Usporedbe, strani operatori, tehnologija, opće teme, teme koje se tiču dva ili više operatera...
VIP katastrofa. Nisam očekivao takav raspad. Ostali?
jer netko vidio u novinama da se uvodi naplata zvanja imenika. navodno će biti kod T-mobile i VIPneta.
Neznam jel se još kome to desilo, ali na Božić nisam dobila pola poruka, znam jer mi je dosta ljudi reklo da su mi poslali, al ono baš poslali (i dobili delivery report da sam prilmila) poruku i eto do dan danas (29.12.) ja ih nisam dobila. Znam da je bila preopterećenost mreža, ali da baš tolko...
Dakle, jeste li se nadali boljoj/povoljnijoj ponudi mobilnih aparata ovih blagdana - odnosi se na sve operatere?? Jeste li kupili/dobili novi aparat?
Vidim nije bilo do sada tema o Eronetu, a budući da sam ja njihov korisnik, slobodno pitajte ako vas šta interesuje. Ili, pogledajte veb stranicu: www.eronet.ba
Javno upozorenje svim vlasnicima mobitela: ovih dana brojni su hrvatski građani na svoje mobitele dobili SMS poruku sljedećeg sadržaja: KAO CIJENJENI TET (Trans European Technology) KORISNIK DOBILI STE BOŽIĆNI KUPON VRIJEDAN 3.500 KUNA. ZA BESPLATNU DOSTAVU DOBITKA MOLIM NAZOVITE SA FIKSNE LINIJE...
Što mislite kada će i koji operater uvesti Blackberry za privatne korisnike? Kolike bi mogle biti cijene? Mislim da sam negdje citao da se namjerava uvesti sredinom slijedece godine ili tako nesto ali sada ne znam gdje.
Evo malo iz susjedstva. "Voljamobil", novi virtualni operater prodaje mobilne usluge "IZI" a djeluje u Mobitelovoj mreži i nudi prepaid usluge govora, sms-a i GPRS-a. Cijene: Kartica košta 2900 slt = cca 90,00 kn (1000 slt na računu = 30,00 kn) Razgovor prema svim mrežama - 29 slt/min =...
počelo je opet dolaziti hrpa SMSova sa 30125 da su ljudi osvojili nagradu od 3500 kn i da nazovu sa fiksnog 0088213xxxxxx . jel dobio tko?
Evo iz Večernjaka. Naime, za virtualnog op. nije potreban natječaj, nego samo treba zatražititi dozvolu od agencije i sklopiti ugovor s nekim od postojećih kako bi radio u njihovoj mreži. Više: http://www.vecernji-list.hr/newsroom/economics/419506/index.do
Kako saznati / prepoznati na kojeg je operatera zaključan mobitel. I da li je uopće zaključan?!:spin:
ajmo, ljudi... usluge kojeg operatera koristite i u kojem obliku ;) .... iliti, kome punite kasu :cool:
hallo! htio sam pitati jel postoji u hrvatskoj spam sms i ako da jeli to zakonski dopusteno?
htio sam pitati koji ce biti sljedeci veliki korak mobilnih operatera? mozda ipak taj umts? il ce jos ostati na tih realtonove i skidanje slika i wallpapera? mislim da im se ne isplati umts?! ipak u ostalim zapadnim drzavama je to jos slabo... pa di im je sada u hrvatskoj najveca zarada? u mms? ...
Evo Tele2 je počeo sa radom, poznate su cijene, VIPu i T-mobile-u sigurno nije svejedno, čak je bilo nešto i u dnevniku da namjeravaju povuči neke poteze koji bi im osigurali zadržavanje korisnika. Ovdje bi mogli o tome što očekujete da će biti, odnosno što se već promjenilo kod VIP-a i...
Malo sam pogledao po forumu da li ima išta slično, ali kako nisam ništa našao, mislim da bi ova tablica u Excelu mogla pomoći nekima oko odabira najpovoljnije tarife. Vrlo je jednostavno. U bijela polja samo upišite podatke koji se traže i na kraju samo lupite "enter", te prema izračunu vidite koja...
C/P sa BUG a - http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=68196 Od sutra i VIPnet nudi "jednostavno, jeftino" VIPnet će od sutra svim prepaid i postpaid korisnicima ponuditi novi, promotivni tarifni model Easy s jedinstvenom cijenom poziva od 0,91 kunu po minuti prema svim mrežama u Hrvatskoj, za...
Imam jedno pitanje za one upucenije o novim uslugama, cijenama...sva nasa tri operatera. Naime trebao kupiti starcima nove telefone i odabrati nekog operatera , posto zovemo sve mreze, saljemo puno sms-ova, sta mislite koju mrezu odabrati, i da jos jedno treba bi kupiti i dva mobitela po mogucnosti...
Koju frekvenciju koriste T-mobile, VIP i TELE2? 900 MHz?
Isplati li se sad uzimati novi mob u t-comu ili vipu (tele2 ima sranja od mobitela na ponudi) ili treba pričekati još koji tjedan da vip i t-com daju neke akcije pošto je došao novi operater :sheriff: :cyborg:
Pozivi neuspjeli - zarada milijunska VIP ima 1,33 milijuna, T-Mobile 1,65 milijuna korisnika; svaki od njih barem jednom godišnje pošalje poruku na pogrešan broj Udruga za zaštitu potrošača prima je žalbe građana da im njihovi mobilni operateri naplaćuju nikad ostvarene pozive s mobilnih...
Jeste li čitali o radnicima koji su opljačkali shop u kojem rade, plijen su podjelili međusobno, pa su zvali policiju i prijavili krađu. Pokrali su mobitele (možda i drugu tehniku) u vrijednosti 60,000 kn - sve bi možda i prošlo da nisu odmah aktivirali neke od mobitela, pa su ih pomoću IMEI broja...
dali netko zna kako podesiti mms na bh telecomu u bosni i herc ...
Ej,ste culi za locomoby MMS? Dajte ak neko slucajno to ima aktivirano da napise nest o tome i dal se isplati regat?
pozdrav! novi sam na forumu, pa je topic mozda na krivom mjestu, ali bolje nisam nasao. molim admine nek premjeste, ako postoji prikladnije mjesto... dakle, moze li me tko uputiti gdje da pocnem kopati u potrazi za informacijama o sms uslugama sa dodanom vrijednoscu? ne zanimaju me...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma