada se pošalje poruka npr. TEXT na 66000.
U ova 2 tjedna će početi raditi nova mobilna mreža gdje se očekuje bum s cjenama . Tek onda počinje borba za tržište.
Roditelji imaju fiksni telefon preko Optime koji mjesečno plaćaju do 200,00kn. 40 - 50% računa su pozivi u inozemstvo. Zanima me koja bi bila alternativa u mobilnoj telefoniji odnosno da se otkaže fiksni i zamijeni se s mobilnim telefonom? Ili eventualno neka opcija ili drugi operator u fiksnoj.
Pozdrav, iako sam na Teletu od samog početka u zadnje vreme imam problema sa signalom, jer samo počeo malo putovati :) npr.na novom Zg jako često mi je edge, a razgovor trza i prekida, isto se događa i u drugim krajevima, G.Kotar i djelovi Slavonije koji su normalno naseljeni, nisu neke vukoj......
Mozda nekom bude zatrebalo http://www.croatiaairlinesgsm.com/hr/
U nedoumici sam pa ako netko može pomoći. Naime, već sam preko 15 god u T-Mobileu pa i sad bi nerado otišao iz njega. I svi aparati su mi zaključani na T-Mobile pa ako idem negdje, trebam i nove aparate. Dakle, koristim tarifu EXTRA (Biz) total+ M. Ali, koristim i još četriri bonbona. Za...
Autor: Dijana Jurasić Objavljeno: 04.05.2013 9:00 'Pobijedio sam T-HT, a nisam imao ni advokata' Presuda: Operatori smiju naplatiti samo usluge koje su pružili, ne i one nakon raskida pretplate bez obzira na ugovor "Platio sam im svoj dug, koji nikad nisam osporavao, ali nisam želio...
Mnogima je nepoznat podatak da se sms poruci koja sadrži ć, č, đ, š, ž tijekom slanja znatno povećava obujam te iako ona na odredište stiže kao jedna poruka, naplaćuje ih se više. Pisanje sms poruka na "pravom" hrvatskom jeziku je – skup sport. Tek su rijetki građani i to zaposleni u...
Pitanja za Kosovare koji prate ovaj forum. PITANJA 1. Postoji li na Kosovu telekom operater ili tarifa koji za svaku minutu primljenog poziva (pa čak i s hrvatskih brojeva) nagrađuje ili donosi zaradu onome tko ima takav broj? 2. Kakav predbroj ima taj kosovski operater ili kako znati da se...
Trebao bih preporuku za sljedeću situaciju. Mob je zaključan na vip mrežu, otključavanje trenutno nije opcija. Mob koristi brat, i treba mu samo 100tinjak MBa kako bi koristio whatsapp/fejs. Prvotna ideja je bila da uzme bonbon i za 10kn paket od 100 MB, tako bi mjesečni trošak za taj mob bio 15ak...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma