u ovoj temi postajte sve nove mobitele iz ponude, akcije isključivo mobilnih telefona, ne usluga, diskusija o istima i sl...;D trenutno su u prodaji sve ukljucuje 50kn tomato klafranja i SIM
Čine se dobre nove Tomato tarife, odose se na bonaše i pretplatnike Dobivaju se jedinice za korištenje bilo na sms, mb ili minute: 20kn =500 min/sms/mb 40kn=3000 min/sms/mb 60kn=6000 min/sms/mb može se i uključiti opcija bez uspostave poziva za 20kn/mj, pa tako ispada:
Izgleda da je ukinuta tarifa na tuđi račun na tomatu,nema je više na službenoj stranici.
Uvjeti promocije „Dnevne ponude" 1. Dnevne ponude dostupne su za uključenje korisnicima Tomato tarifnih govornih modela na bonove (prepaid). 2. Dnevne ponude mogu sadržavati sljedeće sastavnice: - Ponuda paketa dodatnih minuta, - Ponuda paketa dodatnih minuta i SMS poruka,
Do dana današnjega A1 Hrvatska d. o. o. nije ukinuo ovu sramotnu cijenu prema brojevima koji počinju sa 072. Plaćaju ju samo Tomatovi korisnici (ne i oni koji imaju A1), a u svim drugim mrežama pozivi prema spomenutim brojevima stoje kao i pozivi prema fiksnim mrežama u RH.
pri kupnji bona preko weba dobivate 20% vise na svoj racun,ne znam od kad je to mozda od 1.1. ili...svejedno dobrodosla novost!!!
Ovo se čini jako zanimljivo: Od sutra su Tomato korisnici u mogućnosti aktivirati novu “Brutalnu tarifu” koja za 55 kuna mjesečno nudi 1000 minuta poziva, 1000 SMS poruka prema svim mrežama i 1000 MB podatkovnog prometa. Razdoblje u kojem se Brutalna Tarifa može aktivirati je od 01.03.2012 do...
Zanima me da li postoji za nas bonase na tomatu app za kupovanje s karticom bon,tipa kao web shop!
Mobitel - Alkatel, tarifa Brutaljna, na računu 94kn - ne mogu šaliti SMS...
I koje su tarife pokrivene 4G mrezom.. Zanima me ova za 39 kn
Sve do 1.svibnja mogao sam slati SMS u inozemstvo iz Hrvatske bez problema. A sada uredno mi naplate KUNU a poruka do primatelja na dolazi. Majstori u Vip centru i na onaj broj 0800 092 092 pojma nemaju. Kažu da je poruka stigla primatelju. Nije to slučaj na jednom tomato broju već i na drugom. ...
Naručio Tomato free SIM preko weba i to dok je trajala promocija Brutalne, negdje 20. studenog. Mislim se, stići će u 10 dana pa je stignem aktivirati (Brutalna 39). SIM mi je stigao, ni manje ni više nego jučer, 14. siječnja, skoro 2 mjeseca od narudžbe. Stignem još aktivirati B39, ali mislim...
Pošto s androida ne mogu poslati praznu poruku, a i kada napravim razmak i pošaljem praznu stigne mi info da nema za moj mob postavki...kao i na webu nema moga mobitela ponuđenog...Zato, zanima me točno po svim stavkama što se upisuje u android telefon, ono na tomato.com.hr je šturo i nema sve...
Tomato donio novi cijenik od 1.11.2015. za bonaše na Brutalnoj tarifi da bi opravdao ime tarife Brutalna: http://www.tomato.com.hr/obavijest-Brutalna Prvo da opravdamo naslov, dakle poskupljenje se odnosi na pozive prema međunarodnim brojevima i to Svijet II s 7,11kn na 18,55kn, što je...
evo zanimljive tarife: Smanjena brutalna tarifa, po meni OK tarifa. detalji: Naknada za 30 dana korištenja tarife (kn) 29 Broj minuta uključenih u tarifni model, prema svim mrežama u Hrvatskoj 250 Broj SMS poruka uključenih u tarifni model, prema svim mrežama u Hrvatskoj 500...
Želio sam si danas uzeti onu malu žestoku i vidim ovo " 1. Tomato tarifni model mala Žestoka (dalje u tekstu: tarifa) dostupan je za aktivaciju privatnim korisnicima od dana 1.1.2015. do 31.3.2015., a Tomato korisnici koji tarifni model aktiviraju u navedenom periodu mogu ga koristiti...
Sve je bilo ok...već mjesec dana... Galaxy S3 i tomato brutalna...do danas oko podneva. Sam od sebe je izgubio data promet, nema spajanja na net niti se može išta raditi preko njega, reset, postavke interneta i sto čuda...ništa se ne mijenja. Pozivi i SMS rade bez greške. Signal pokazuje, ali E,...
Slika sve govori. Ponekad zbilja mozes na stranicama nasih operatera naci na skrivene promocije,koje bas ne pokazuju na tv-u ili fejsu :) Pa eto cisto da se zna :thumbup:
Danas sam dobio SMS s broja 5092 koji kaže da je od danas moguće Tomato broj koristiti i u inozemstvu. Više informacija na www.tomato.com.hr, ali ja ništa nisam našao. Ina tko potpuniju informaciju-od kada, kako funkcionira roaming, koje države su na popisu...?
mala Žestoka tarifa 64 (49+5+10) kn/mj 200 minuta prema svim mrežama u Hr, bez naknade za uspostavu poziva 200 SMS poruka prema svim mrežama u Hr 250 MB za surfanje Svi CARNet korisnici (koji imaju važeće korisničko ime i lozinku za pristup CARNet mreži) unutar Male Žestoke tarife imati će...
1. Od 24.06. do 30.09.2014. svi novi Tomato korisnici na bonovima, uključujući korisnike koji su prenijeli broj u Tomato i one koji su prešli s Tomato pretplate na Tomato bonove, koji aktiviraju broj prvim pozivom u promotivnom razdoblju će sudjelovati u promociji 'Bonus MB'. 2. U roku od 24...
Zanimljivo..
Pozdrav, od danas sam na pretplati "Žestoka". Posaljem provjeru potrosnje "BSP" na 13444 i dobijem: Vas potrosnja je 11,03 kn, od cega 2,34 kn data (41,943 MB). Ne kuzim.. zasto mi obracunava MB kad su uracunati u tarifu?
Konkretno, imam upaljen two step verification na Microsoft Accountu, Google Accountu i na Facebooku te mi poruke s kodovima ne dolaze. Ostale, "normalne" poruke pak dolaze bez frke. Ima li još netko takva iskustva i koje je rješenje?
Odlučio sam otvoriti ovu temu jer želim da i Tomato osluškuje više želje korisnika, te da prati prijedloge i molbe svojih korisnika na najpoznatijem forumu o mobilnoj telefoniji u Hrvata. Temu za kritike i pohvale već imamo, a ovdje bi se mogli pisati prijedlozi o tome kako poboljšati postojeću...
Pozdrav...imam Tomato zestoku tarifu i iPhone 4S i od kada sam presao s VIPa na Tomato (zadrzao broj, dobio novu SIM karticu) nestala mi je opcija Personal hotspot iz iphone menia... Skuzio sam kad promijenim APN u cellular network na VIP da radi ali naravno nece raditi jer nisam na VIPu nego na...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma