Usporedbe, strani operatori, tehnologija, opće teme, teme koje se tiču dva ili više operatera...
Koja vam jeSZK nabolja.Meni sljedeće: 1.T-come/mobile-oni stvarno imaju stručnu SZK 2.Vip-onako dosta dobra SZK 3.Tele2-SZK im je ono....koda su ih pokupili iz staračkog doma 4./0.Tomato-nikad zvao.(Koliko oni imaju korisnika da mi je znat)
Idem na desetak dana u monarhiju Georga Busha II. pa me zanima kako funkcioniraju hrvatske mobilne mreže tamo i mobiteli. Imam K800, Tele2 pretplatu i VipMe. Budući da sam već iskusio probleme sa Telcom u Njemačkoj i Mađarskoj, malo sam skeptičan hoće li mi raditi tamo. Je li netko probao...
Da li je pri potpisivanju pretplatničkog ugovora moguće birati broj i koliko naplaćuju? ( T-mobile, Tele2) :dunno:
ovak, došla je frendu poruka s ovog broja.. +385991981368655 e sad kakav je to broj, probal je poslati poruku, ne dolazi izvješće, probal je zvati al je neispravan broj... kaj to je... nema ni potpisa nit ništa... ajd dajte brzo odgovorite :licklips:
Koliko ste zadovoljni sa SZK, ja osobno kad god zovnem ili neznaju ili nisu sigurni ili "pričekajte dok provjerim". Slažete li se sa mnom da bi naši operateri trebali zaposliti stručnije osobe ili bar više educirati postojeće? A svakom se nešto slično barem jedanput desilo!!!
Ewo ukraden mi je mobitel pa pitam jel bi možda mogao nazvat korisničku službu i tražiti novu?tj taj broj koji sam koristio., Operator je VIP Hvala
šta se više isplati,to bi mi bio kao drugi broj pa ni nemojta preporučat vip ili t,nego baš najjeftinije ponude ovih dva želim usporediti unaprijed hvala pozz
www.telenor.co.yu/?section=private&page=3227 a mi mislimo da su kod nas niske cijene razgovora i da je tele2 stvarno jeftin:-/ :-/ (za one koji ne znaju odnos kune i dinara je 1:10).
Bok ljudi, Imam jedno pitanje za Vas. Ukoliko se npr.želim prebaciti sa Vipa na T-mobile ili Tele2, a nakon 6 mjeseci se želim vratiti natrag-jer to mogu-ostaju ili ne one pogodnosti tipa dodatne kune na računu (jer si član XY mjeseci), ili ide sve iz početka, tj.smatraju me ponovo novim...
Kako glasi obavijest o promjeni operatera, prilikom poziva? Da li samo kažu da je korisnik promijenio mrežu ili traže da se pritisene broj 1 za nastavak poziva?
koje tarife koristite? kakva su vaša iskustva? koje su najbolje opcije za male poslovne korisnike?
Jedno vrlo jednostavno pitanje...Zasto su tako skupi VIP i T-mobile...Naime, i jedni i drugi su unutar mreze skuplji nego sto je Tele2 prema njima. Pa to je totalna sramota. VIPov sam preplatnik ali sam smanjio na tarifu 50 i uzeo tele2 vrucu tarifu, a ako VIPovci ne promijene njihovu "politiku"...
http://www.poslovni.hr/33276.aspx Prema procjenama u 2006. god t-mobile je imao 2.16mil, vip 1.91mil, tele2 350k.
Tresla se brda... Od listopada 2006. kada je tehnički omogućena usluga prijenosa broja, tu su mogućnost iskoristila 13.167 korisnika mobilnih mreža i 77.309 korisnika fiksne telefonije, pokazuju podaci Hrvatske agencije za telekomunikacije Nadam se da su ovo samo zaletne brojke jer mi je...
bokic svima, imam jedan supach tomato broj,al posto sa tomatom nemrem placat parking (veeeeliki minus),htio bih preci na tele 2,al da zadrzim taj broj.pa dali je to moguce??? i kako to izvesti??imali netko iskustva sa tim?jel kosta stogod??
Ako se ne varam sa 091 mozes izabrati jos jedan broj s kojim pricas besplatno koliko hoce, a to platis nekih 30kn?sad mene zanima jel se to isto moze napravit ako jedna osoba ima vip a druga tomato?
Cuo sam da se moguce prebaciti na drugu mrezu,uz zadrzavanje istoga broja,dakle sad zanima kako to funkcionira,sad sam na t-mobile,obican simpa korisnik,i zelim na vip,a da mi ostane broj,kako to funkcionira,dali imam sva prava kao vip korisnici,kako se naplacuju poruke i pozivi prema meni iz...
Evo, u ovome threadu bih iznio svoje viđenje stanja kod bosanskih operatera. S društvom sam proveo 5 dana u Sarajevu i okolici pa sam si htio kupiti prepaid paket nekog od tamošnjih operatera kako ne bih koristio preskup roaming. Na kraju sam ipak morao koristiti roaming. U BiH postoje 3...
Da li se uopce moze podesiti da e-mail stize poput SMS-a, dakle bez provjere poste i tome slicnih opcija? Ili ja to na V3i ne umijem podesiti?
Trebalo je samo tjedan dana da TELE2 odgovori na pojavu tomata, ponudivši objektivno bolju tarifu. Za što ćete se opredijeliti?
Pozdrav.Oprostite zbog pomalo nejasnog naslova,ali trebam pomoć...Naime na mobitel mi stižu poruke sadržaja *transakcija broj 4917264 je uspješno naplaćena* i piše mi da je sender 801.A zatim mi odmah stigne poruka caffe igre gdje za sendera piše 88302.E sad ja bih htio sve to otkazati,a ne znam...
Evo, uzeo sam si malo vremena pa sam bacio na hrpu sve cijene hr mobilnih operatera radi lakše usporedbe. Recite što mislite o tome, a ako nađete koju grešku javite da ispravim. :thumbup: http://operateri-cijene.50webs.com/
Evo malo sam se dosađivao s ciljem da vidim isplati li mi se prelaziti sa Simpe na preplatu. Uzeo sam kao primjer Flex 60 jer nemam običaj napraviti mjesečno preko 100tinjak kn. Uzeo sam kao primjer potrošnje 2 računa od Tele preplate (jedan sa dosta poruka i poziva, i jedan sa malo poziva i...
Zbog posla cesto i mnogo se krecem po gradu Osijeku i njegovoj okolici. Koristim usluge T-mobile GSM mreze i od pocetka koristenja usluga zamjecujem da je signal krajnje nekvalitetan i los, posebno u zatvorenim prostorima. Misljenja sam da je to neprihvatljivo u 2006. god a nebrojeni upiti koje sam...
Malo sam potražio, i cini mi se da nema ove teme, ako ima neka ju moderator ukloni. Ovako, ja sam sada na Simpi i htio bi na tele2... Sada me zanima kaj sve trebam, jel fakat mogu potpisivati te ugovore na svim onim mjestima koje su navedeni na stranici ili moram baš u njihove centre ici ( ako...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma