Usporedbe, strani operatori, tehnologija, opće teme, teme koje se tiču dva ili više operatera...
Dodajte standardnom zvuku slobodne linije odabranu melodiju ili zvuk, te i prije nego što odgovorite na poziv, natjerajte sve koji vas zovu da je slušaju. ;D Više na http://halo.vip.hr I da vas upozorim ne stavljajte onu GRATIS melodiju, jer je bezveze. Ako već kupujete neku melodiju pri izboru...
Dakle, kako gore piše, bitno je reći da je to bila i jedina ponuda. Ponuđač je bio AdriaCella d.o.o., a koncesija se tražila za GSM/DCS 1800 mrežu. Vijeće za telekomunikacije tvrdi da ponuda nema dovoljno elemenata za razvoj gospodarstva (čitaj nije bilo mita). Dodatan razlog je navodno tekst...
Dogodi li se vama katkad da kad zovete nekoga ili primate poziv linija toliko šuška da jednostavno morate prikinit? Ka neka distorzija. Ja koristin simpu to mi se sve češće događa. Nije do mobitela, jer mi se to događa na Nokii, Sony ericssonu i Siemensu. A ne fali ni signala!
"Za četvrtog hrvatskog GSM (mobilnog) operatera hrvatskoj Agenciji za telekomunikacije ponudu je dostavila samo tvrtka AdriaCell d.o.o. iza koje stoji sirijski mobilni operater "Syratel Mobile Telecom" i grupa investitora iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i Libanona." E ovo je baš zanimljivo. Da...
Dakle novi natječaj se objavljuje sutra (http://www.iskon.hr/novac/page/2005/05/09/0081006.html) Vaša mišljenja i komentari...
Moze li se sa ijednog operatora iz USA slati SMS poruke u CRO ili BIH?
Ej ljudi, samo da vam javim da je MOBI'S odlucio da prestane sa testnom fazom MMS-a u subotu (16.4.), pa je i odredio cijenu. Ona iznosi 0.66 km, ili 0.33 eura, bez obzira na velicinu poruke. To je cini mi se jeftinije od VIPa i T-MOBILEa (ako ne racunamo ovaj skorasnji popust od 50%). Ajd sad nek...
Dali se vise isplati zvat ili slat poruke? MAlo sam o tmoe razmisljao i kad se usporedi cijena impulsa i cijena poruke, mislim da je bolje nazvat nego pisat poruke! NOrmalno tu smatram one pozive krace od 1 minute! Sto vi mislite?!
U kojim vam se ciframa mjesečno kreću računi za mob, odnosno koliko prepaid korisnici mjesečno kupuju bonova? Kod mene dosta varira: jedan sam mjesec imao nekih 150 kn, a jednom "čak" i 343 kune. Trenutno sam na Tarifi 60, a do prošlog ljeta imao sam Classic pretplatu. Ostali? :comp:
Ne znam da li ste i vi primjetili, ali od Božića niti T-mobile niti VIP nemaju nikakve akcije, ponude, čak i fenomenalno slabo stavljaju nove uređaje u svoje ponude. Čemu to? Što se čeka? Prevelika mi je to rupa od dva i pol mjeseca. Ima li tko kakve informacije o čemu se radi? :-/
zna netko nesto o tome?
sad cemo vidjeti jel na forumu vise ljudi sa vipom ili htmobileom
Pred oko 1h dobio sam poruku od broja +3859004696 Još sam uvijek zbunjen zbog toga. Poruka je inače uobičajenog sadržaja, ukratko: Taj netko želi da provjerim na internetu čiji je broj 098... i da ga onda nazovem i javim mu. Još je čudno i što ne mogu uzvratiti poruku niti nazvati taj broj. Dakle,...
Iako ne možda tako nove za korisnike hrvatskih mreža. Dakle radi se o gprs-u i mms-u, a obećanje je da ćemo iduću Novu godinu i Božić jedni drugima moći čestitati tonom i slikom :) Navodno će sve u rad biti pušteno u novembru, da se raja malo zagrije, a od Nove godine počinje naplata.
tko će dobiti koncesiju za treću GSM mrežu ??? ja osobno mislim Orange
...su zbilja niske.Švrljao sam po njemačkom vodafone shopu i ostao zgrožen nad cijenama.Strašno! :eek: Pogledajte sami(one male cijene nakon: Preis ohne Vodafone Karte) Vodafone shop
Zanima me dali je netko dobio SMS poruku vezanu uz glasanje na izborima. Neki su ljudi navodno dobili, pa me zanima s kojeg je broja i što to "pametno" piše u toj poruci.
Pocele su gluposti..nazove te na tel i kaze ti dobio si 4000kn samo nazovi na ovaj broj (broj je nesto tipa 0088...) i dobit ces nagradu...ja sam kod susjeda bio i on je inzistirao da nazovem pa reko budem...i tam te ljepo pita koliko imas godina, si musko ili zensko , jel te zanima sport,...
ako neko zna kako se nokia 3310 prisluskuje off air,bila bih jako zahvalna
Kompanija Google je lansirala jos jednu uslugu pod nazivom Google SMS, koja je trenutno u beta verziji, a za sada je dostupna samo korisnicima u SAD. Koncept je prilicno jednostavan - potrebno je poslati poruku s pojmovima koji cine upit i za nekoliko minuta stize konkretni odgovor. Na primjer, za...
Bacio sam se malo na istraživanje, pa evo jedan zanimljiv usporedni članak skupa sa cijenama i pogodnostima obadva (za sada ;D) naša operatera... http://www.info-mob.com/novost149.html p.s. Oni koji žele kupiti novi telefon kod operatera neka bace oko na zadnja 2, 3 odlomka u tekstu...
Treća licenca za mobilnog operatera u BiH pripala je Hrvatskom Telekomu iz Mostara, a dodijelila ju je Regulacijska agencija za komunikacije (RAK). Licenca je prodana za 140 milijuna maraka. Tvrtka Eronet nije dobila licencu, a očekuje se kako će se postojeći korisnici Eroneta do daljnjega moći...
SMSINFO Putem ovog servisa možeš dobiti informacije iz sljedećih kategorija: BIZNIS – poslovne informacije VIJESTI – aktuelne vijesti NEWS – vijesti na engleskom PUTEVI – informacije o stanju na putevima SPORT – informacije iz sporta VRIJEME – informacije o vremenu na veoma jednostavan...
Vijeće za telekomunikacije je raspisalo natječaje za tri 2G licence na 1800MHz i tri za 3G. Pretpostavlja se da će se za kombinirane prijaviti VIPnet i HTmobile. 2G se dodljeljuje na 10 godina, 3G na 20 godina, a kombinirane isto na 20 godina. Cijene: 2G: 105 milijuna kuna 3G: 132 milijuna kuna...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma