Usporedbe, strani operatori, tehnologija, opće teme, teme koje se tiču dva ili više operatera...
molim vas recitemi kako da očuvam sim kartcu s moba ako mob ne namjeravam koristiti duže vrijeme?
Aj ljudi jelsta je potrebno za uzest novu sim karticu a da ti ostane isti broj? koliko se to placa? i di se to u splitu moze obavit? tj. di je ht centar?
Molim vas za pomoć ako netko zna!!! Htjela bih zamijeniti kartice u dva različita aparata,ali jedan je kodiran samo za cronet,a drugi je vip ali nije kodiran!Znate li da li je moguće dekodirati ga i kako?Molim vas,help ako znate,to će mi puno značiti!Hvala unaprijed!:)
>>Spremni za 3. GSM operatera<< Sve je spremno za raspisivanje natječaja za trećeg GSM operatera. Ne raspiše li ga Vijeće za telekomunikacije to će učiniti Agencija, rekao je ministar prometa i veza Božidar Kalmeta. Vlada će prije ljetne stanke Saboru predložiti imenovanje članova Agencije....
trebaju mi brojevi mobitela svih mobilnih operatera na prostoru biše juge. Ako imate javite se pa će mo se dogovoriti;)
MMS poruke putem mobilnog telefona ili Mog portala sada su dvostruko povoljnije - vec od 1,82 kn! Ponuda vrijedi od 15.12.2003. do 2.1.2004.
Imam 2 pitanja oko GPRS-a. 1.: Kako Vip ili Htmobile naplacuju Gprs prepaid korisnicima? 2.: Posto je Mobi’s (BiH) uveo Gprs i odskora ga placa da li je za 4 Mb skupo da se placa 11 KM (44 KN), a 100 kb je 0.30 feninga (1.2 KN)???
Ej ljudi dobit cemo drugog fixnog operatera prije nego trećeg mobilnog :D :angry: Sto mislite o tome???
E ovako...posto mislim da ne znate mnogo o srpsko-crnogorskim mrezama da napisem nekoliko linkova... www.monetcg.com ...> Ovo je najjaci operator u nasoj maloj lijepoj brdovitoj Crnoj Gori. Prvi je od srpskih mreza uveo WAP (wapi americku pi.ku ;)), GPRS, MMS.... www.promonte.com ...>...
Stalno se govori kako će doći, ali nikako da dođe. Šta vi mislite, hoćemo li uskoro uz simpu i vip imati i druge mreže? Mislite li hoće li biti bolje ako dođe 3 gsm operater?
Valjda ste primjetili da u zadnje vrijeme oba operatera imaju ni manje ni više nego doslovno iste usluge,a još jedan dokaz je MMS razglednica Ukratko,radi se o tome da fotografiju(valjda jednu,ali to nisu napomenuli) i text(max.400 znakova-VIPnet,300 Cronet) putem MMS-a pošaljete na 404 za VIPnet...
U protekloj godini VIPnet je premašio brojku od milijun korisnika i nakon prvog tromjesečja 2003. ima 1,1 milijuna korisnika. Tržišni udio VIPneta porastao je na 50,3%. www.vipnet.hr komentari?
HT....50% jeftiniji dugi razgovori. VIP.....ako u razdoblju.......imate preko 100 minuta...onda u razdoblju ....... imate 50% jeftinije razgovore. Jeli i vama već malo gadljivo, kao da i jednima i drugima promociju radi ista osoba.
U ovoj temi pisite svi vi koji ste bili korisnici stranih operatera - pisite o njihovim uslugama, cijenama, ponudi mobtela usporedite ih s Vipom i Cronetom, te kojeg od stranih operatera biste nam preporucili kao trećeg.:confused: :fried: :-/
Ima li tko informacija hoće li to zaživjeti kod nas?
Sve što pretpostavljate ili očekujete???
Evo sad na jednom mjestu mozete ocrnit i Vip i Cronet - samo dajte svoje primjedbe i prijedloge, te pozitivne stvari (naravno ako ih ima (a nema))! :funny: :comp: :argue:
Posto vi imate vec duze vrijeme MMS i GPRS interesuje me dali koristite te usluge, kakvo je vase misljenje o cijeni, kvalitetu, servisima koji se nude i slicno. Ovo mi je jako vazno jer smo (Monet u Crnoj Gori) upravo u fazi testiranja GPRS-a i MMS-a pa mi iskustva korisnika mnogo znace. Hvala...
-Krajem lipnja ove godine raspisat će se natječaji za trećeg operatera mobilne telefonije u Hrvatskoj kao i za UMTS licencu - treću generaciju mobilnog telefoniranja, najavio je danas predsjednik Vijeća za telekomunikacije Željko Debanić. Govoreći o natječajima za trećeg GSM operatera i UMTS...
Dakle,kakve usluge ili još bolje cijene,očekujete nakon 01.04.?
"Slike govore! Iskoristi mjesec besplatnih SMScard poruka. Veljača je mjesec Janičinog i Ivičinog trijumfa, romantičnog Valentinova i besplatnih SMScard poruka! Od 3. do 28. veljače zatrpaj svoje simpatije, prijatelje, partnere raznoraznim SMScard sličicama." ...prenešeno s htmobile...
Kako konfigurirat e-mail klijent na noki-i 7650?
Jodla.... cujem da su u novinama pojavio natjecaj za novu mrezu.. jel to za UMTS...il za GSM?...
Zaboraviosam napomenuti da se uz kupljeni T66 dobiju i suncane naocale Dolce & Gabbana(koje vam salju naknadno jer se treba nazvati sluzba za korisnike radi ostavljanja podataka).
SMS ne dolazi, barema za Email ovih dana..... jos tko primjetio?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma