Usporedbe, strani operatori, tehnologija, opće teme, teme koje se tiču dva ili više operatera...
sta je sad to???? u citavom zagrebu nemozes dobiti od t-mobil`a Nokiu N70 ili od VIP`a Samsung D600. :-/ ima li netko mozda "tip" gedje se ih moze jos dobiti ?????? p.s. mislim na predplatu !
Znači prešao sam sa vipa na t-mobile i sad kad me netko zove na taj broj neka ženska govori da je taj broj prešao u t-mobile ako hoće nastaviti poziv neka stisne 1 ako želi odustati neka stisne 2? I dali ona kad to govori troši pare na računu?:thumbup:
Zivim trenutno u Bosni i Hercegovini pa me zanima zelio bih si kupiti jednu od hrvatski kartica da imam dok sam na moru, pa me zanima kad kupim karticu koliko vremena smije proci prije nego sto izvrsim prvu nadoplatu??? Nije btino koji operater Vip, T-Com, Tele2, Tomato...
koje su web stranice njemackih mobilnih operatera i njihove ponude mobilnih uređaja bez preplate
Ljudi, da vas pitam, dva Simpa broja sam dobio od jednog forumaša, ali su brojevi otvoreni (skinuta je ona folija). Kad nazovem jedan broj javi se glas "Broj trenutno nije dostupan", pa onda na engleskom. Kod drugog broja, samo me izbaci. E, sad, jel moguće, pošto one SIM kartice nisu dirane iz...
Izvor: (Bankamagazin) 10.11.2006
Austrijski provider ONE nudi za 19 Eura mjesečno besplatne pozive unutar svoje mreže, "mreže-kćeri" (ala tomato), fixne i jedne druge mobilne mreže po izboru. Strasti su se rasplamsale u Austriji, pogotovo kod t-mobilea koji tvrde da je to "loše za cjelokupni biznis" :D Ovo je poprilično...
Trenutno sam na Vip-u (bonovi) i mozda bi presao na Tele sa svojim sadasnjim vip brojem pa me zanima isplati li mi se to raditi. Kakva je ustvari Tele2 mreza? Jedni je hvale drugi je pljuju ! Ima li problema sa signalom,mogu li se slati poruke u inozemstvo i primati? Ako se nekome da neka malo...
Eto imao sam jedan stari TELE2 broj, kojem je za 10-tak dana isticao račun, pa rekoh - ajde da ga probam pribacit na VIP, ionako me ništa ne košta (zapravo košta 1 kunu). Otišao sam u VIP Centar, rekao što želim, gospoda su mi dali da potpišem zahtjev za promjenu broja, platio kunu i dobio Vip...
Danas je potvrđeno da će biti omogućen prijenos broja od 1.10. i piše da su svi operateri spremni. http://tinyurl.com/ohwu8 A sad da vidim di su svi oni koji su glasali na anketi da bi promjenili operatera samo ako mogu zadržati broj. ;D
Evo, bas se zatekoh u Engleskoj i reko, da provjerim malo cijene. Uzeo sam K750i u prepaid paketu sa 10 funti na racunu za 99 funti (oko 1000 kuna). I to nije sve. Ako aktiviras International tarifu za (5 funti za 3 mj), zovem u HR za 70 lipa po minuti! Lokalni pozivi u bilo koju mrezu kostaju 25...
Vipme komplet u Vipu 391 kn, a u "Prosatu" isti taj komplet 291 kn??? A bio je prije 1-2mj u vipu 291...mislim, jel ne bi takav LE model trebao ic na dolje s cijenom??? oni mu dignu cijenu a bas sam mislila uzet kao drugi mob samo za pricanje..nemos vjerovat:spin:
Iz vjesnika: Više od 90 posto hrvata koristi mobitel U Hrvatskoj se na telefoniranje mjesečno potroši 220 kuna, a u Europskoj uniji 380 kuna Broj korisnika mobitela na sto stanovnika u Hrvatskoj dosegao je u srpnju ove godine 90,75 posto, što je izravna posljedica liberalizacije domaćeg...
Ovako, prije neki dan sam naručio jednu od melodija s NOVAtv, što ih reklamiraju. Ako pratite Novu, znate o čem pričam. I, dobro, prva kupnja je bila besplatna. Ali, već sam od njih dobio dva puta poruku Vaš račun je uspješno naplaćen i PUF pošalju WAP-push poruku za skidanje nekog sadržaja....
Ljudi, napokon je tender za Telekom Srpske raspisan. Ko će ga kupiti, šta mislite?
Pošto se toliko volimo baviti pokrivenošću signala naših operatera, hajdemo u ovom threadu izvještavati o pokrivenosti 3G signalom svih operatera. Kakvo je stanje u većim gradovima, kakvo u manje naseljenim područjima itd???
....je moje novi moto.... zivim u jednoj maloj sredini, dovoljno razvijenoj da svaki drugi klinko od 7 godina ima mobitel...iako ne zna pricat kako treba, poruke salje kao pravi... u tom moru mobitela, namecu se (trenutno) 4 mreze, od toga dvije velike (t-Com,Vip) i dvije male, nove (Tele2 i...
Znam da se prije o ovom raspravljalo, ali bi volio da netko napiše točno koje usluge nude operateri iz područja UMTS-a? Znam da Tele2 za sad ništa ne nudi!Iako je dobio koncesiju! Na ovo pitanje me potakla karta pokrivenosti za EDGE i UMTS koju je T-mobile objavio na svojim stranicama! Nisam uspio...
Jednostavno pitanje: Vip ima cell info gdje na osnovnoj stranici moba prikazuje s koje bazne stanice hvataš signal, inače meni vrlo zanimljivo. Zašto to nema s baznih stanica TM i TELE2? To mislim nije nikakav problem naštelit!
Ukoliko je o ovome već pisano, molim admina da izbriše ovaj post. Dakle, Novi mobitel ćete najjeftinije dobiti ukoliko ga kupujete preko firme na produženje ugovora na 2. godine (Vip&T-mobile). Radi se o ponudi koju mobilni operateri daju firmama sa više korisnika. Što je broj korisnika...
vidim ovdje se dosta raspravljalo koji operater ima bolju ponudu sto se tice besplatnih razgovora..ovako ja razgovaram s jednom osobom najvise na dan (zna se nakupit i po 2-3 sata), s ostalima skoro da i ne pricam...što vi mislite čija je ponuda najbolja? Od VIP-a gdje platim 25kn/mj i razgovaram...
Naletio sam negdje na oglas da tip preuzima pretplate koje ljudi vise ne zele uz prijenos na njega a ako je dobar broj onda i plati nesto... Koji je tu njegov interes ako nije neka muljaza? Nisam uspio skuzit sta bi on imao od toga!
koji su sve mobilni operatori u Bosni i Hercegovini eronet , mobis ...?
Koliko sms-ova pošaljete po danu
Shoud you stay or should yoyu go?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma